Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

Akce hotová, z odměn bbz,bz, krejcary, 1x zlatý banán, 10TCH, 16TS nic nového mi z nich nevylezlo:D:D:D. Ještě nakrmím pár medvědů navíc a uvidíme co mi nadělí. ;) Všem přeji zdárné dokončení akce;).

2. badaji

badaji Obyvatel fóra

Mně se akce moc líbila, i když jsem si zpočátku myslela, že vzhledem k množství padátek je pro mě nesplnitelná. Teď už splněno mám a krmím ještě dál medvědy a něco málo liškám. Tučňáky nechám až na konec. Nejlepší je vždycky napětí, co bude za dárek. Tajemné dám asi až po akci. Dneska opět potěšil Zimní kalendář, ostatně jako vždy.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné pozdní ráno :D ... jsem už včera dala plno chlívků na plac a dnes ráno mi vyskočilo přes 200 flašek (něco od sousedů) :music: ... sem neměla ani s žankama xD ... mě to nedá a udělám medvídkům ještě pár lízátek na rozloučenou :p .. až dnes při volnu si to vychutnávám i s koláčem, který jsme dostali :D Shanigan: posílám lahváča a drž se :) .. všem, co nemají hotovo držím pěstičky ;)

4. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Akci jsem splnil již včera ráno, od té doby tu zvěř krmím - chci dekorky navíc! Zatím jsem přemluvil medvěda(2x) a lišáka. Pitypačka na mne zvysoka kálí... mizeroutka Ale mám ještě dost bylin, tak ho budu poňoukat k dobré práci. Kromě banánů a kupónu na 48 hodin a té jedné dekorky, mám snad všechno. Takže jsem spokojen.;):):p;):)

5. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

Ahojte všichni ,tak hotovo ,super akce a obrovská radost z labutí :), jen ty stromy nic moc. Všem co nemají hotovo držím palce.

6. jibicek

jibicek Zelenáč fóra

ten kdo ma splneno teda vy tam musite porad cpat superhnojivo to neni mozny jsem rtad ze tedka mam tucnaka na 90,lisku na 20 a medveda chci dat na 50 a to budu rad a to jsem tam asi 2x prasknul superhnojivo.

7. alka

alka Rádoby autor

Teda to je pěknej vopruz,klikat na každýho zvlášt' tučńáci skáčou jako by se jim nechtělo,ještě tam naskákají další ,to to nejde odkliknout všechno najednou?To budu klikat na to zvěrstvo dvě hodiny .

ell1956, kutílek1929 a myš59 tohle ocenili.
  8. Shanigan

Shanigan Pilný autor

jibicek to veru bez super hnojiva nejde a ešte aj tak je to o vlas . ako som tu čítala veľa pomôžu šľachtené rastliny a vraj aj legenda . mno tú som nechcela zatiaľ aktivovať, ale asi začnem zbierať hviezdičky na legendu :D .....
    hm, ešte 9 tyčieniek, začínam dúfať .... ďakujem všetkým ktorí ma povzbudzujú, naozaj mi to veľmi pomáha :inlove: ja viem občas ma obchádza slabá depresia. ale polepším sa . a ďakujem aj za fľašky priatelia . mno snáď do zajtra rána to dám :p

9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj jibicek,
    ne každý, co má splněno, používá kvanta superhnojiva, nebo finanční dotace. Záleží na mnoha faktorech, třeba na kolika plochách pěstuješ, co pěstuješ a nebo i co máš na podporu vypadávání. Jde například o co nejvyšší počet bodů na Živoucí legendě ve stromě moudrosti, JC, modré stromy a hlavně správně zvolenou taktiku. Dobře je to popsáno zde:Jak na "vypadávátka" - rady a zkušenosti a také ti tu ochotně mnozí zkušení poradí.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

jíbicek: SH první den na rozpěstování + zuzi, hnůj, vodu, produkty (sloty) na SH a stonek .. na polích 2+1 (tolik SH nespotřebuješ) a tím si hodně napěstuješ. Ostatní dny jen s vodou kratší akční a na noc delší akční (Baha jen dlouhé) .. mám možnost přes den klikat a to je velký skok do předu :p ... SH nekupuji .. mám hodně obr stromků a na vypadávky jsem poprvé použila šlechtění (lásku SH) a to je vážně mazec xD :p ... teď psala Shanigan, že i legenda je moc důležitá (mám komplet)...
    alka: .. to by nás snad ani nebavilo kliknout všechno krmení naráz :D .. je láduj cukrovím průběžně ;) ... sem si i počkala, až zvířátka zmizí a pak první zvíře krmila .. doufajíc, že mi přinesou další dekorku :p ... mi tam nechali jen bobky xD

Naposledy upraveno: 27/12/15
  11. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Podle mne odměny nebyly tak hrozné, jak tu někteří píší. :)
    Nedala jsem ani jeden dárek navíc a dostala jsem:
    • 201 500 kr, 196 500 BZ, 272 500 BBZ
    • 21x SK, 56x SH, 28x ZSH, 17x ZUH
    • kupóny- 2x 1h, 1x 3h, 1x 48h
    • 4x bedna XXL
    • 1x ZB
    • 2x TCH, 2x TS, 5x BTS
    • 3x val. květ., 6x PPK
    • 1x dekorka navíc (od medvěda)

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

jibicek, Shanigan: Nic navic, co nelze ziskat bezne na farme, jako obr stromy, nemam (tak dlouho nefarmarim), takze SH a Zuzi pouzivam pri akcich jen na uplne prvni rozpestovani na polich 2x2 tzn. pokud je akcnich rostlin 5+5 ks, tak spotreba SH je 10 ks a to je snad uplne kazdy schopny v druzstvu ziskat! Pohary mam v legende 28/30, takze taky uplne ne kompletni a v pohode, aniz bych se nekam hnala, akce stiham plnit max. do poloviny daneho casu... tak tu, prosim, nestras ostatni s tim, ze bez kvant SH neni mozne akce plnit. Zamerte se pred pristi akci na plneni poharu, ziskani legendy a zuslechtovani rostlin ve skleniku - zkraceni casu rustu u dlouhodobek lze ziskat i bez toho, aby jste je hnojili SH, takze neni treba se ani snazit o lasku k SH (pokud ho nemate staly prijem), jako spis o zkraceni casu rustu na hnoji a vode (tech bonusu je tam spousty v ruznych kombinacich, staci jen zkoumat a pocitat, co se vam nejvic vyplati zuslechtovat).

Jinak akce uz samozrejme hotova a krmim dal. Z tajemnych stoji za rec cerveni bobri, padly nejake dekorky navic a dost bananu a kuponu, ale jsem spokojena i se vsemi ostatnimi odmenami. Nakonec z pernicku se vyklubala i labut, takze za me stedre vanoce a palec nahoru! ;)

Edit: Orliček: Obr stromy, na kterych roste SH a Zuzi, se ziskat momentalne nedaji (jsou ze starsi akce a nejdou ani menit).

13. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahojky, jaké obří stromy? Jak se dají získat? Já nemam ani modrý kouzelný stromek a doufám že by mohl byt v dárečcích,

děkuju, matlafousi /to je z nějaké pohádky, vid?

třeba ještě někdy bude, až přijdu z venku tak si zkusím najít jak se získali-y?

Tak mam hotovo, škoda že mi medvědi nedali dekoraci 2x, ale to nevadí

děkuju všem za pomoc

Klárka

tak mam dokonce Mlsný zobáček 3x - jednou asi půjde do stonku

14. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojky hotovo jeste nemam ale z baha z 8stromku potesila kustovnicexxl ostatni take ale jiz je mam at male ci velke ze zviratek potesila nejvic labut ma 2 a ostatni prijde k vyuziti posleze.

15. Preceja

Preceja Mistr fóra

Uf, tak konečně hotovo. Kromě bodů a krejcarů padl jeden výběh, 6 sazeniček, i když z nich nic moc, ovšem to čekání, že by mohlo....:D. K tomu dva banány a dvě dekorky navíc od medvěda, takže vcelku spokojenost. Jdu havěť krmit dál, třeba ještě překvapí a body se taky hodí.

lacrima a kutílek1929 tohle ocenili.
  16. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tak ešte môžem doplniť matlafous123, k vypadávatkám: robím to podobne (teda skoro rovnako), len legendu mám iba na 26. Pokiaľ som legendu ešte nemal, sťahoval som poháre z poľa na pole, aby toho bolo viac (vypadávatiek). Po aktivovaní legendy sťahovanie skončilo - legenda pôsobí na všetky polia, poháre samotné iba na to, kde sú umiestnené.
    Tiež nemám žiadne obr. stromy, JC ani nič podobné a SH málo, ale o šľachtenie lásky k SH sa snažím denne už viac ako 3 mesiace, ale zatiaľ neúspešne - bude to taká "rezerva" ak nebudem stíhať. Ale skrátenie času rastu láskou k vode je tiež výborný - len ho netreba zabudnúť aktivovať po vyšľachtení :)

Podľa mňa to bola tiež vydarená akcia a som spokojný. A tiež vďaka susedom, ktorí mi nejaké tie fľaštičky posielali.
    Tak tým, čo sú v cieli gratulka, a tým čo ešte darčeky rozdávajú, nech sa darí. Držím palce.

Trepifajksl a kutílek1929 tohle ocenili.
  17. myš59

myš59 Vévoda fóra

ahojky tak my chybí ještě 13 lízatek, no byla jsem 24 hodin mimo PC a po obědě zas jedu pryč,ale vrátím se dopoledne,tak jsem překopala farmu ,dala stromy a chlívky,tak snad napadne dost na pomlíti a udělaní těch 13 lízatek ;)
    Orlíček...obří stromy získaváme při akci ve městě za obyčejné stromy do vláčku a on ti přiveze nějaké obří za to, otázka je,zda ještě tuto akci udělají,klidně bych vyměnila ještě nějaké stromy nadbytečné :D

18. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já santovy sáně vytáhla ze závějí až 25.12., tak se omlouvám všem, ke komu santa dorazil později než obvykle :)
    teď zkouším krmit tučňáky, chybí mi dekorka od nich, ostatní dvě už mám v parku. Jinak padlo pár tajemných stájí (novinka žádná, z novějších- ptakopysk a želva- každou už mám minimálně 4x) a ze sazenic taky nic moc ( jeden rakytník), jinak pár XL.

Trepifajksl, kutílek1929 a dana9494 tohle ocenili.
  19. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný deň, aj ja to už mám zo 2 dni hotové, teraz už len prikrmujem, aby vypadávatka nevyšli nazmar. Neviem čím to je, ale keď ukončím akciu, vypadávatka padajú lepšie.Získala som aj 2 dekorky navyše, pár SH, SK, marmelád, koláčov a hlavne BS, BBS a Gr. Mala som aj dosť sadeníc a stajní. Po odtajnení všetko do lišty. Ani jeden ledňáček, ani labuť, ani jedna vŕba, ani jeden z novších stromov. To isté aj na bahame, ale čo už. Aspoň sme sa zabavili.

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Ahojky právě jsem dodělala úkol, překopala farmu na stromy a chlívky a za hodku vyrážím, co bude ze stromů a tajných uvidím až zítra ,jak se vrátím;) S nad bude lednáček nebo labut

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.