Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova ;)Veselé Vánoce všem

Farmerama 98+ *** Bahamarama 284+
    říjen 2010

2. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

První chvlíky pro mě absolutně nepotřebný .... jak na tom jste vy? Jinak Krásné vánoce přeju :)

3. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Tak já taky přeji všem krásné a pohodové vánoce. Ráno jsem se probudila do absolutního bílého dne. Ale není nasněženo, ale taková mlha, že není vidět na krok:sleepy:.
    Jinak akci dnes dokončím, po obědě vysadím všechny sazenice a TS a uvidíme, co mě z nich pod stromeček vypadne:p[​IMG]

4. olda50

olda50 Perspektivní autor

Ahoj také přeji všem krásné vánoce.

5. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

Ahoj, krásné zelené Vánoce. akce postupuje. ještě posbírat 534 kousků svařákového koření a nakrmit ta hladová zvířata a bude hotovo. Jen ten tučňák se objevuje málo. mám na ploše standardně 2 lišáky, 2 medvědy a 1 tučňáka, ale jediné, co momentálně mám je čokoládové cukroví pro tučňáka... tak je to dost zdlouhavé krmení...

6. silviec

silviec Mistr fóra

Krasne vanoce vsem, zatím krmim dále medvedy a jdu dodělat pripravy , abych mohla vecer paradne nakrmit i svoji rodinku;)(letos dohlednu na to , aby na kapra manzel pouzil sul a ne cukr jak vloni)))

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Příjemné prožití vánočních svátků, spokojeného a nakrmeného Ježíška. ON se potom na večer bude snažit vás odměnit dle vašich zásluh! I když znám spoustu lidí, co by potřebovali nadělit spíše pár šutrů, než to, co pak dostanou. Inu, spravedlnost je slepá...
    K akci: z ranního přídělu jsem nakrmil lištičky a teď ždímu padátka po medvídky. Tajemno zatím čeká v liště, dekorku navíc mi poslali pouze lišky. Zatím - třeba se ještě pochlapí ti méďové. Trepifajksl:);):)

8. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Krásne vianočné sviatky, plné pohody, lásky, radosti (aj z hry). Nadelilo mi to nejaké záhadné stromy a výbehy, dám to odtajniť až večer. Plodiny napestované, chýba ešte 390 nádobiek, ale to je pohoda. Tak fajn hru.

9. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem právě dokrmila zbylých 60 tučňáků - vděčni za kus žvance mi kromě BZ, BBZ a KR nadělili i 3x dekoraci mlsný jazýček!!! (už je na ostrově - 3x 900 BBZ je prima)- to předtím z celých 90ti nepadlo ani jednou. Čekám na padátka, abych dokrmila posledních 28 medvědů, z těch zatím taky dekorka nepadla (z lišek aspoň jednou ano), no, než to posbírám, tak taky vyhládnou a mohli by být vděční:)
    Jinak všem přeji krásné klidné vánoce a do dalších dnů hlavně bez stresu - v reálu i tady.

10. taraba

taraba Rádoby autor

Přeji všem krásné a pohodové prožití vánočních svátků, splnění všech hlasitých i tichých přáníček, v Novém roce štěstí, zdraví a mnoho optimismu a také úspěšnou hru. :)

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) vánoční shon jen na farmě, v reálu klid a pohodu, nezapomeňte nakrmit také sebe a své blízké xD, třeba z nich také vypadne nějaký dáreček xD

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Akce hotová :). Nakrmil jsem všechny zvířata. Nejšikovnější byli tučňáci - všechny odměny, lišky zapomněly na 3 a medvědi nepřinesli taky 3 odměny (dekoraci navíc, 2 MJS, kombajn kupón 12h), ale celkově jsem s akcí spokojený :).
    Teď ještě možná vyrobím nějaké koření a možná ještě nějaká zvířata nakrmím :p.
    Tentokrát jsem sladil i stonek s 1 mojí dekorací, která se k Vánocům hodí.

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Nejdřív jsem napěstovala, pak chvíli čekala na vypadávátka, protože jsem je nepoužila "rychlou sklizeň" , mezitím ve mlýně mlela cukrový jablka, čokoládové cukroví a vánoční lízátka, abych mohla tučňáky, lišáky a mědvědy na ploše. To vše bylo v pohodě.

Pak ale nadešlo to podarovávání a rozbalování dárečků. To bylo jako za trest. Včera večer jsem od toho utekla a dílo dokončila až dneska před chvilkou. Asi jsem měla podarovávat a rozbalovat průběžně, ale pak bych zas neměla takový přehled kolik jaké akční je třeba vypěstovat a kolik čeho umlít. Zkrátka a dobře, u mě si jak lišák, tak tučňák nebo medvěd může být jist, že žádné dobroty už nezíská a že tedy pro mě žádný dárek už shánět nemusí. Pro mě tato akce skončila.

Děkuji za tuto vánoční akci.

Všem krásný pohodový sváteční den!

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

14. STYBI

STYBI Velmistr fóra

ráno jsem dala tajemné stáje - nevím tedy které byly z akce a které z dárku, ale padla mi mimo jiné LABUŤ a růžové ryby - tomu říkám krásné dárečky :)

15. Shanigan

Shanigan Pilný autor

jéje, tak ste sa viacetrí pochlapili :D Ja dnes dokrmím líšky a pingviny /tučniakov / . no a potom sa budem hnať po vypadávatkách. ach je , ale zase ešte mám čas aby napadali, že :D

Veselé Vianoce Vám všetkým, a aby aspoň o polnoci napadol sneh :p Jo a viete o tom, že dnes je silný spln ? Možno sa budem hrať celú noc, ak mačky nebudú vedieť spať xD

16. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

tak jsem dokrmila tučnáky a lišky a ted čekám na ježíška a vypadávátka, abych mohla nakrmit i medvědy.:p

Ps: co mám dělat, aby mi jich hodně padalo?

17. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky všem,tak já taky od včerejška hotovo,řádek už funguje a ještě pěstuju,melu a krmím medvědy,takže bude i něco navíc,tajemničky jsem ještě nedávala,až bude klid. Přeji všem hezké a klidné prožití Vánočních svátků a bohatého ježíška. :):):):):):)

18. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tiež prajem všetkým krásne vianoce.
    S mackami už už teda skončil. Odmeny boli asi všetky - podarila sa aj jedna dekorka :)
    Ostali mi už iba kompletné líšky, tak dúfam, že budú tiež štedré :)

19. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak ja už jen 14x krmení pro medvědy a mám hotovo;) všem přeji krásného ježíška

20. Shanigan

Shanigan Pilný autor

jupíí , keď som vymenovávala čo všetko som dostala od tučniakov a lišiakov ;) zabudla som na pomocníkov. síce sú na 1 alebo 3 hodiny, ale aj to pomôže :D a dve dekorky čo som dostala tiež nie sú zlé xD hm, ešte 10 jabĺčok a lišiaci sú nakrmení a ešte 24 sušienok a aj tučniaci budú mať plné brušká :music: mno a potom sa pustím cukrových tyčiniek... xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.