Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Díky za info, že i "náhodná" dekorka může padnout... ale asi v jiné galaxii než jsem já ,-D Akce komplet hotova, vše nakrmeno a počet dekorek (nepočítám pevně dané) je 0. Ostatní se aspoň jednou ukázalo... i 1ZB padl ,-D Tak pokračujem v krasojízdě... krmení medvědů ,-)

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Casey27 třeba se aspoň ta jedna dekorka objeví....já mám podarováno 20 medvědů a asi jsem v těch třešních na lízátka nechala pár pecek, méďa kadí bahasazenice :p

3. blondmary

blondmary Magnát fóra

tak pre mňa
    kaolín11, veľká vďaka. :inlove:Pre mňa raz vidieť je oveľa viac ako tisíc-krát počuť (čítať).

4. pralinka111

pralinka111 Pisálek fóra

Nechce se mi to tu pročítat celé od první strany, tak nevím, jestli se to tu už náhodou neřešilo: proč pěstujeme "anýz", když podle obrázku je to badyán??? :music:

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Moje začarovaná farma mě ani v této akci nijak nepřekvapila.
    500x : BZ, BBZ, Krejcary
    1x : zuzino hnojivo, superkrmivo

Nic víc jsem zatím nedostal (dodáno 39 dárků)
    Napěstované mám tak abych v klidu vyráběl a ještě k tomu pěstoval, takže si myslím že jedu na pohodu a stihnu bez problémů.

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem nakrmil 60 frakptáků, ale dekorka nic. To lišák mne obdaroval takřka hned dekorkou a přidal strom, aby se ta liška měla kde schovat. Jinak k smíchu je třeba 1 vrtulka - je ovšem fakt, že si ji na louce neutrhnu. Obě zvířátka mne podarovali 1 fuskou, tak mám aspoň něco na nohy. Po těch zajíčcích, netopýrech a kočičkách jsou odměny dost při zdi. No jo no, je to hra. Trepifajksl

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG] Za 2.21 hod mám také hotovo!:) Zatím jedu akční plodiny dále,zítra se uvidí co dál!:eek:

kutílek1929 a kometak96 tohle ocenili.
  8. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Badyán (též čínský anýz, hvězdicový anýz) je koření, které vůní velmi připomíná anýz. Jsou to sušená souplodí s lesklými semenypocházející ze stromu s názvem badyáník pravý (Illicium verum).

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak méďa příjemně překvapil: TS 3+6, celkem 9, dekorka, kupon na 48 hodin, pinkie koláčky....nejštědřejší byl ten, co na baha leze z hnojiště ;)

10. myš59

myš59 Vévoda fóra

já nakrmila 60 tučnáků ale jsou skoupí ke mě samé krejcary BZ a BBZ fusekla, super hnojivo a Zuzino hnojivo..při LVL 93 nic moc teda;)

1robinsonka1 a evainfo tohle ocenili.
  11. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Takže momentální stav akce:
    • Anýz: 7010
    • Kardamon: 2602
    • Flašky: 503
    Anýz zaset na všech plochách, po této sklizni již bude hotovo, takže jen dosázet kardamon a pak jen protáčet karafiáty do zblbnutí nebo do vypadnutí patřičného počtu flašek.
    Jinak dotaz - možná se to tu už psalo - po dokončení akce budeme stále ještě moci obdarovávat zvířenu nebo ne?

Naposledy upraveno: 22/12/15
  12. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

mr. lordi87, to mě taky zajímá, protože tučňáky i lišáky jsem nakrmila v požadovaném počtu a už se neobjevují, tak jestli zůstanou aspoň medvědi...

silviec, děkuji :)

Naposledy upraveno: 22/12/15
    1robinsonka1, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  13. silviec

silviec Mistr fóra

Po ukonceni akce se opet všichni zacnou objevovat a lze nahodne darky sbírat dále, i dekorky tam jsou, medved mi jich dal jiz 6.

14. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zatím nakrmeno 80 tučňáků - 2x TCH drak, lišek jen 20 - 1 TS a 1 pomocník na 1h. Jinak všechno ostatní několikrát kromě dekorky.:)

15. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak všichni tučňáci nakrmení a dárečky 3 x podivuhodný výběh drak , 1 x dekorace mlsný zobáček a to ostatní jsem nepočítala
    teď začínám s krmením lišek tak uvidím čím mě odmění

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer .. tak tučňáci jsou už přecpaný, lištičky už taky šli spát a zítra se chystám na medvědy :D.
    Dekorky mám jen po jednom kuse :sleepy: .. no co se dá dělat, ale u lišek už odměny byly lepší .. to je poznat na Kr i BZ/BZZ :p ..
    stájí 6 kusů, sazeniček 9 kusů, párty 3x. Ani jsem to nestíhala pořádně sledovat jsme měli v práci fofr xD. Na Baha se mi tučňáci i lišky ukazovali častěji, tak jsem je krmila tam [​IMG] Akce tohoto typu se mi líbí a i když zase pěstujeme hafo rostlinek, má to šmrnc :p.

17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Většina tučňáků je už nakrmených, ještě zítra dodělám 4 cukroví a jedna část bude hotová. Svařákového koření chybí ještě 126 ks, takže to bude ještě makačka ;). Na noc mám na baha plochách kardamom, přes den ještě otočím anýz a měl by být napěstován a kardamom už snad zítra taky :). Pak už jen počkat na zbývající nádobky a nakrmit zvířátka...

18. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Tučňáků jsem nakrmila 90 (ty 3 banány kdyžtak oželím, případně budu vyrábět cukroví, jak zbyde čas), právě jsem dokrmila všechny lišky a zítra se vrhnu na medvědy, na noc se osvědčily růže a zázvor na Baha, tak se budu ráno těšit na ty zázraky:). svařáků potřebuji 119, no, snad budou lahvičky cinkat o 106.

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Půlnoční sumář: 90 tučňáků, 40 lišek a 10 medvědů. V depozitáři 100 baněk, 6x kardamon a 2699 anýzů. A ráno jedem dál v ten známý cíl, jen s vůlí vítězit... Na stupních už vidím pár známých jmen, tam je tlačenice, nu což, dole je také místo. Trepifajksl

20. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Tak já přišla až teď no napěstovat plodiny nebude problém ale ty vypadávátka :/

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.