Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Casey - dekoraci Mlsný jazýček, mi, starému Perénovi, kupodivu nadělil čutňák hned na začátku,
    asi pátý v pořadí. Mám jich zatím nakrmeno jen 40.
    Já ji snad ani nepotřebuji.
    :D
    Musím také konstatovat, že bych rád tučňáky nahaté. Ti oblečení se mi vůbec nelíbí.
    Bohatě by mi stačil jejich typický černobílý ohoz.
    :D

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím všechny farmáře při vánočním shonu ,zatím jsem nakrmila 10 tučňáků a výsledek!?, k popukání, 1x ultrahnojivo, 2x 500 krejcarů, 3x 500 Baha body a zbytek 4x 500 obyčejné body, to jsou výhry jako hrom, to hodně poposkočím v obou levelech.

3. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahoj, tak mám zatím jen 36 tučňáků, ale dekorka je doma a jedna stáj, jinak samé bodíky, jo a myslím dvakrát superkrmivo. Zatím dobrý.

4. flexka

flexka Hrabě fóra

Taky mi nepřijde nic špatného na nahatých zvířatech, na farmě jsou a líbí se mi. Slušelo by jim to určitě i bez svetříků, spíš je úchylné zvířata oblékat. Nicméně přiznávám, že chrtíky taky přiobléknu, když je pod nulou, páč by se jinak venčili v kuchyni.

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Nakrmeno 77 tučňáků a musím říct, že byli hodní ;). Každý dárek se objevil minimálně jednou včetně Mlsného zobáčku, takže jeden do stonku a jeden do parku :). Jsem zvědavý na druhou polovinu cukroví. Dneska jedna otočka anýzu, teď kardamom a večer potom ještě 1 - 2 otočky anýzu, takže docela dobrý :). Sice nemám přesný počty, ale myslím, že by mohlo být během čtvrtka napěstováno.

6. šebejda

šebejda Baron fóra

bláznivé náhodné kolo NEštěstí se stále otáčí nalevo od mé farmy. Z 50 nenažraných tučňáků 1 ponožka a zbytek 500 bodů, baha bodů či krejcarů. Uvidím dál, přece se to kolo už jednou může začít točit i napravo:p

7. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Tak já mám dojem,že to tentokrát nedám.Není totiž moc času:cry:

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Moje darčeky:2 x 1 tajná sadenica,3 x kupóny,SK,SH,BBS,BS a niekoľko grajciarov.Som teda zvedavý čo mi tie zvieratká dajú za tie lakocinkyxDxD;).

9. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Casey27 ano u tučňáků mi dekorka padla jako dárek,tak mám dva mlsné zobáčky

10. polacka

polacka Vévoda fóra

Vzhledem k tomu, že jsem v 96 levelu jsou odměny pouze pro pobavení. Nu což, je to jenom hra.

11. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky mě zatím dávají dárečky body a krejcary snad se tučňáci polepší :D

12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj tak si jdu také postěžovat na 96 level nakrmeno 79 tučňáků a ty potvory nedají nic jen 500 krejcarů a hafo BZ a BZZ 2 ponožky a 3 SH no nepoděkujte jim potvorám;) :)

13. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Ahoj,
    první dáreček od tučňáka a hned dekorka. Jinak pěstuju a doufám, že budu mít hodně vypadávátek. ;)

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak snad uz bude klid na pestovani i odpocinek a dojedu zitra co je treba, jeste jsem nedal ani prvni rekrut, takze se nemuzu tesit na vysledky... nebo se vztekat :)

Vypadavat ma 172 nadobek/den, v tuto chvili ma byt 197 ([0.ukol]+197 ) nebo chybet 1003, mam 432 (chybi 768 ), mam 36% hotovo.

Stav anyzu : idealne 1472 kusu (1286/den ), mam 2127 z 9000 (23% ).
    Stav kardamonu : idealne 1096 kusu (958/den ), mam 2353 z 6700 (35% ).
    Zatim uplynulo 16% casu, zbyva 140 hodin.
    A vetrnik musi udelat : Svařákové koření 200* / Vánoční lízátko 60* / Cukrové jablko 80* / Čokoládové cukroví 150*

15. doben

doben Ikona fóra

Tak já už mám obdarovaných 62 tučňáků. Celkem mě překvapiko, kolik SK mi dali.

16. Astat.

Astat. Stálice fóra

Jak to tady čtu tak s těmi 6-ti tučňáky jsem na tom dost bídně :D na druhou stranu ne že bych se někam hnala a tomu sklízení ve správný čas taky moc nedám. Lahví padá celkem dost.

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak mám nakrmených 150 tučňáků - z toho je 3+6 TCH, takže celkem 9, dekorku mám také dvakrát....to by šlo :)

Teď začínám vyrábět lízátka pro medvěda - od toho si moc neslibuju, má hodně přitroublý výraz a i ten jeho ohoz je úplně nemožnej xDxD

18. avotram

avotram Rádoby autor

zdravím všechny farmáře,akce v poho,odměny -no co bychom chtěli,mám ale dotaz,lišky už mám nakrmené všechny a přestaly se na polích objevovat,znamená to,že po splnění akce už nebude šance dál krmit vyskakující zvířátka a přilepšit si dalšími dárky?
    děkuji za odpověď,všem přeji co nejúspěšnější akci

19. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Po další sklizni chybí ještě 307 padátek a asi 1200 delší rostiny, která bude dnes kolem půlnoci dopěstovaná. Zatím jsem nenakrmil nic, jelikož jsem původně vyčerpal všechny dlouhodobky na výrobu koření a 150 čokoládových pamlsků se mele teprve teď. Hotovo by mohlo být nejpozději ve čtvrtek.

20. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Tak už jen čekám na 390 vypadávátek a dokrmit medvědy a hotovo :) Poprvé jsem místo karafiátů zkusila obyč. stromy a padalo to dobře. Tak snad zítra bude hotovo.
    Všem přeji pohodové Vánoce, samou radost, hodně zdraví a štěstí ať se Vám nevyhýbá. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.