Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anuska09

anuska09 Pisálek fóra

Mám takový dotaz,jestli neumím počítat já nebo někdo jiný.Jedná se mi o dodávání vánočních lízátek.Potřebuji jich 60 ks,na výrobu jednoho potřebuji 120 ks svařákového koření.Jedno svařákové koření vyrobím ze 6 nádobek svařákového koření.Tudíž potřebuju 720 ks nádobek na výrobu koření pro lízátka.Pak když vezmu jablka,na ně potřebuji 600 nádobek.Ale pokud tedy správně počítám,je v celkovém počtu potřeba o 120 ks vypadávek víc než je uvedeno na první straně diskuze.Doufám,že jsem to napsala dostatečně srozumitelně.Může mi to tedy někdo vysvětlit?

STYBI tohle ocenil(a).
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

anuska09 potřebuješ celkem 200 kusů svařákového koření = 1200 vypadávátek. Z toho na 60 lízátek 120 koření a na 80 jablek 80 koření....furt mi to dává součet 1200 padátek a z toho 200 koření. Takže zkus počítat ještě jednou...

3. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

anuska09 Prostě na jablka potřebuješ jen 480 vypadávátek a né 600

4. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak zatím nemám z dárečkama moc štěstí, samé BZ,BBZ nebo krejcaryo_O

5. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Tak nevím přátelé... myslím že to směřuje k tomu, že si letos k vánocům nadělím definitivní konec od farmy. Nejsem a nikdy sem nebyla stěžovatel, ale... hra je pomalá, pořád se seká... (a není to připojením) tuto akci s pochopitelných důvodů nemám čas řešit dvě hodiny denně... chtěla sem rychle rozpěstovat jako vždy, ale copak to včera šlo? Klikneš a deset vteřin čekáš na odezvu... než vše dokončím musím minimálně třikrát aktualizovat, pač se to sekne úplně a nemohu se třeba vůbec dostat z polochy na jinou plochu. Díky tomu plním v tuto chvíli jen na 35% :(

Navíc sem se včera vůbec nedostala do kalendáře a to jsem se nsažila během dne dvakrát, díky tomu jsem dnes musela otevřít za floreny... z mých těžce nasbíraných 17 my jich zbylo 7

No a jako zlatá tečka na závěr sem si aspoň chtěla zvednout náladu bonusovým kódem... a hle hláška že je neplatný... a nenapsala sem ho špatně... prostě my ho hra nebere... ani po třetím pokusu...

Takže vánočnímu shonu dávám vale... a jdu vážně uvažovat o tom co dál ...

Všem farmářům však přeji v reálu krásný svátky ;)

Ika

6. sisinka

sisinka Pilný autor

taky nemám štěstí, krmím o stošest, nějaké tajemné chlívky? zapomeň. Ale co, ještě domílám 80 čokoládiček a pak se uvidí. Jinak suroviny rostou jedna radost, s tím dárkem +1 to jde pěkně od ruky :)

7. alenal

alenal Stálice fóra

Někdo tu psal co je potřeba na rychlejší sklizeň. Můžete mi napsat co je láska k SH. díky

STYBI tohle ocenil(a).
  8. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak z prvních 55 dárků pro tučnáka ani 1 stáj

evainfo a STYBI tohle ocenili.
  9. zajda2010

zajda2010 Zelenáč fóra

alenal - lásku k SH můžeš získat při šlechtění rostlin

evainfo, STYBI a Trepifajksl tohle ocenili.
  10. nechci22

nechci22 Pisálek fóra

Ti co nemají kaštanoý řádek,můžete v alchymistovy ve 3stupni aktivovat pomocného skřítka na podporu ,,květin,, snižuje růst o 4%,v dalších stupních je taky cosi,ale to ještě nevím,bo jsem nějak nemohl alchymistovi přijít na chut,jinak mám něco přes 500 vypadávátek a to převážně z růží,Ted jsem koukal,že v posledním stupni alchymisty je skřítek na 6%snížení růstu a je to až na 8.hod.

Naposledy upraveno: 22/12/15
  11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tedy "nechci22" já na ty skřítky koukám, ale myslíš, že mne napadlo dát je na plochu, když tam mám ty vylepšený růže? Ani omylem! Prostě jsem alchymii vypustil z paměti - moje chyba. Díky za upozornění, hned to vyzkouším.
    Pro vero.niku = nejsem holka! Ale poctivej, několik století starej čert! Bububu. Trepifajksl

12. flexka

flexka Hrabě fóra

ikebara77 - bonusový kod mi hlasilo neplatný, když jsem ho kopírovala, když ho napíšeš písmenko po písmenku a čísílku, tak funguje.
    Jinak já uvažuju o konci hraní při faktoru náhody vždy: zrovna teď, nakrmím 36 tučňáků a pouze BZ, BBZ, sem tam krejcar, 1 ponožka, 1Sk, 2kapky SH. Ne že bych chtěla tajemno, ale třeba tu dekoraci. Proč mi nepadne? A někomu jinému jo? Oba jsme sadili, mleli. Nenávidím loterie a sem tam to překousnu. Ale to máme kolo neštěstí, tajemné sazeničky, tajemné stáje, dárečky. Čeho je moc, toho je příliš. To není farmaření, ale lotynka. Možná se na tuto akci vybodnu, ať Santovy sáně tahá někdo jiný, mi nadělí Ježíšek i když toho Coca-Cola mana nechám zapadlého.

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

flexka: Ahoj, tak trochu si mně nahrála na otázku ,-) Tu dekorku dostaneš za 60 nakrmených čutňáků. Ale co se chci zeptat... padla někomu i jako náhodný dárek? Je možno získat i dekorace vícekrát, než jen garantovaný 1ks od každé za splnění určitého počtu? Aspoň podle ofi ano, ale zatím jsem tu neviděl někoho psát že by mu padla. Jinak je potřeba si na Lotynku vybudovat imunitu :-D

14. dkacka

dkacka Rádoby autor

Tučňáci i lišky mě obdarovávají stále krejcárky, BZ a BBZ :D Ach jooo. :( Jinak pěstování jde s MJS docela fajn, ještě že v kalendáři přišla, protože vyrábět ji ještě neumím. :D

15. silviec

silviec Mistr fóra

casey- ja mam zatím od kazde dekorky dve, akci mam hotovou to mi padlo během plneni zakladniho ukolu, ted uz jedu jen medvěda tak uvidim

16. flexka

flexka Hrabě fóra

Ahoj Casey - tak jsem to myslela a blbě napsala, ta dekorka navíc je jediné, co mě zajímá v dárečcích. Takže je jisté, že ji nedostanu. No ještě to můžu zkusit podle Karotky, potřebuju šanci 1:1 000 000. Takže vysadím třeba oves a nakrmím tu shibu, co poskakovala vpravo dole při psí akci xD a dekorky budou padat o 106! No jo, ale jak udělat ze Země Zeměplochu... to bude oříšek.

17. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Dekorku navíc vám to nedá a víte proč? Protože jste je nenechali pořádně vyhladovětxD. Já zatím jen vše připravuji a myslím, že tak zítra po poledni už by mohli mít pořádný hlad, pak to do nich narvu a bude šrumec, samá dekorka a tajemno:p.

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Taky na tučňácích praktikuji pověru, že pokud nebudou jíst, uvidí zlaté prase a pak až je nakrmím, tak radostí z toho budou prdět dárky jaké chci xD Jeden už je tak vyhublý, že z něj spadl svetr.
    Z toho by paní ze spolku pro komplet oblečenou zvěř neměla vůbec radost xD

19. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Zatím jsem těm pruhatým sportovcům dal 35 dárků, dalších 5 stojí ve frontě za deseti jablky, abych měl taky něco pro lišky. Za 20 minut sklízím kardamom z bahy a tak zase něco namelu. SH mám omezené zásoby, neboť nemám vl. zdroj. tedy kdyby jel vláček na stromy, tak i krejcary zlikviduji, jen abych jich měl co nejvíce(těch super stromů), ale to je asi marný sen....Kutílek1929

20. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Ahá, tudíž zde jest zakopaný psisko... sem hnojil a divil se že mi karafecy jedou hodinu :D Díky, myslel jsem že je to totožné, jelikož popis u lásky je totožný s ostatními - více efektivity pro tvé superhnojivo.
    Ještě 15 minut do noční sklizně karafiátů a pak se půjde sadit tempem Kleofáše, jenž zmerčil vaření svíčkové...

evainfo, Trepifajksl a STYBI tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.