Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Lenka123, 22/2/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jeannette.mrazova, úkoly s mloky a jejich produkty se v Družstvu objeví později. Většinou to bývá po akci kde se dané zvíře šlechtí jako novinka. Tak uvidíme kdy se tak stane ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

jeannette.mrazova tohle ocenil(a).
  2. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

Prosim ,kde môžem ziskať strom ambarela

3. Dave Lister

Ahoj .jozefinapizgovaguza, Strom ambarella se dal získat při akci Strombola a ve Farmářském expresu nebo se dá vyměnit při akci Obchodování a darování. Plody koupíš na trhu.

upload_2021-3-14_15-21-10.png

.jozefinapizgovaguza tohle ocenil(a).
  4. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím, hledala jsem dotazník spokojenosti, že ho konečně v klidu vyplním a nenašla. Otevřít jsem ho nikdy nezkoušela. V informacích bylo uvedeno, že bude k dispozici od 8.3. do 22.3., tak proč ho nemohu najít?

5. Dave Lister

Ahoj medved222, pokud se v novinkách zobrazí 5x, tak už se pak neukáže. Jedině zkusit vyplnit z jiného účtu, jestli máš.

6. darinamandarina

darinamandarina Rádoby autor

preco mi nevyskakuju kvapky vody pri akci hubova farma

7. medved222

medved222 Analytik fóra

Děkuji za odpověď, jiný účet nemám, ale to snad měli dát datum do 13.3. ne do 22.3., nebo upozornit, že se dotazník ukáže jen 5x.
    Na chod farmy to nemá vliv. Jen, že jim tak "záleží na každém názoru".

evainfo a duna.duna1 tohle ocenili.
  8. Dave Lister

Ahoj darinamandarina, akční předmět Kapka vody vypadává jen ze stromů a jen v Pralese a lesní mýtině (rúbanisku). Pokud máš nejasnosti ohledně připsání akčních předmětů kontaktuj prosím herní podporu.

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

medved222
    , také mi zmizel než jsem vyplnil. Příště vyplním hned. Není zač ;)

9. majka3633

majka3633 Pisálek fóra

Dobrý den , prosím kde najdu
    Nejlepší čeští a slovenští farmáři podle BZ

10. Dave Lister

Ahoj majka3633, vlákno s možností zapsání levelu a přehled zapsaných hráčů najdeš ZDE (klikni). ;)

majka3633 tohle ocenil(a).
  11. babina51

babina51 Veterán fóra

Dotaz- v liště mám 35ks. dekorací 1x2,ale když jsem potřebovala do stonku tak se mi ukázalo jen 15 (ty co mají + nepočítám).Proč se nezobrazují všechny?Děkuji

12. Dave Lister

Ahoj babina51, takhle je těžko říct o které dekorace se jedná, ne všechny jdou umístit do nebe. Ve FAQ najdeš seznam dekorací a možnost jejich umístění - ZDE. Tak se zkus podívat o které konkrétně jde, popřípadě je sem napsat.

Pokud by jsi našla někde nesrovnalosti budeme rádi za zpětnou vazbu, děkuji.

13. zl.jola73

zl.jola73 Pisálek fóra

Dobrý den chtěla bych se zeptat proč při používání kombajnu mi jen na hlavní louce nelze dát superhnojivo, zuzanino hnojivo...
    prost se mi otevřou jen 3 pole . na políčka, vodu a hnojivo. víc nic.:sleepy: Na jiných loukách to funguje.
    Je to chyba u Vás nebo u mě?
    děkuji za odpověd a hezký zbytek večera ;) Jola

14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

zl.jola73 zkus aktualizovat hru pomocí F5 nebo vypnout a zapnout klienta, pokud hraješ v něm. Toto omezení bys měla mít pouze na akčním poli s mravenčí akcí, kde nelze používat superhnojivo ani zuzino superhnojivo. Na hlavní louce by ti mělo jít použít vše. Nicméně je možné, že se ti pomocníci špatně načetli a v takovém případě by měl stačit restart.

15. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Nevím zdali to mohu napsat sem, ale stává se mi, že se mi načte stonek jen s osmi řádky, musím přetočit stránku a je to už dobré, nebo se mi nenačte vůbec, zasekne se načítání na 1% a také musím přetočit. Děkuji.

16. Dave Lister

Ahoj škopková57, to stává pokud se hra plně nenačte popřípadě pokud dojde ke špatnému načtení mezi přechody z plochy na plochu. Většinou pomůže odhlášení a znovu načtení hry. Také pokud hraješ v prohlížeči doporučil bych jeho pročištění.

>>Vše pro bezproblémový chod hry<<

17. verudle

verudle Pisálek fóra

Ahoj už asi 3dny nemohu vybírat řady na stonku!!!!Všechny funkční řady mi zmizelyProsím ,kde je znovu dohledat a nebo mám psát na podporu?

18. Dave Lister

19. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Moc děkuji za informaci a za rychlou odpověď.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  20. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahoj chci se zeptat ted jsem dokončila ukol v družstvu měsíční inspirace kde je odměna stonek ale já jsem žádný volný stonek nenašla nebo jsem něco popletla?

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.