Vánoční večery (22.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

[​IMG] Právě jsem dokončila akci a jdu na svícínek :) Akci dávám palec nahoru a s bonusem +1 přidám ještě *.

Naposledy upraveno: 27/12/16
  2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak po ranni sklizni dopadano a HOTOVO

3. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak mě chybí posledních 160 padátek.Růže zasazeny,tak dneska snad hotovo.Z tajemnic vyrostlo kulový,až na růžové oslíky.Vše ostatní žluté nebo oranzové,hlavně výroba vajec a kozí mlékárna mě opět nezklamala.
    Takže tajemničky z akce jako by nebyly,všechno je v liště.Zrovna tak z té minulé.
    Snad příští rok budu mít konečně štěstí.

4. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak mně z tajemnic vylezlo totální kulový, nejlepší byly červené kačeny, které fakt jsou terno...pustím je z okna ať si letí. Samé žluté, max oranžové chlívky a výrobny (oranžová výrobna kravského mléka fakt potěší). Takže pokud to měla být odměna, tak opravdu by mně osobně byla hanba někomu se takto odměnit...Akce se mi líbila, byla krásně graficky zpracovaná, ale píšu to tady už poněkolikáté: pokud jsou za odměnu tajemnice, mělo by to být nastaveno tak, abychom alespoň z jedné z nich mohli mít radost.
    Všem přeji ať se zadaří líp...

5. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo,akce byla super ;)

6. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni. Tak se nám svátky pomaličku krátí, zítra jdeme zase už do rachoty. Po ranní sklizni lískáčů (společně s chlévy a stromy) mi chybí ještě 70 padátek. TO DÁM. Teď nasadím oblíbené karafiáty a uvidím, co se ukáže. Všem přeji klídek a co nejvíc hotových políček. Krásné svátky. Jára

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Akce již splněna a co se týká Tajemna na Farmě i Baha: opět veliké zklamání, o růžovkách ani nemluvě, pár oranžových stájí, ale vše do lišty včetně stromů... Žádná radost, žádné překvapení! Radši jsem místo tajemnic měla zasadit něco potřebného.. Takhle jsem jen zabrala zbytečně místo...

8. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Tak mám taky hotovo,bezva akce,teď budu čekat na tajemnice :);)

9. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Vypadalo to katastroficky, ale vzhledem k tomu, že si každý může vybrat co chce, tak já už mám stonek hotový a teď už je vyzobávám ty lepší odměny :) pohodová akce :)

10. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Dobré sváteční dopoledne.
    Čeká mě ještě jeden nedůležitý úkol a bude odpoledne hotovo.
    Máme jarní počasí, tak přeju všem krásný den.

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dlouha kytka je idealni pro tenhle cas a padatka jsou hodne prizniva, takze kdo ma sanci parkrat za den se prihlasit, tak by mel stihat v pohode stonek, pak banany a z TS co se da... drzim palec!

Vypadavat ma 300 slavnostnich */den, v tuto chvili ma byt 1148 (nebo chybet 652 ), mam 2262 (chybi 0 ), mam 125% hotovo.
    Stav vanocnich * : idealne 11241 kusu (2938/den ), mam 17715 z 17625 (100% ).
    Zatim uplynulo 63% casu, zbyva 52 hodin.

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, tak jsem odtajnila....a moc teda nejásám o_O Potěšil hrošík, to jóóó:D (druhý byl mravenečník). Na farmě je dobrej oranž medvěd :) (2x žl. sovy, jap. kapry oranž, nanuka a ptakopyska si mohli nechat :eek:. Dva chlívy byly ještě asi z kalendáře).
    Ze stromů snad jedině tomel a garcinie XXL. Z ledvinovníku a dvou amherstií XL se radovat opravdu nebudu :(.
    Na farmě jedle a mandle XXL - ale jo, břek - někomu věnuju, a slivoň a lokvát XL asi nikdo chtít nebude (základy se pošlou nováčkům ;))
    Tak ať vám to dopadá, já jdu do lednice a pak na pohádky :inlove:

13. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Sedím na hromadě akčních rostlin dalekohled na očích a pátrám po padajících hvězdách. Chybí mi ještě na tři okénka tak doufám že se na mou farmu nakonec snesou. Gratuluji všem kdo dokončili a hodně štěstí těm kdo ještě bojuje.

14. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

veselé a pohodové Vianoce vám prajem farmári....♥:inlove::inlove:
    chýb mi ešte 360 vypadávatiek.....:):)
    to v pohode dám:D:music:

15. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Tak jako bych to s těmi vypadávátky nečekala.>:( Vánočních hvězd už mám napěstováno 126% potřebného množství, ale slavnostních hvězd mi chybí ještě 673. To znamená, že plním na 96%. Ještě včera jsem stíhala, ale pak jsem vynechala jednu sklizeň a tím i pravidelný přísun vypadávátek a z těsného stíhání se stalo nestíhání. A to mi sousedé každý den posílají dárečky. :( No stonek mám a k tomu i další pro mě zajímavé odměny. Pokud nezískám všechno, svět se nezboří. Chtěla jsem tu akci dokončit, ale ne vždy se všechno podaří. Zkusím to dohnat superhnojivem a třeba to ještě dopadá. ;) (Ne vůbec mě neštvou ti z vás, kteří už druhý den psali, jak jim to napadalo, a že akci určitě stihnou všichni, když to tak krásně padá. Krom té jedné vynechané sklizně jedu naprosto nonstop bez pauz - 3 sklizně akční denně, začínala jsem se superhnojivem, pěstuju na pěti plochách, neflákám to a přesto nemám dostatek vypadávátek:cry::D).

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Priznavam se dobrovolne, trochu jsem se flakala neb tato akce (navic s bonusem +1) k tomu nakonec primo vybizela, nicmene hotovo.
    Hodnoceni: Dala bych 1*, ale nedam - po uvodnim precteni OFI jsem se tesila na prima masakr a on se nekonal, toz jen cista 1 :p

Kazdopadne vcera jsem si pohrala ve skleniku s artycokem: pouze maly sklenik, s kompletnim zkracenim SH s vysledkem do 6 minut. Na 7. pokus padly oba bonusy, ktere jsem chtela tj. casne dozravani (zkraceni casu rustu o 9%) a laska k vode (zvyseni efektivity vody o 7,2%). S vodou a hnojem tak jde o zkraceni ze zakladniho casu 17:45 hod. na 11:26 hod. Za 11:26 hod. vypadlo z hlavni louky (168 policek) 56 ks padatek (bez JC), na mytine (152 policek) 66 ks padatek (s 8 JC), na coz jsem tedy zirala, pac muj dosud opevovany spenat daval v rozmezi 35-43 padatek za 10 hod.

Naposledy upraveno: 26/12/16
  17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

safra ještě 80 ks padátek to bude fofr abych to dal:pxD

18. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Ještě čekám na posledních 24 vypadávátek a bude vše splněno. Na akci chválím délku akční, která nenutí ve svátky vysedávat u PC, hojné vypadávání hvězd, možnost vybírat jen úkoly s atraktivními odměnami a určitě grafiku. Hračičky s kolotočem se mi líbí a skoro nejhezčí je ten nenazdobený dřevěný.
    Co se mi nelíbí - jako vždy - tajemno v odměnách. Samozřejmě jsem nic zajímavého nedostala. Takže zase ta nerovnoměrnost - při vyvinutí stejného úsilí má jeden hráč hrocha nebo lasičku, druhý žlutou výrobnu vajec nebo jiné podobné terno.

19. mazurec

mazurec Stálice fóra

Pěkné dopoledne přeji všem.Tak mě ještě chybí 5 úkolů a vázne mi to na vypadávátkách,ale myslím že je zvládnu nachytat,doufám :p

20. m1mo

m1mo Pisálek fóra

tak u mě použito SH pouze na rozpěstování, pěstováno na 3plochách -baha nechány stromy na vypadávátka chybí poslední sklizení a vypadávátka do 3 okýnek-jo a bez J.C.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.