Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dkacka

dkacka Rádoby autor

Aha, takže ne všichni mazlíčci dávají třeba 20% ze sklizně? :eek: Já žila v domnění, že všichni. :D

2. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

*JÁ* dakujem za vysvetlenie. Pekny vecer este prajem.

3. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Ahoj, snad jsem správně o radu.
    Získala jsem neonový kozí chlívek. Nedopatřením jsem jej z plochy přesunula do skladu. No a teď nevím jak ho dostat
    zpět . Vím, že samostatně se postavit nedá, ale na jaký kozí chlívek nebo výběh ho můžu postavit ?
    Děkuji

4. Ahoj vostinka7
    neonový chlívek postavíš na základní - tedy v tvém případě na kozí chlívek. Všechny barevné upgrady se staví na základ. To samé pravidlo platí i u stromů.
    Hodně štěstí

5. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Moc děkuji, zkusím to.Nějak mi to nešlo, ale uvidím.
    Přeji pěkný den

6. Brumík

Brumík Aktivní autor

Nejde mi upgradovat moringa. Vyčištěno,aktualizováno,nové přihlášení a nic. Co s tím?

7. Ahoj Brumík
    předpokládám, že máš moringu aktivovanou v Opičím chrámu? Pokud jsi si zakoupil v semenářství na BAHA upgrade moringy xl (za 208 000 Kr) zkontroluj zda nepokládáš xl na již "vylepšený" strom.
    Dalším krok bych doporučila zbourat i základ - restartovat hru a dát základní stromek opět na plochu a na něj vylepšení xl.
    Pokud ale máš moringu xxl z Renzova jarmarku, tak ten obsahuje i základní strom, musíš ho tedy dát na plochu, zbourat - čímž se v inventáři rozloží na základ a upgrade a potom můžeš využít již jen upgrade.

Brumík tohle ocenil(a).
  8. maxikov

maxikov Aktivní autor

Ahoj,mám dotaz,co je bonus láska k SH a kde ho najdu nebo jak ho můžu získat?Děkuji za odpověď.

9. Ahoj maxikov
    bonus "láska k Superhnojivu" se týká vyšlechtěných plodin ve Skleníku Tento bonus mají některé plodiny po vyšlechtění, získáním a aktivací tohoto bonusu se zvyšuje účinnost SuperHnojiva. Většinou jde o rozpětí 15 - 25% urychlení času zrání při použití SH v závislosti na druhu šlechtěné plodiny. .
    Symbol bonusu vypadá takto:

10. Brumík

Brumík Aktivní autor

*JÁ* : Děkuju,to by mě nějak nenapadlo. Mám tu moringu z jarmarku :) Takže díky za tydle vidle,si budu muset pamatovat :) Díkyy

11. Ahoj Brumík takže pokud je to opravdu moringa od Renza, dá se na plochu dát rovnou, obsahuje i základní stromek.

12. Brumík

Brumík Aktivní autor

Hotovo, ještě jednou díky :)

13. jitule

jitule Pisálek fóra

Dobry den,muze mi nekdo napsat proc je opet kino mimo provoz?Dekuji Jitule

14. Ahoj jitule,
    kino nefunguje proto, že nejsou k dispozici reklamy (filmečky) Důvody a vysvětlení zmiňují v Dopise komunity manažerů
    Hezký den

15. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Děkuji za radu,dávala jsem neonový chlívek na jiný obyčejný.
    Už je to v pořádku.

16. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,pořád mi vyskakuje v nebi tabulka s výsledkem sebrání řádku,už mi to štve,včera to nedělalo ,na druhé farmě je vše ok,prosím o radu,díky:)

17. Ahoj naruto2002
    děkuji za upozornění, nechám prověřit.
    EDIT: vyskočení tabulky s bonusy za sklizený řádek je v pořádku. Chybou bylo to, že se ti tabulka neobjevovala.
    Hezký den

Naposledy upraveno moderátorem: 10/2/16
  18. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Ahojky,kde mám vyslovit dík za tlačítko + na vodu, pro výrobu superkrmiva ve mlýně. Konečně,to mě vždy vytočilo,když jsem chtěl mlet, neměl vodu a hlavně z baha jsem se musel vracet na louku -Tak tedy dík za zrealizování už nevím čího dobrého napadu

tydýtková a maja.rada tohle ocenili.
  19. Ahoj -jujula-
    myslím, že jsi zvolil to správné místo pro pochvalu.
    Děkujeme, že sis našel čas a své poděkování sem napsal.
    Přeji další příjemná překvapení ve hře

tydýtková tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.