Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

U těch nových neonových stájí je v dílně napsáno pouze slovo info. Přitom u těch starých je napsáno např. Neonový kurník ti zaručí nejen spoustu slepic, ale i BZ. Tak bych se chtěl zeptat, jestli to tak má být, nebo je to chyba.

EDIT: Dobře, není zač.

Naposledy upraveno: 26/1/16
  2. Ahoj doben
    děkuji za upozornění, požádala jsem o prověření.
    Hezký den

3. -AKIAARCI-

-AKIAARCI- Pisálek fóra

Ahoj dnes jsem dostala za věrnost dárek Bonanzu 2011 ale nevím co to je a kde to hledat. Poradíte mi ? Děkuju.

4. Ahoj -AKIAARCI-
    je to dekorace a nejdeš jí v inventáři (levá lišta, ikona "vázička"

Hezký den

5. babina51

babina51 Veterán fóra

Je 14.00hod začíná akce, sklízím na BAHA a zjistila jsem, že se mi z každé plodiny ztratila část ůrody.Může mi to někdo vysvětlit proč?
    Komu se zase něchtělo sázet?Po znovu přihlášení se nic neopravilo.Doufám,že jsem ve správné sekci aby nebyly zase připomínky.

6. Ahoj babina51
    prosím zkontroluj si v bonusové liště zda ti nevypršel čas produktů, které používáš (Mrkvovo-jablečné směsi případně dýňové marmelády).
    Hodně štěstí

7. petulinka76

petulinka76 Zelenáč fóra

Ahoj chci se zeptat kde najdu datum registrace do této vynikající hry ????:):):). Děkuji za odpověď

8. Ahoj petulinka76
    datum najdeš v registrační e-mailové zprávě, hledej v historii došlých zpráv ve tvé e-mailové poště.
    Pokud se ptáš kvůli narozeninové dekoraci, datum znát nepotřebuješ, systém ho "zná".
    Hezký den

9. petulinka76

petulinka76 Zelenáč fóra

Ano ptala jsem se kvůli narozeninové dekoraci. Děkuji

10. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

Ahoj chtěla jsem se prosím zeptat kde najdu prodej dekorací z Mise 06,která končí.Děkuji hledala jsem,ale nenašla.

karbar tohle ocenil(a).
  11. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

• Multipost - Prosím nepiš více příspěvků pod sebou. Využívej raději tlačítko upravit u svého prvního příspěvku.
    Ahoj, odklikla jsem si "bonanzu" , ale nějak jsem nepochopila o co jde? Kde najdu nějakou informaci. Děkuji

Již jsem našla "bonanzu" - je to dekorka. Také dobrá!!!!

*Příspěvky sloučeny*

Naposledy upraveno moderátorem: 26/1/16
  12. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj zdenka02,
    Zatím nebyli přidány. Kdy je bude možné koupit jsme zatím nebyli informováni.

Přeji hezké hraní

13. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Jelikož jsem technický antitalent otevřela jsem si svůj e-mail ale žádnou historii jsem nenašla. Mám tam jenom doručené, odeslané, rozepsané, hromadné, archiv, (který mám prázdný, ) spam, a koš. Jak teda dostanu svůj dárek? Dále píšete, že si můžu dárek vyzvednout přes novinky. Na foru jsem zádné novinky nenašla. Můžete mi napsat kde najdu ty novinky?

14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ten e-mail nepotřebuješ, systém ví, který dárek ti přidělit, najdeš ho ve hře, v levé liště (tam kde je i přístup ke chlévům, dekoracím apod.)je ikonka s novinami (je úplně nahoře), tam klikni a najdeš to

15. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, prosim kde najdu novinky abych mohla otevřít banner "Narozeninový dárek pro tebe" a kliknout na zelené talačítko Tak pojďme? Děkuji za odpověď

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

podívej se o příspěvek výše, tam je to popsané ;)

17. mediumZ

mediumZ Pisálek fóra

Ahoj... ráda bych se informovala ohledně "50%+ krejcary" vytočeno na farmářském kole. Nyní jsem sklidila celou farmu a vysledovala jsem že 50%+ krejcary jsem nedostala ani za dekorace, ani za úkol v družstvu ani za sfouknutou svíčku na dortu. Na co se to tedy vztahuje ? Děkuji za odpověď. Hezkou hru.

18. Ahoj mediumZ
    bonus 50% krejcary na 3 hod. se vztahuje na předměty dávající Krejcary (např.: dekorace "Květinový králíček")
    Hezký den

19. mediumZ

mediumZ Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji
    EDIT: ***odstraněna nadbytečná citace***
    Já mám ale bonus 50%+ krejcary na 12hodin. A jak jsem psala nedostala jsem 50%+ ani za dekorace ani za úkol v družstvu. Musím tedy reklamovat na technické podpoře ??
    Omlouvám se asi jsem neměla citovat.....

Co píšu špatně ??? Farmu jsem ráno přihlásila a celou sklidila. Tedy nemyslím že by byl potřeba restart. Uvedla jsem že jsem nedostala 50%+ ani za dekorace což znamená že je mám. Takže co mám dělat ??Díky
    Ještě dodávám že jsem si bonus vytočila už včera, proto jsem se ráno po přihlášení soustředila na to zda bonus dostávám.

Děkuji... upsala jsem se jen v čase...bonus je na 24hodin. Kontaktuji tedy podporu. Hezký den.

Naposledy upraveno: 27/1/16
  20. Ahoj mediumZ
    prosím než budeš kontaktovat herní podporu, restartuj hru (odhlaš se a znovu přihlaš) Bonus funguje jen a pouze na ty dekorace, které dávají krejcary, na úkoly, zakázky, akční odměny a pod. se nevztahuje. Takže pokud nemáš v Parku, na Ostrově pokladů nebo na některé herní ploše příslušnou dekoraci, bonus neuplatníš.
    Hodně štěstí
    Jestliže tedy bonus nefungoval ani na dekorace, které dávají krejcary, opravdu nezbude než kontaktovat herní podporu

Naposledy upraveno moderátorem: 27/1/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.