Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak se melou poslední lízátka, jablka a nějaké cukroví, na ráno zbude jen 20 cukroví, abych si nespotřebovala všechnu plodinu a nemusela znovu rozpěstovávat. Tak zítra ráno je akce hotová :music:

2. šebejda

šebejda Baron fóra

Už si troufnu hodnotit. Na můj LVL (94) hra na zívačku. Co se týká odměn->nepadly mi dekorky "na víc" a vše ostatní nenaštve, ale ani nenadchne. Prostě pohodová vánoční akce bez jakéhokoli hrocení. Ještě mi chybí asi jeden den na dokončení, ale akci hodnotím spíše kladně:)

3. hejakral

hejakral Rádoby autor

to je vopruz krmit tu havěť .........................

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nešlo by tu havěť krmit nějak najednou?o_O
    Tučňáci přinesli další dekorku!! Zato jsem jim odpustil to jejich provokativní mávání!xD

5. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

kaolín - zkus jim místo sušenek nabídnout bramborový salát, třeba se na něj vrhnout hromadně. Teda pokud ho máš co do množství v dětské vaničce xD
    Teď zjišťuji, že jsem si těch vypadávátek nahonila nějak málo, takže má výroba vázne a medvědi škemrají klidně i o kůrku chleba xD Přehodnotím strategii a možná pojedu slepice kvůli hnoji a akci jako takovou odpískám :p

• Ten poskakujíc medvěd ve mě evokuje hlášku....Tati, zabruč xDxD

Naposledy upraveno: 23/12/15
  6. Astat.

Astat. Stálice fóra

Nakrmeno všech 150 tučňáků z toho 4x výběh drak navíc, tudíž 7x drak dohromady. Mele se 94x svařákového koření, takže lišky jabka dostanou ráno.
    No cukroví mám 15x přebytek - zpět na základku xD

7. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Hlásím hotovo, bez SH a košů, zato s migrénou a horečkama, akce na pohodu, jen to obdarovávání bylo za trest.

anýz: Mám 9042. Ideální stav 2871. Plním na 314,9% Hotovo 100,5%
    kardamon: Mám 6793. Ideální stav 2137. Plním na 317,9% Hotovo 101,4%
    nádoba: Mám 1317. Ideální stav 383. Plním na 343,9% Hotovo 109,8%
    sv.koření: Mám 200. Ideální stav 64. Plním na 312,5% Hotovo 100%
    lízátko: Mám 60. Ideální stav 19. Plním na 315,8% Hotovo 100%
    jablko: Mám 80. Ideální stav 26. Plním na 307,7% Hotovo 100%
    cukroví: Mám 150. Ideální stav 48. Plním na 312,5% Hotovo 100%

8. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já pěstuji, krmím a ani jsem si nevšimla, že mám přepěstovaný kardamon o 4000ks a anýz asi jen o 1500...prostě jedu:eek:;)
    krmení mě nebaví...čekat až vyskočí zvířátko...otravné...dekorky mlsný medvěd ,mlsný zobáček a polární medvěd po 1ks ,cukrová liška 4x... padaly hlavně BZ A BBZ a krejcary, PV drak 3x,PS Mekong 8x,PS Bahama 2x...ještě musím udělat 94svařákového koření a 47 lízátek a bude hotovo:cry::wuerg::D

jinak brambory uvařený, plním ještě banánovou roládu, vyndám masíčka na řízky a pak už jen veget a ráno začnu připravovat..vlastně musím dojet ještě k Hájkovi do cukrárny pro dort.

9. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak tucnaci nakrmeni vsichni, to byli lakomci, dali navic jen jednu dekorku, zadnou staj navic, dale nakrmeno 50 medvedu, tam to uz bylo lepsi, zatim dali navic 5 stromu, s liskama jsem jeste nezacla

10. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Jak to tak vypadá, mám udělané tučňáky a už se mi neobjevili, tzn. asi už navíc dárky nebudou.

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) už několikrát zde bylo vysvětleno, že se znovu objeví, až budou nakrmené i lišky a medvěddi

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po dnešku nakrmení tučňáci i lišky, takže ještě scházejí medvědi ;). Jak už jsem psal, tak tučňáci přinesli všechny odměny, lišky vynechaly 3 odměny (dekorace navíc, zlatý banán a bedna xl), tak jsem zvědavý, jak budou zítra štědří medvědi.
    Přes noc dám vyrábět zbytek koření, ráno zadám výrobu cukroví a odpoledne nakrmím medvědy a mělo by být hotovo :p.

13. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

U mě se tučňáci taky nepředaly, snad to bude u ostatních zvířátek lepší ;)

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak jsem dokončila akci a všichni ti škemralové už jsou zase zpátky a chtějí ještě....a budou nejspíš zklamaní :D. Možná předposlední den , když se ustrnu, spotřebuju padátka, aby nepošli hlady...

15. Margziam

Margziam Stará škola

150 tučňáků a 80 lišek nakrmeno, 2 medvědi taky a ostatní hladově koukají, sem tam se přemístí na jiná místa, ale další cukroví pro ně není.. chybějí padátka... Lištičky byly štědré, mám od nich nějaké kupony i TS a další dárky.. Tučňáčci taky dávali, co mohli a medvědi taky..
    Ale těm liškám to nejlíp slušelo v podobě dárečků... :)
    Medvědi na Baha a v deštném pralese v těch svetrech asi těžko dýchali. Lepší jim bylo na Divošce - jeden si vyskočil nahoře na velkou sněhovou kouli, další na sněhu taky jsou spokojení.. Ale na Baha a v pralese se ty zvířata krmily rychleji, když jich tam vyskakovalo celkem 6. Na farmě jsem viděla akorát 4...
    Jenom je chyba, že nejdou vypnout na ruční sázení a sklízení... Zdržují v práci.. moc... :(

Přeju pěkné vánoce všem lidem dobré vůle...

Naposledy upraveno: 23/12/15
  16. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

Ahojte všichni farmáři ,prosím vás kde najdu ,,Zahřívací čepičku " z Kodu ??? Dík

STYBI tohle ocenil(a).
  17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Dnešní report - 150 frakptáků, 30 míšů a 55 zrzek. Další musí počkat na padátka, neb nic na světě není zadarmo. Já taky musím čekat, než si něco uklohním... Zítra to vypadá na bramkaši a šunku, o salátu a řízku si nechám zdát... Pokud se mi bude chtít(pche, to se mi většinou nechce), tak bych mohl spáchat štrúdlík, mňam, mňam. Šťastné a veselé vykročení do vánočního hodokvasu všem farmářům přeje Trepifajksl:)
    PS:Wendo, je ve skladu, mezi ostatními. T

18. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Zatiaľ zhrnuté: tučniaci sú na kompletku,líšok mi treba odklikať 29 a medveďov 44. Nuž neviem či to stihnem.Musím sadiť dlhodobky. Zajtra sa nezastavím a ježiško sa bude flákať po iných domácnostiach a k nám príde spolu s manželom o 20.30hod. Ale vždy je to lepšie ako keby prišiel domov s opicou. ;)

19. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Tak tučňáky a lišky mám hotové, anýzu napěstováno víc než potřebuju a kardamon bude hotový po ranní sklizni na Baha, takže teď už je to jen na vypadávátkách, protože u medvědů jsem si zatím ani neškrtla. Doufám, že se zadaří, na většině plochy jsem přes noc vysadila dlouhodobky, tak se to snad projeví.

20. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Tak jsem podaroval 150 tučňáků, 79lišek(jedno jablko v záloze) a 15 méďánků. Zítra hodím střednědobky, abych vydoloval nějaká ta padátka, rostlinek mám dost. Možná bych mohl vytáhnout své skromné zásoby SH a otočit alespoň 4x své vylepšené lišky. Pěkně a smírně i zdravě prožité vánoční svátky přeje všem Kutílek1929

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.