Vánoční večery (22.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěkný den, tak mi už chybí jen 35 kousků slavnostních hvězd a bude hotovo. Akce opravdu moc vydařená. Odměny pěkné, tajemničky mám na ploše, uvidím co bude, nemám lasičku, snad to vyjde. Všem co čekají na slavnostní hvězdy, přeji ať padají. :)

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak mně se nejvíc líbí tato varianta, v jednoduchosti je půvab

a pokud jde o tajemničky, nebudu to komentovat - dnes je den koled, ale vykoledovat si ban nechci 8)

3. aljanu

aljanu Aktivní autor

Akce je hotová a teď už jenom čekám co se z tajemniček vyklube.Doufám, že to bude něco,co potěší :)

4. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím,
    tak pro některé pro uklidnění kolik padátek je OK
    kytka: Mám 22350. Ideální stav 11826. Plním na 189% Hotovo 126,8%
    hopsadlo: Mám 1762. Ideální stav 1208. Plním na 145,9% Hotovo 97,9%
    takže komu chybí kolem 600 padátek, je sice na pováženou, ale dá se zvládnout.

5. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Zatím chybí 79 hvězd to je už super napěstováno už včera možná dnes večer dokončím a jdu pro vše jupí tak odpočinková a v klidu akce vau bezvadné :music::DUž doháním další rostlinky takže překvapení z tajemna dám asi až večer aspoň ráno bude překvapení. Pěkný sváteční den všem spolufarmářům ;)Janča

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kdo by si chtel zanadavat, ze mu z TCH padl odpad.... Od srdce jsem se xDxD, ale zadnou jsem po expresu nemela, to je fakt!xD

EDIT: dana9494 ;) Ono tohle uz se asi fakt trumfnout neda :D

Naposledy upraveno: 26/12/16
  7. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Už aj mne vypadli potrebné hviezdy, takže mám hotovo :D. Z tajomných išlo všetko do lišty:oops:, ale až taký odpad ako u Teba matlafous123 to určite nebol:p

8. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Tak, tajemničky odhaleny, lasičky nikde. Snad někdy příště. :)

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Sklizeno 5 ploch pouze základních stromů, bez mazlíků a jakýchkoli navýšení BZ/TBZ, legenda 27/30:
    hlavní - 200 ořešáků - 50 perníků
    divoká - 202 cukrových javorů - 66 perníků
    mýtina - 120 pomerančů, 20 katalp, 15 moruší, 28 jabloňí - 46 perníků
    plantáž - 88 kokosů, 96 mang - 59 perníků
    prales - mix základních stromů nad 100 TBZ - 55 perníků

Celkem 276 za 20 hodin. Při potřebě 300 denně by to jakž takž stačilo, pokud by se zbývající 4 hodiny něco dopěstovalo. Když bych ale za 20 hodin 3x sklidila akční s průměrným výskytem 25 z plochy, celkem by perníků bylo 375.
    Teď stromy vykácím a na farmu dám česnek, na Baha cukrový meloun. Po ranní sklizni pak vyzkouším ještě devítihodinovou řepku a na Baha zelený čaj. Bylo by i zajímavé stromy nechat na místě a zítra je sklidit s mazlíky a marmeládama, zda a jaký by tam byl rozdíl. Jenže víme, že jedno sklízení stejně nic neřeší, protože počty padátek se liší sklizeň od sklizně.
    Do dalšího lv mi chybí 250 tis. BZ, no a ořechy toho moc nedají, že?, ale protože je čas a prostor pro experimenty, tak postup bude o den dva déle, což mě netrápí. (Pozn.: park za pomoci olivovo česnekové omáčky deficit srovnal, postup kupodivu už dnes ve 20:20.)

Dodatek: Při jiných akcích mívám z prvních sklizní stromů do 40 padátek, takže při této je vyskakování opravdu navýšeno.

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Přešel jsem na (až) neuvěřitelný systém pěstování, kdy jsem vynechal dlouhodobky, a začal jsem experimentovat.
    Přišel jsem z práce v 14:00 a na farmu jsem se přihlásil kolem půl třetí a od té doby pěstuju OVES.
    Z každé sklizně vypadne 5 kousků, takže jedu tydle krátký kytky.
    Začal jsem na 11 kouscích a todle mám v podstatě za 2 hodinky (nesklízím přesně na čas) pěstování Ovsa a Sena.
    Jedu jen na farmě, protože na bahamce mám dlouhý kytky.
    Chybí mi poslední 2 okýnka.

11. matlafous123

krakoramaja Co se tyce stromu: Pri zacatku akce jsem je zkusila asi jen 2x (nebavi me porad bourat farmu, kor kdyz ji mam pro sve potreby idealne nastavenou) a vysledky oproti sklenikovkam jsou takove nijake (jak pises... pohybovala se i u me sklizen mezi 40 a 45 ks z plochy) + 20 hod. nechat farmu ladem (nejsem cistokrevny sadar) me nebavi.

Bezejmenný Pokud u toho mas cas sedet a sklizet a sklizet do zblbnuti, pak to urcite nazenes (ony ty rozdily mezi dlouhou a kratkou kytkou ve skutecnosti nebudou v poctu padatek, ale v tom, ze vetsina nema cas 24 hod. denne tocit oves a u toho pestovat akcni, pripadne s ovsem travit noci).

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já koukám na Hvězdnou bránu, což mi krásně vychází na sklizeň co díl, takže jedou titulky a než začne další díl tak si sklidím.
    Jsem doma sám, páč holky jely k partnerčiným rodičúm a přijedou až v Pátek.

Takže mám čas, jinak bych tam hodil Karafiát a sklidil až ráno.

13. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

akci jsem zvládla a nebyla tak náročná, jak vypadala na začátku. Hodně pomohl bonus +1 ks.
    Z tajemných stájí a sazenic opět nic světoborného, jen to čeho už mám plnou lištu.
    Tak ať vám to padá a větší štěstí při odhalování tajů

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

matlafous, a co jsi čekala? Ale vydrž,kvalita stájí se postupem zvyšuje, já už se dopracovala
    [​IMG] a pokud nepolevím, tak se dopracuji i k žluté mlékárněxD
    Tentokrát je vypadávání rovnoměrné, ale vícekrát to bylo nastaveno, že z akční vypadlo daleko méně, než ze srovnatelné rostliny.

15. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Tak akce je překvapivě docela na pohodu. Po dobré přípravě, následnému flákání kvůli Vánocům a pak zase pěstování bez pauzy to zatím vypadá, že akci splním i bez zelených kapek. Čekám samozřejmě jen na vypadávátka a je to po každé sklizni lepší a lepší (po poslední jsem už plnil na celých 100,4% :) ). Pro velkou nouzi jsou ale přichystané vyšlechtěné růže, vánočky, zelené kapky atd. A to by bylo, aby to neklaplo celé :) Legenda 28/30, bez JC, ale konečně se ty akce dají docela zvládat. Přeji pěkný zbytek druhého svátku vánočního :)

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Dobrý večer všem, tak k postupnému získávání padátek: po sklizni dlouhodobky mi ještě chybí 12 padátek (myslím si, že už mám hotovo, protože to určitě ještě napadá) z "vyhraných" stájí a stromů mám následující zisk (všechno do lišty, ale to je jedno, budou dárky) 2x osel oranžový; 2x bobr oranžový; pásovec; včela oranžová; hroch; mravenečník; stromy: roline; clausenie; bugenilea; jeřáb břek; XL - lokvát, garcinie a slivoň trnitá; XXL - oliva, datle, kdoule, 2xsakura, mandle, plumerie, baobab a kowkai.
    Toto akci považuji doopravdy za povedenou, myslím si, že stonek může zvládnout každý, kdo 3 x denně sklidí. Jára

17. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Rostlinky jsem měl napěstovány včera večer, ale chybí mi ještě asi 350 padátek tak se musím ještě snažit... No snad to zvládnu...

18. matlafous123

GordonSargent Drzim, drzim a verim, ze i ja se jednou dohrabu k takove krasne barvirne (zl. mlekarnu mam, hec - pri OaD si napis, poslu)! :p :D
    Oproti nastvanym mam asi tu vyhodu, ze necekam nic - dostala jsem darek a co pod obalem najdu (a ze se toho da pod papirem najit... a v lese ho nezvedam, aby mi to bylo hned jasny xD), to najdu a nijak zvlast me netrapi, ze to byla tentokrat zrovna vajickarna... zasmala jsem se, spokojenost ;):D

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám napěstováno, padátek chybí na poslední 2 okýnka s oranž potvorami, takže i kdyby mi nějakou záhadou nenahopsaly, žíly mi to nepotrhá. Zvířecí tajemno už jsem tu zmiňoval (nic světoborného, ale vajíčkový propadák to nebyl ;)), baha stromy šly rovnou do lišty, teď ještě zrají ty na farmě.

20. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

chybí mi ještě 562 padátek z tajemných jsem měla ružové koničky tak to mě potěšilo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.