Určeno k archivaci Zlepšovací návrhy Listopad 2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem lase2, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Jste pro tuto úpravu Zuzina ultrahnojiva ?

1. ANO

87.0%
  2. NE

13.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

lase2 už se nechci dále hádat. Podle mě by to byl prostě velký zásah do hry. Podle mě RT má své důvody, proč kromě ultra hnojiva není na farmě jiná možnost, jak urychlit růst stromů. Na baha je to třeba pirátský papoušek.

2. lase2

lase2 Magnát fóra

No já stále žila v tom že slušně diskutujeme, pokud to vidíš jako hádku tak mě to upřímě mrzí. Myslela jsem si že navrhuji něco smysluplného co by mohlo pomoci hráčům (a dalších 54 lidí, respektive 88% si myslí dle aktuálního hlasování totéž). Pokud jsem se tě nějak osobně dotkla tak me to mrzí, a opravdu to nebyl můj záměr. Jinak pokud jde stále o ty prokleté Obrstromky, klidně je do toho přeci RT nemusí zahrnout, tedy vztáhnout toto pravidlo jen na stromky 1x1 pole. No a k poslední připomínce : kde je psáno že obdobný návrh na řemeslný produkt by nemohl projít ? Zpracuj to do úkolu v družstvu nebo tématické akce a třeba i recept nebo mazlík projde ;)

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

BP ale nepotrebuje prostor k usetreni penez hracu... BP potrebuje vydelavat! Podivej se jen na priklad noveho Mesicniho sveta. Je to novy prostor, ale k navyseni trzeb - RT vytvoril novy prvek a co se stalo? Sup nove desive sazenice za Fl (kterym neodola ani hrac, jako ty). Sup tombola s dekorkama za Fl. Sup +3 plochy, ktere se uz prakticky nedaji uklikat bez kombajnu. A co takove rozsireni plochy v Houbovem lese za 1200 plodu trpytiveho stromu? To je zrovna krasny priklad.... Jakou reakci podle tebe vyvola ukol Houbovy les II? Podle me vyvola nekolikanasobne zvysenou spotrebu Zuzany, a to v obou verzich (SH i UH) a RT si je toho setsakra vedom.

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nerad se pletu do něčeho co je mi vážně ukradené ale pane lase2, nechcete už přestat všechny přesvědčovat o tom že je tohle ten nejúžasnější nápad na světě ? Je to dost otravný prvek jinak celkem zajímavého nápadu.

Začínám kvůli tomu přehodnocovat svůj přidělený hlas (i přesto že nejde změnit hlasování)

GordonSargent, matlafous123 a doben tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je to stejně úžasný návrh,jako šlechtění dobytka.Ten taky vzešel od hráčů.:p Všichni dobře víme,jak si jej RT upravil k obrazu svému.

6. kajdaslavka

kajdaslavka Pisálek fóra

Název: Možnost volby u kombajnu - secí stroj zasít přesný počet sazenic

ANO: 52 hlasů 80.0%
    NE: 13 hlasů 20.0%

Již dlouho mi chybí u kombajnu - u secího stroje možnost dát jen určitý počet sazenic na plochu. Někdy se hodí zasadit na ploše několik druhů rostlin a to jde pouze ručně. Myslím, že by to mohlo být docela zajímavá možnost, pokud máme na ploše minipole, je ruční sázení neskutečně zdlouhavé.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/11/17
  7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Nápad je to dobrý, ale na toto používám stavitele. Zbořím pole a zadám ten počet políček, která potřebuji k zasetí. Pak zadám další počet políček a znovu oseju. Ovšem využívám to pouze při rozpěstování na začátku akce, nikdy ne v případě různých časů, abych mohla sklízet najednou.

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Davam NE - za me zbytecne, ne-li nadbytecne. Nedovedu si prestavit, jak pokazde sdeluji kombajnu kolik poli chci oset /kor, kdyz si ani nepamatuju kolik policek na dane plose vubec mam/. Jak uz psala krakora - stavitelem lze vsechna pole zbourat, postavit urcity pocet poli, oset a nasledne postavit zbytek poli a oset jinou plodinou.

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Beru v potaz, že ne každý stavitele má. Třeba si kupují jednotlivě jen kombajn a secí stroj a tam by tu funkci využili. Stavitel taky nabídne všechna volná místa; pokud chci obsadit všechna, rovnou to potvrdím.
    Velmi bych něco podobného uvítala i při obsazování zvěřinců, je otravné pořád překlikávat.

10. lase2

lase2 Magnát fóra

Za mě v této podobě také ne - znamenalo by to minimálně jeden klik navíc při každém setí. Pokud by tam dali další ikonku na konec, která by umožnila "částečné setí" tak proč ne, ale stávající funkci bych nechala jak je ;)

11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Dávám ANO.Ne,že bych případnou úpravu používala,ale líbí se mi snaha cokoliv kdekoliv vylepšit.kajdaslavka má palec hore.

krakoramaja tohle ocenil(a).
  12. karbar

karbar Veterán fóra

Dávám ne, využívám stejně.

zizala42 a tydýtková tohle ocenili.
  13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Souhlasím, někdy je potřeba jenom pár sazenic, tak to řeším zaseji ručně a zbytek použiji kombajn. Bylo by to dobré jako třeba když si zadáváme počet polí, která chceme umístiti na plochu. Dávám palec nahoru. Pěkný den,;););)

14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ne že by mi to občas nechybělo, ale dělám to stejně jako krákorka, karbar a další. Dala jsem ovšem ne, protože při běžném provozu (99% setí) bychom museli klikat ještě jednou navíc.

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také se mně to zdá úplně zbytečný.Na rozjezd akcí dám 10 polí 2x2,řádně zaliji , pohnojím,pozuzankuji a pak stavitelem doplním pole 1x1 a zaseji plodinu jen s vodou,aby časově ladila s akční plodinou.Většinou to "odskáče" slunečnice.:)

16. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

No právě,že né každý má stavitele,tak je to dobrý nápad.U stavitele také vyběhne jen okénko počtu polí a tam si můžem navolit,tak proč by to nemohlo takto fungovat i u setí?Dávám velké ano,je to méně klikání,než něco zbourat a pak vše zase stavět a pak sít.

Apachie1 a tydýtková tohle ocenili.
  17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ano,dobrý nápad ;)

Apachie1 tohle ocenil(a).
  18. lase2

lase2 Magnát fóra

Protože stavitele používá většina hráčů max párkrát za týden, klik navíc tedy ničemu nevadí, zato secí stroj nesčetněkrát častěji (já osobně asi tak 100x za den na každé ploše, tedy 100x6=600 x denně, a to jsem hoooodně střízlivá v odhadu). Navíc proč se tu argumentuje rozjezdem akcí, kde to stejně nijak nepomůže ? Stejně těch prvních 10 semínek a stejně tak i případnou další točku většina hráčů dává na velká pole, a musí tedy použít ruční setí (kombajn ti je taky může naházet na ty malá po stranách, a to je opravdu opruz). Nastavit počet sazenic ničemu nepomůže - seješ stejně všechny, jen je potřebuješ dát na konkrétní pole a s tím ti toto řešení opravdu nepomůže. Nejsnazší postup, který už tu byl i zmíněn, je následovný : přes ikonu rychlosetby v levé liště zasít na konkrétní pole konkrétní plodinu, potom použít vše co na ni chceš dát kombajnem (voda, hnůj, SH,Zuzi) a následné pomocí kombajnu "doset" na zbytek polí. Nevím jak by v tomto mohlo být nastavení počtu semínek prospěšné.

tydýtková a matlafous123 tohle ocenili.
  19. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Málokdy dávám ne, ale jednak mi není jasné, jak bych to využil (snažím se stejně o co největší synchronizaci sklizně, takže nemám důvod sít různé plodiny, resp. stavitel to jistí), a jednak to lze považovat za svého druhu "zásah" do hry (určitým způsobem to plní funkci stavitele), a to se asi RT líbit nebude...
    A zasít na konkrétní místa (pole)? To možná trošku koliduje s funkcí "paměti", kterou mají k dispozici premium hráči (já tedy ne, protože toto jaksi nemám v úmyslu).

matlafous123 tohle ocenil(a).
  20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

lase2 - no jo, jenomže né každý točí celý den řeřichu :D. 100 setí na ploše za den?! I tu mrkev bys musela točit ve dne v noci, protože za hodinu je to jen 6-8x. Hele, nehoupej nás, to nám stačí od RT :D (Jinak nic ve zlým samozřejmě, jen mě to prostě rozesmálo.)

DANKA722 a kaolín11 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.