Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tiež som trochu postúpil. Tučniaky mám za sebou - hodili mi jeden výbeh a jedno SK, trošku SH a ostatné BS a BBS a ešte pár grajciarov. Dekorka sa nepodarila, ale zajtra dám medvede. Možno bude viac šťastia. Líšky nechám nakoniec.

2. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Napěstováno bylo už ráno, ale pokračoval jsem dál v akčních, protože budu krmit medvědy i po splnění základní části kvůli dekoracím. Taky mě brzy čeká postup, čili mně by se docela hodilo! kdyby padaly i nějaké body...rozhodně lepší než krejcary. Jinak do splnění základní části stále chybí posledních 6 lízátek pro medvěda, jelikož z těch akčních moc padátek nepadalo. Zatím jsem ale nenakrmil jediné zvíře, udělám to potom současně. Všem přeji pohodové splnění akce a fajn Vánoce.

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p ještě stále nekrmím a nemelu, padátek zatím 830, anýzu 6,5 tis, kardamonu 1,4 tis. ve stodole a zaseto na pohopolích s SH, takže ráno bude uzráto ... na dárečky si počkám až pod stromeček xD

4. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Tak toto sa mi páči, už som od tučniakov a od líšok ;)nazbierala pekné BS na farmu aj na baha, plus nejaké krajciariky . no a drobné SH a SK. Jo a teším sa aj z dvoch dekorácii , sú pekné. som zvedavá , čo mi dajú chlieviky Drak a stromy Mekong /zatiaľ v lište /. ešte 30 jabĺčok a líšky sú nakrmené :D a 50 sušienok aj tučniaci budú mať dosť. potom sa pustím krmiť medvede xD uvidíme koľko toho stihnem ...možno tie vypadávatká budú dosť :p

5. toničienka

toničienka Zelenáč fóra

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam

STYBI a maribeja tohle ocenili.
  6. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tak mi to nedalo a dal som aj 40 mackov - dali mi iba 2x torungy (dekorka nepadla), tak som zvedavý na zvyšok zajtra. Musím ešte počkať na padátka.

7. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Tučňáci nakrmeni 1xmls, 2x výběh, 3x ultraZuzu, 10x Zuzu, 10x SH, 5xKS, zbytek BZ, BBZ, KR. Na štědrý den dopol - odpol nakrmím lišky a budu sbírat vypadávátka pro méďu.

8. pau_linka

pau_linka Pisálek fóra

Pěkný Štědrý den všem vinšuji, s tučňáčkama spokojenost, všechny dárky udělaly radost :)

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

To krmeni je priserny, no kdyby aspon z tech tucnaku neco vypadlo... tak snad vypadne neco ze stromecku dneska vecer :-D

Vypadavat ma 172 nadobek/den, v tuto chvili ma byt 421 ([1.ukol]+181 ) nebo chybet 779, mam 869 (chybi 331 ), mam 72% hotovo.
    Stav anyzu : idealne 3153 kusu (1286/den ), mam 6314 z 9000 (70% ).
    Stav kardamonu : idealne 2347 kusu (958/den ), mam 6154 z 6700 (91% ).
    Zatim uplynulo 35% casu, zbyva 109 hodin.
    A vetrnik musi udelat : Svařákové koření 200* / Vánoční lízátko 60* / Cukrové jablko 80* / Čokoládové cukroví 150*

10. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

24. 5x vybeh labut a druhy darek je dekorka Balirna darku.

11. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...tak trapárna roku - neustále padají jen BZ , BBZ a krejcary, toho si hráč může zařídit, kolik chce... o exkluzivních cenách /kombajny.../ si můžeme nechat jen zdát... tyhlety nasírací akce nemám rád, pěstuje se bez jistoty zisku...

12. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Já udělala totéž.

evainfo a STYBI tohle ocenili.
  13. ŠedýStrom

ŠedýStrom Pisálek fóra

Ahoj,
    prosím poraďte, co dělat, abych měl taky kolem 900 vypadávátek (nádobek se svařákovým kořením). Momentálně mám 489, a to jedu bez přestávky. Jediné, co nemám, je trofej - Živoucí legenda - na 30% (mám 28%). Jinak nevím, co dělat odlišně, abych měl dvojnásobek vypadávátek, jako spousta přispěvatelů.
    Vy, co už máte vypadávátka hotova, jedete taky na "normální provoz"? Nebo používáte superhnojivo, růže, šlechtění a tak?

Díky.

kutílek1929, 1robinsonka1 a STYBI tohle ocenili.
  14. JMJH

JMJH Znalec fóra

Tučňáci a lišky nakrmení, s plnými bříšky (po odevzdání dárků) opět zalezli do svých doupátek a není je vidět. Jenom medvědi vyhlížejí svůj příděl, ale musejí čekat... chybějí padátka... Opustila jsem prales s 6 medvědy kolem minipolíček... Na zasněžené Divošce je jim nejlíp...
    Dárků bylo hodně, dokonce i 2 XXL bedny, nějaké MJS a Pinkie, pár TS a asi 1 TCH, jestli se nepletu.. Tak jsem měla nadílku už ráno :)

Přeju - na Zemi pokoj lidem dobré vůle... (pro přání můžete kliknout na "Vánoce" v mém podpise)

15. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

Ahoj všetci farmári a farmárky akcia sa mi páči a skúsim ju aj dokončiť,však uvidím ako sa podarí.Všetkým prajem krásne vianoce.

16. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Krmení medvědů mi nejde. Ještě chybí sedm kusů strádajících méďanů, ale ty už nějak podaruji a potom myslím bude čas na to, s akcí seknout. Přeci jen, farma by měla mít vánoční klid, takže stromy, těšte se..půjdete zase na plochu.

Všem mým sousedům, přátelům a ostatním farmářům přeji šťastné a veselé. Užijte si vše ve zdraví a pohodě ;)
    Veselé Vánoce

17. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Krásný štědrý den všem a u mě začal parádně z kalendáře mám první labutě:p

Děkuji:inlove:, to mám radost ! Všem farmářům přeji Krásné svátky, pohodu a bohatého Ježíška ;)

18. samec

samec Magnát fóra

Krásné vánoce vinšuji všem hráčům---jen pro RT v žádném případě nevinšuji nic,protože to je v jejich režii a né v náhodných dárkách--náhodně např. z 50-ti dárků pro lišáka Freda nevypadlo ani jedno SK,ale podle RT náhodně padají pořád dokola jen BZ BBZ KR---pěkně nás krmí a mažou med kolem huby--kdyby se aspoň odnaučili nám tady věčně lhát--viz korálový ostrovxDxDxD;)

kutílek1929 tohle ocenil(a).
  19. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Veselé Vánoce já Vám chci přát..
    aby měl člověk člověka rád.
    Abychom navzájem si víc štěstí přáli,
    aby ty roky nám za to stály!

Akce se mi líbí;)

Naposledy upraveno: 28/12/15
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné vánoční ránko :) , spokojeného a bohatého ježíška, hezké sváteční chvilky a vše nej k svátku "Evičkám" :p
    Napěstováno na další kolo hladových zvířátek, jen nejsou flašky na svařákové koření :sleepy:, protože kaštánci si vzali na svátky volno :D.. tak asi na ně počkám a snad dostanu dekorky navíc :p. Všechny dárky od zvířátek jsou skvělé i ty nepatrné :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.