Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný podvečer,
    jestli nás někdo s těma vypadávatkami netahá za nos :p

babako, evainfo a STYBI tohle ocenili.
  2. silviec

silviec Mistr fóra

evainfo- myslim , ze kdyby chtěl tak to ma tez, stejne jako všichni co mají stonek, vyšlechtěnou plodinu a zásobu SH ze stromu, když ono je to tak hezke sklizeni, ze jsem neodolala;)

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

tepui: A proč by měl? Pokud budu chtít, tak jich mám za chvilku 18 tisíc.... víc SH momentálně nemám ,-) Jak na to je tu popsáno X- krát v různých vláknech ,-) Pokud myslíš ty počty bez použití SH a dalšího po první sklizni, tak ty taky nejsou problém s použitím JC ,-)

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No tak já pitomá zapomněla prohodit políčka a první sklizeň jsem měla z 2x2 :oops:. Ale přesto mám 69 lahviček, tak to mi přijde jako dobré vypadávání. Snad to doženu, uvidíme.:p Ať už to dopadne ale jakkoliv, akce se mi líbí :)

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím tepui, mohu tě ujistit jako admin, že opravdu netahá :)
    Prima hru danda

6. Blufinator

Blufinator Pisálek fóra

Tak snad se dá stihnout ty vypadávátka i když to bude asi dost náročné :)

7. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Po první sklizni 141 padátek. :) Zítra mám dovolenou, tak se budu snažit napěstovat toho co nejvíc a pak pojedu jen na baha + dlouhodobky na farmě. Všem přeji krásné a klidné svátky a vánoční shon jen na farmě.;)

8. Shanigan

Shanigan Pilný autor

no ako tak pozerám, každý má tých vypadávatiek fúru :) a ja ako stále nic moc 85 kusov :oops:. no uvidíme, koľko stihnem toľko stihnem .... na košíky financie nie sú, takže sa musí napestovať aby som mohla piecť a zvarovať :D

9. tepui

tepui Mistr fóra

To už po tom není žádné hraní to by mě nebavilo :).

babako a STYBI tohle ocenili.
  10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Zdá se mi, že jeden z tučňáků celkem riskuje. Motá se u lopatek mlýnu, takže jsem chvilku pozorovala jestli ho nějaká nesejme, že bych pak psala na podporu ať mi pošlou fofrem "erzetu" xD Ale zatím mu to nenamotalo ani čepici, tak snad to na tom fleku přežije, než ho vykrmím.
    Malá políčka komplet osázena, honit se moc nemusím, budu mít na farmu mraky času, ale vypadávatek jsem si nahrabala asi 600, takže tam jsem v předstihu.
    Doufám, že diskuze k téhle akci bude milá a voňavá, jak by se k nadcházejícím svátkům hodilo ;)

11. chrochkandora

chrochkandora Zelenáč fóra

Všimla som si, že tu spomínate novú plochu a tým pádom aj viac vypadávatiek od RT... O akej novej ploche je reč?

babako tohle ocenil(a).
  12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Za sebe ti mohu slíbit, že se tedy vykoupu ( i gelík použiji... mám s mátou ), ikdyž jsem si říkal že nebudu prase a nechám to až na štědrý den ,-) A na klávesnici si přelepím znaky a písmena, abych nemohl složit některá slova a obrazce.... snad to bude dost voňavé a milé ,-D Jinak bez SH a kaštánků 485 bandasek ,-)

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj chrochkandora,
    poslední nově přidanou plochou do hry je Deštný prales.

14. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Z první sklizně padlo jen nějakých 162 nádobek, tak jsem jich ještě pár set získal kaštanově, aby byl o Vánocích klid. Zítra ke kytkám aktivuji i dárek z kalendáře a mělo by to být velmi brzy hotové.
    Všem přeji jako vždy hodně padátek...

15. emkop

emkop Perspektivní autor

Tak mně vypadlo zatím jen 26 huráááá

16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Bohužel se nemůžu této krásné akce zůčastnit :cry:Nemám ještě napečeno a do Štědrého dne musím někde upytlačit kaprao_O
    Tím pádem nejde vše stihnout :oops:

17. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

tak po první sadě otočky máme na kontě 212 ks flaštiček. Takže spokojenost :) Prozatím ;)

18. kik681

kik681 Pisálek fóra

Jsem v šoku. Jak je možné udělat 513 padavek nechápu a už vůbec nerozumím číslu 2000. Já se svýma 161 jsem velmi spokojená.

19. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

také nemám moc flaštiček 44 ks, ráno podříznu veškeré obrovské stromky, zapnu bonus v kalendáři a do večera doufám bude hotovo

20. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahojky já mám 201 lahviček tak snad mi to napadá ale můžu se zeptat jaký bonus se zapíná v kalendáři? nějak mi to asi ušlo děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.