Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Nerozumiem tým tučniakom , čo vyskakujú dole. Klikám ako o dušu a žiaden darček sa mi nezobrazuje ...

2. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak jsem začal rozpěstovávat:)po prvni sklizni 147 vypadávátek8)

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kometak 96: Já ti do toho nechtěl včera kecat, ale i ty takový mazák dáváš na přípravu XXL, chlévy a obr stromy? Z XXL to nepadá... tvrdím od začátku a z věcí 2x2 nedostaneš víc jak 1 padátko.... takže zbytečně pak navyšuješ JC. Navíc doufám že si vždy po migraci obnovil? Pokud by si dal zákl stromy nebo dlouhou plodinu na 1x1 popř 2x1, tak máš určitě víc ,-)

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tabita56 napřed jim musíš dát čokoládovou sušenku, aby z nich vypadl dárek - to víš, v dnešním světě je to něco za něco :D

5. dkacka

dkacka Rádoby autor

Zuzino hnojivo jsme si díky secímu stroji naházela na stromy a ne na akční kytičky, sakraaa. :( No a po úvodní sklizni mám pouhých 65 nádobek. Asi to nebude taková sranda jak jsem si myslela :(

6. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Tak tu máme novou akci a první sklizeň přinesla 292 flašek. Pročetl jsem si návod, jak posbírat to a vyrobit z toho to a tím pak nakrmit ty hladovce, jasné jak facka. Doufám, že to dám v pohodě do rána 24. prosince a pak už budu vesele čučet na pohádky:p. Všem přeji pohodovou akci a příjemný předvánoční čas.

7. ell1956

ell1956 Komisař fóra

O, to se máte, u mě 45 padalek, ale zítra bude líp, rozpěstovávám na Baha , je prima, že můžeme i tam, nebudu bourat nic na obyč polích, na Baha mohu zbořit vše, tak hurá na to:):):)

8. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Já neudržela myšlenku a sklidila dřív, takže mám celkem DVĚ flašky. No co, ono to nějak dopadne. Hlavní je už mám všechno nakoupeno a dárky zabalené:)

9. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Ahoj...dotaz...myslíte, že každé zvířátko bude chtít jiný pamlsek. Nebo jim to,žroutům, chutná všem všechno???? Dík ja-pe

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

První sklizeň 189 nádobek s kořením a pak pár sklizní karafiátů na pohopolích a mám 937 kousků. Jdu dát semlít 150 koření, ať to odsejpá ;)

Jo, po první sklizni jsem na hlavní louku přidala 2 JC a padalo ze sklizně pořád stejně, tj. 44 lahviček - a kombajn jde, jako když se mu nechce, je to zasekaný 8)

Tak nic nenamelu, musím mít napěstováno a to jsem si myslela, že to první koření je bez akčních rostlinek, tak snad to půjde rychle napěstovat xD

Naposledy upraveno: 21/12/15
  11. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

máťochov ty víš jak naštvat lidi hned v začátku akce;)...napíšeš 292 flašek:p:wuerg:....ty bláho, kde pěstuješ ..ve vypadávátkovém ráji:(??????
    já syslila od večera a mám 151 flašek:oops:z celé farmy. Nevadí začínám rozpěstovávat a do akce jdu s plným nasazením

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

evoku57: Ahoj technická..... z čeho budeš mlít 150 koření? Ty už máš i akční plodiny? ,-) A k těm JC.... ono je celkem logické, že nedostaneš víc jak 44 lahviček, když máš 44 pohopolí ,-D

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Začátek 140 koření

14. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

No, z první sklizně mám zatím jen [​IMG]. :oops:

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Casey27
    Obnovení po JC je jasný ;). XXL stromy jsem tam měl už jak dlouho a navíc chci trochu doplňovat vyšší plody, tak jsem bourání nechal až na dnešek. No a obr stromy z praktického hlediska na SH a Zuzi SH potřebné k akci. Místo těch chlévů jsem mohl dát nějaké pole, ale byly to zase výrobny (bobří pila, kotlárny atd...), takže mi to časově akorát vycházelo :D.
    No nic, teď už s tím nic neudělám :). O dostatečný počet padátek strach nemám, jen to bude déle trvat :p.

16. dkacka

dkacka Rádoby autor

To znamená že ze stromů a pidipolí 1x1 dostanu nejvíce vypadávátek? Ach jo, já měla na dvou plochách chlévy y výrobny tz. 2x2... :D příště budu chytřejší :)

17. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Po první sklizni 120 nádobek...

18. papulice

papulice Veterán fóra

tedy nevím,ale tučnáci se mi neobjevují,co mám dělat?

dana9494, Trepifajksl a Iwuska tohle ocenili.
  19. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . z první sklizně 117 lahviček - tak jsem spokojený :D

20. máťochov

máťochov Stará škola

Marcelina0007 - 2 plochy moringy + 2 plochy javorů + 1 plocha super stromů + nějací Johnové na každé ploše a je to. Teď točím na 3 plochách párkrát vyšlechtěné růže aby bylo padátek po dnešku aspoň 800 ( ne že by to bylo nutné, času na akci je dost ale já chci mít na štědrý den ráno pokud možno hotovo ).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.