Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babako

babako Expert fóra

:inlove::);),krásný vánoční den všem farmářům,myslím že to byla velice povedená akce,na pohodičku..;)
    Je pravdou, že teď mi to taky padá,jako po másle,radost koukat..;)
    Gratuluji všem co už mají a držím palce všem co dotahují..
    Příjemné sváteční dny farmáři..;)

2. farmy7070

farmy7070 Zelenáč fóra

Gratulace, těm co už mají hotovo. Vypadávátka mi už asi nestihnout dopadat, ale i tak fajn akce :)

3. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Já vám nevim, teda...kdyby ti tučňáci po sobě nechávali bobky, tak budou asi užitečnější...
    Dali mi navíc 7 SK, 15x 2 SH (super), pár vrtulek a fuseklí. Sem chtěla dekorky a draky o_O Fňuk :cry:
    Jdu na lišky a medvědy, snad se zadaří ;)
    Tak lišáci mi dali 4 mekongy :D(snad z toho nevyleze plevel :eek:) a 1 ZB :)

Edit - Juchůůů - hotovóóó - medvědi nebyli takové krkny a dali mi navíc dekorku, 20 SK, 40 SH, 6x tortugu, 6x pinky a jeden bananos :D

Naposledy upraveno: 26/12/15
  4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD doplňující úkol splněn - všechny dekorky mám navíc i ty tučňáci ji nakonec pustili, teď ze zbytků akčního kvítí a padátek ještě dokrmím medvědy, snad taky něco přidají, naposled dali za 10 lízátek 2x1 zlatý banán a kupón na 12 h a samozřejmě krejcary a BZ

5. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Akci jsem úspěšně dokončila,ale na stonek mi v inventáři chybí poslední dekorka: ,,Šťastný Nový rok".Lognula jsem se a stále mi píše hlášku,že tato dekorace není ve tvém inventáři :(

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) to je dekorka z akce perníčkový kalendář - musíš ještě počkat

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vsechno slape, jedu medvedy nad plan a brzdou je jen to vypadavatko abych udelal svarak, nicmene dalsi dekorka vypadla, takze zatim dobry... TS stale nestiham, no snad jednou je tam dam :)

Vypadavat ma 172 nadobek/den, v tuto chvili ma byt 866 ([2.ukol]+386 ) nebo chybet 334, mam 1635 (chybi 0 ), mam 136% hotovo.
    Stav anyzu : idealne 6491 kusu (1286/den ), mam 12837 z 9000 (142% ).
    Stav kardamonu : idealne 4832 kusu (958/den ), mam 8719 z 6700 (130% ).
    Zatim uplynulo 72% casu, zbyva 46 hodin.
    A vetrnik musi udelat : Svařákové koření 200* / Vánoční lízátko 60* / Cukrové jablko 80* / Čokoládové cukroví 150*

8. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky hlásím akce úspěšně dokončena padátka jsem řešila v klidu napřed jsem vypěstovala akční, pak na noc dávala jen karafiáty a na Baha jsem dávala kávu, a zelený čaj.:D Nejvíce padalo právě díky karafiátům(jen vodu)a na dvou plochách i přes den padlo kolem 30-35 ks nádob. Mezi tím už jsem i vyráběla i krmila super bez honičky. Vau za mě bezvadná akce a stálo to za to. Vše co ještě dotahují přeji ať se povede ;) Kdo má hotovo velikánská gratulace :music: Janča

9. Shanigan

Shanigan Pilný autor

ešte 26 lízatiek,brrr padátka doslova mrholia.... no nič, už sa nestresujem ....

Vysadila osm sadeničk aj na baha a tam som mala trefu xD z 8 kusov šli štyri do lišty . a 4 kúsky ma potešili ... pandanus XXL,amherstia, tamarindový , síce ich už mám po 1-2 kusoch, ale potrebujem ich do úloh :) no a ešte som dostala achacha , to som nemala. tak tomu to zberu som rada :inlove:

10. myš59

myš59 Vévoda fóra

potřeuji ještě 22lízatek a snad taky skončím zítra jedu zas pryč,tak snad to dám;) gratulka těm co mají hotovo

11. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahojky, ještě 18 lízátek, doufám že to stihnu

Všen držím palce

Klárka

12. helca16113

helca16113 Aktivní autor

1. Vánoční shon Ahoj,nejdříve všem popřeji ,,krásné,pohodové sváteční dny,, a jinak hlásím akce HOTOVA :) jo,jinak jsem vlastně konečne i touto akcí splatila ten slavnej,,zlatej banánovej kontokorent,,:Dtak už nic nedlužím

13. sisinka

sisinka Pilný autor

mě se líbí, že i když už je splněno, tak akce jede dál, můžu krmit co hrdlo ráčí a odměny se hezky hromadí :inlove: vždyť co jiného bych dělala než pěstovala a krmila? Čekala jsem, až mi i lišky donesou dekorku a dneska se jim uráčilo mi ji dát. I tak budu pořád ještě krmit, až do posledního dne, baví mě to

14. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Přidávám se k těm šťastlivcům co už mají hotovo :)
    zde jsou odměny co jsem dostal z dárečků:
    ZB - 2, BBZ - 282000, BZ - 223500, KR - 232500, SK -19, ZUH - 22, ZSH - 20, SH - 38, MJS - 5, Valentin. kv. - 3, Pie koláč - 4, pomocník kup-1hod - 2, kup-3 hod - 1, TS - 11 (vše do lišty), TCH - 1 (kohouti) + dekorace polární kamarádi a mlsný jako medvěd
    plus samozřejmě odměny za plnění úkolů ;)
    všem svým sousedům kteří mi posílaly padátka děkuji a dokud pojede akce, tak ještě budu zasílat :music:

15. dkacka

dkacka Rádoby autor

Chybí mi 35 lízátek a 21 jablíček. :( Tedy potřebuji ještě 546 vypadávátek, 2184 anýzu a 1274 kardamonu. Ve stodole mám 1 vypadávátko, 1246 anýzu a 1556 kardamonu. Tedy do splnění akce mi chybí získat 545 vypadávátek, 938 anýzu a kardamon už mám napěstovaný. Takže vše nejspíše ztroskotá na vypadávátkách. :( Zítra jedu na Lysou, takže nebudu moc farmařit, vidím to marně. Jak vidíte šance s mými vypadávátky vy zkušenější? :) BTW: Superhnojivo nemám. :D

16. doben

doben Ikona fóra

Sazeničky nic moc, ale s párty lístků jsem si vytočil další ptačí hrad a dalšího skákajícího strašáka. xD

17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, dopoledne jsem akci dokončila, namlela zbytek mlsátek ze zbývajících akčních rostlin, teď vše rozdáno zvířátkům.:)

18. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

Přeji příjemný večer---- opět vypadávátka, již nevím co mám sadit za dlouhodobku, nyní po 12hodinách mám 54 nádobek - to je k pláči, akce se mi moc líbí. Jenže místo radostí, tak trochu stresík. Asi nestihnu dokončit ach jo. :oops:

19. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm, pořád mi chybí 120 vypadávátek a to baštím koláč i marmelády, zvířátka mi dávají 55% navíc a pořád to padá, jako že se tomu nechce. :cry:

20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezký večer, poslední medvědi nakrmeni, z chlívků stojí za zmínku můj první růžový včelí chlívek, ostatní jsou v liště, stromky ještě nevyrostli, akce byla super, držím Vám palečky, ať vše taky dokončíte.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.