Vánoční shon (21.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

No a já plánuju něco podobného - po dopěstování akčních rostlin se takto pojedou u mne karafiáty ;)

kometak96, evainfo a alaska.1 tohle ocenili.
  2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak za chvíli jdu do hajan a stav je: 1167 x anýz, 957 x kardamom a 221 padátek. Dal jsem do mlýna mlít deset svařáků a 5 x cukroví. Držím se u zdi, poněvadž si nepamatuji počet polí, tak abych ráno nečučel jak husa do flašky, že nemám, co bych zasel.Naštěstí jsem investoval do mlýna, tak co zbude, projedu tím verkem. Jinak jak tady čtu některé vaše příspěvky, tak měním barvu - teď už připomínám tu zelenou muchomůrku. Jojo, to jsou pády...Trepifajksl
    PS: tak jsem ty potvůrky pruhatý podaroval a odměna: 3 x 500 BZ, 1 x 500 kr a 1x 2SH.

Naposledy upraveno: 21/12/15
  3. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Zatim to nevidim tak černě.

Navíc jsem si dneska dones neschopenku, takže vánoce na práškách, snad se zas víc dostanu sem.
    Sice už si tu člověk nepokecá (že jim to vadilo), ale co nadělat.

Tak hezké vánoce a hodně padátek.

p.s. ještě ten kaštanovej řádek kdyby tak chtěli pustit v nějakém dalším retro výprodeji :)

p.p.s. Pitrýsek47, pokecem jsem ale myslel chat, ne dopisování na příště tady, to není přímý kontakt se spoluhráči ve hře a navíc, většinu času to bylo tématické k současnému dění na farmě a akcím. Takhle napíšeš nějaký postřeh ze hry a reakce se dočkáš na druhý den, v lepším případě i do hodiny. To není reálný kontakt v multiplayer hře. Tak to myslím a jelikož s tím nic nenaděláme, musím se smířit s tímhe přechodem na singlhru.

Naposledy upraveno: 22/12/15
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Olalá, mám splněno, nálepka je v albumu :D

Skeewe: pokecat si můžeš v jiném vláknu a dokonale ;) zde jen ke hře
    Edit: ahoj, někdo myslel... tak píšu jasně ne? :pxD

5. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahojky - nějak nejde umlýt ve mlýně to svařákové koření , neví někdo proč?Děkuji

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Skeewe nešil,víš jaký majlant by chtělo RT za ten řádek? To by mi zničilo můj účet. T.

7. hrosice

hrosice Pisálek fóra

:/ kde vzít kaštánky a nekrást ?? mám jen kaštanovou srnu a k ostatním se ne a ne dostat :/ ... zatím mám asi 180 vyskakovátek + 15 nakrmených tučňáků :) snad se někam dohrabu :)

kutílek1929, evainfo a alaska.1 tohle ocenili.
  8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) tak za dnešek 350 nádobek a rozpěstováno po cca 480 ks od obou akčních, dál už pojedu jen s vodou, případně s hnojem, pokud se mých pár chlívků na plochách bude snažit něco vyprodukovat ... vzhledem k tomu, že jsem začínala až po 17.hodině, jsem s výsledkem spokojena ... na noc už na políčkách usazená šlechtěná begónie (s vodou roste jen 10,5 hodiny) a já se půjdu odložit do pelíšku ... ať se všem daří ;)

9. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Takže jestli počítám správně s tím superhnojivem:
    Runa na stromě 60%
    Vánočka 5%
    Bílá nevinnost 10%
    Láska k SH 25%
    Kaštanový řádek 5%

Suma sumárum bonus 105%. jestli uvažuju správně, tak i bez kaštanů by měly ty karafiáty ihned vyrůst ne?

kutílek1929, kometak96 a evainfo tohle ocenili.
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jestli jsem to dobře pochopil,tak dekorace se stonkem dostaneme všichni. Stačí "jen" splnit celou akci!:eek:
    Zatím ,mně chybí dopěstovat krátkou akční plodinu + mletí ve mlejně.:)

kiki2305, Trepifajksl a kometak96 tohle ocenili.
  11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ránko :) tak jsem nakrmila 58 tučňáčků a jde to pomaleji, protože se mi tam pletou už i prasátka :D, takže se ukazují jen dva :sleepy: .. a taky se mi neukázaly všechny odměny [​IMG] .. pěkný den všem, hlavně i pracujícím ;)

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

bré ránko farmsčot je v zeleným takže oukej

anýz: Mám 2185. Ideální stav 927. Plním na 235,7% Hotovo 24,3%
    kardamom: Mám 1625. Ideální stav 690. Plním na 235,5% Hotovo 24,3%
    nádobka: Mám 292. Ideální stav 124. Plním na 235,5% Hotovo 24,3%

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Jak jsem teď zase zadal nějaké mletí, tak se mi trošku ztratily počty potřebných věcí, ale každopádně se už peče 75 cukroví, takže přesná polovina. Svařákového koření něco kolem 50. Teď už pěstuji jen na hlavní louce a ostrovních plochách, divokou louku a mýtinu si nechci narušovat - mají jiný úkol a to nasbírat nádobky ;).

14. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Něco je špatně, mám vyšlechtěný ječmen - 25%, runu na stromě 60%, vánočku 5%, nevinnost 10% - a sklizeň mám za víc jak hodinu...a na poho poli přes 4 hodiny...můžete mi někdo poradit, co dělám špatně? Díky

kutílek1929, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  15. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

Vero.nika82: k okamžité sklizni ti chybí aktivovaný kaštanový řádek v nebi, který zkracuje ještě o 5%...
    edit: mr.lordi87 ... uvažuješ dobře, ale bohužel to takhle nefunguje.... láska k SH se k těm ostatním nepřičítá, ale zesiluje bonus, tedy se násobí.... všechny ostatní dohromady dají zkrácení o 80% * 1,25 = 100%... kdežto bez kaštanů je to zkrácení o 75%*1,25 = 93,75%

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

A odklikla jsi si kaštanový řádek? Já ho nemám a tak mi vylepšené růže na polích 2x2 trvají 43 minut a na pohopolích 7,06 minut. Trepifajksl

17. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

farmarka_e, Trepifajksl - ten odkliklý momentálně nemám, půjde až za chvíli, ale ty bonusy , co mám aktivované jsou 100%...takže by to mělo jít bez řádku....Holky, moc děkuji, za chvíli to zkusím i se řádkem, snad to bude ono :), ale v tom případě RT neumí počítat, nebo já? :). Hezký den a díky

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja si idem v kľude nič som nebúral.Sadím,zbieram idem iba s MJZ.Načo ponáhľať času je habakuk.Vždy som urobil bez ostatných koláčov celú akciu a vypadávatek som mal aj navyše.Ako sa hovorí pomaly ďalej zájdešxDxD.

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak jsem rozdala 100 sušenek a mám z nich 7 TCH, což mi připadá docela dobré :)...uvidíme, jestli si to budu myslet i po odtajnění

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tučňák Pitypačka je doma ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.