Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. llew65

llew65 Vážený autor

matlafous123 Já chodím mimo jiné do práce. Teď už 40 minut odklikávám jen tučňáky...

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

dominik1961: Ahoj... už se to tu psalo XYkrát.... když nakrmíš kompletně všechny tři zvířata (splníš celý úkol), tak se začnou zase všechny objevovat a mužeš krmit do.. aleluja ,-)

EDIT čarodějka007: Ahoj, copak ty nevíš, že oni tu akci přece musí udělat.... pistole u hlavy je svině :-D To je už tradice, že dost lidí zapomělo co znamená slovo hra.... pokud se nepletu je tam něco o zabavení ve volném čase ,-) Jinak když se zapojí i hlava, tak dodám 40 čutňákům (zobrazuje se 6), pak 80 liškám (3/3 t/l), pak 40 čut (6t), dále 60 medvědům (3t/3l) a nakonec 70 čutňáků (opět po 6). Takto všechny tučňáky nakrmím při zobrazování po 6 a ostatní v poměru 3/3 a nikdy nečekám jen na 2 ,-)

Naposledy upraveno: 23/12/15
  3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 taky většinou nechápu, jak se tu můžou dospělí lidé rozčilovat až zuřit nad hrou, která jim má sloužit k relaxaci....ledaže by to ovšem byly "italské nátury" a to vztekání se je právě ten pravej relax :D

K akci: ještě mi chybí vyrobit 20 jablek a podarovat ty lišáky v trikotu....božíčku, snad z toho neztlousnou....a jsou teda lakomí 8)

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

anýz: Mám 8649. Ideální stav 2583. Plním na 334,8% Hotovo 96,1%
    kardamom: Mám 3735. Ideální stav 1923. Plním na 194,2% Hotovo 55,7%
    nádobka: Mám 571. Ideální stav 344. Plním na 166% Hotovo 47,6%

no zítra ráno začínám mlet a pomalu krmit taková příprava na štědr. večeři;)

5. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Pokoušela jsem se nakrmit i srnku, která občas vykukuje tam někde v rohu, ale jednodušší bylo předhodit kus žvance tomu klukovi z JZD xD
    Tučňáky i lišky mám za sebou. Klikačka celkem nezáživná a tomu odpovídají i odměny. U medvěda už to jde lépe, asi že jsou ty dárečky většího rozměru. Uvidím jak mě bude bavit dál pěstovat ty kytky, ale nějakého toho tvora navíc asi nasytím. Při nočních bude nuda, tak budu virtuálně škubat vánoční papír :)
    Dekorace navíc ani jedna, ale těch BZ...no fakt hromada xD

6. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Kytičky napěstované, umleté čokoládové cukroví, jdu obdarovat tučňáky a sbírat vypadávátka na další mletí pro ostatní zvířátka.

7. čarodějka007

Twinulka zkus krmit toho méďu, co leze na baha z hnoje - z toho padaly nejlepší dárky, dekorka, sazenice a dokonce i kupon na 48 hodin...;). On je sice vyžranej, ale docela čipera :D

8. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak u mna uz hotovo..nakrmeny su vsetci...a sup idem ozdobit stromcek..nech sa vam dari

Vsetkym vam prajem Stastne a Vesele Vianocne sviatky..nech ste stymi co su vasmu srdcu najblizsi..nech u vas vladne pokoj a pohoda..:inlove:

9. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Tak nakrmeno a překrmeno, dostali tolik sladkostí, že jim zlaté prasátko nehrozí, spíš cukrovka :)
    Stonek už je aktivní a z tajemných stájí i sazeniček se vyklubalo docela dost
    želvy, ptakopysk, čáp,
    jalovec skalní, rakytník, javor japonský XXL, datlovník XXL, morušovník XXL, kamená pinie XXL, buk XXL,
    mango XXL, strom hroznu moře XXL, juvie ztepilá XXL, kakaovník XXL, tamaridový strom

Docela hodně toho napadalo jako odměny, až překvapivě:

Akce dobře pohodová a nenáročná, prostě pohoda do vánočního shonu, sice trochu zdržovalo to krmení sladkostma, ale co už bych chtěl víc :)

Kromě toho vidím, že i po splnění jde ty překrmené buřtíky se závislostí na sladkém krmit dál a tak ještě neco nahrabat navíc :)

Přeji hezké svátky všem a pohodu doma i na farmě.

Naposledy upraveno: 23/12/15
  10. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky , přeji pohodové odpoledne a všem, kdo už mají dokrmeno , gratuluji.
    Mi chybí ještě 40 [​IMG] tak by jsem mohla mít večer ( v noci) hotovo.

11. olda50

olda50 Perspektivní autor

ahoj tak mě chybí ještě59

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

llew65 Tak zpomal, zemekoule se neprestane tocit v okamziku, kdy neco nestihas! Smarja, vzdyt volne chvile jsou tak vzacne a clovek by si je mel uzit, ne se porad hnat nekam dopredu... k cemu, proc? Proto, aby jsi nakonec zaklepal backorama, v prach se obratil a nic z toho nemel?
    čarodějka007 Nahodou, takove italske natury jsou obcas k nezaplaceni - na zaklade zakona o zachovani energie se tato musi nutne nekde projevit a kdyz se chytre nasmeruje do loznice, nema to chybu! 8):D
    PS: Ze zminovaneho Draka se vyklubali oranz. chameleoni.

13. čarodějka007

Casey27 přece bys nechtěl, aby lidi ve volném čase zapojovali hlavu....remcat je mnohem jednodušší. Ale musím přiznat, že mne u této akce překvapilo, jak málo je dotazů na téma: jak vyrobím to a ono...tentokrát asi hráči napřed četli :). U dvojitého mletí čehosi bych očekávala aspoň jeden dotaz na stránku a ono nic :)

14. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

To se pleteš, akční na pohopole už jsem si jednou hodila taky :D

Hm, snad tě potěší, že aplikaci Zuzi jsem též nezvládla. Místo, abych tím posypala jen 5 velkých polí s akční, klikla jsem na kombajnu a dohnojila celou plochu na Baha plnou 1x1 s ananasem xD

15. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

nejak mi to z tech tucnaku nepada same BZ a krejcary snad se to zlepsi

surikata47, evainfo a STYBI tohle ocenili.
  16. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Je to krásná vánoční pohodička, pěstím, melu, rozdávám si dárky, ted už jsem na chalupě a je to bájo......vše připraveno a zítra jen pohádky a po 5 hodinách kliknu rostlinky, dám mlet atd. Všem přeji krásný pohodový vánoční svátky......bohatýho ježíška, štěstí a zdraví:):):)

17. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Tak mi připadá, že se nějak zhoršilo vypadávání, alespoň na mé farmě a medvědí dárky také zatím nestojí za nic, jen samé body nebo krejcary nic jiného mi medvědi ještě nenadělili - jsem zvědavá zda se to zlepší - pomalu se blížím do finále, ale mám napěstováno na další - jen ty padátka, kdyby se zlepšily a vlastně i dárečky !!!

18. blondmary

blondmary Magnát fóra

tak tučniaci majú čokoládových keksov dosť, už spokojne odfukujú. 18 líšok a 45 medveďov ešte stojí v rade na sladkosti, ale tí musia počkať ,lebo sa minuli fľaše s korením. 3x zlatý zobák + ŚK + SH +Tajomné stajne a sadeničky, nejaké grajciare a BZ a BBZ potešili. K tomu jedna veľká kopa ponožiek.
    Medové rezy rozvoniavajú , šalát hotový, opekance s makom tiež, už len čakáme na návrat syna z Prahy a konečne budeme celá rodina po kope. Prajem Vám príjemné sviatky a veľa lásky.
    Blondmary

19. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

tak 90 tučňáků jsem nakrmila cukrovím a oni se mi odvděčili samými BZ, BBZ, KR, hrstka hnojiv a ještě menší hrstka superkrmiva:oops:

Ps: podle toho seznamu k akci, mají větší výběr dárků

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) a jejda, zdá se, že se nějak loudám, ještě nemelu, nemám napěstováno, ale padátek je přes 700 ... pořád mě od hry odvlékají takové divné záležitosti - jak vaření oběda, porcování kapra, příprava bramborového salátu, skládání cukroví a ovoce na mísy a tak xD a moji chudinkové tučňáci pořád jen postávají a postávají a čekají a čekají a čekají ... o liškách a medvědech ani nemluvě, ti jsou ještě někde zavření :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.