Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kamísek1984

kamísek1984 Zelenáč fóra

ahoj odpovídám za JarkaBurka02 neposílá dárek, ale chce výměnou licencí ,zelených lístečků má jak psala přes osmdesát tak proč by se mnou handlovala balíčkem?

2. Ahoj kamisek1984
    dotaz od jarkaburka02 se týkal zasílání dárků vnukovi. Na zasílání dárků slouží "Dárkový poukaz"
    Zelené licence (lístky) slouží pro výměnu (bývalá vzducholoď)

3. Ahoj vera71055 je možné, že hráč, kterému chceš dárek poslat již dnes obdržel maximální počet dárků 20 kusů. Další možností je, že ti došly dárkové poukazy. Hráčku, které chceš poslat dárek máš uloženou v přátelích? Pokud ano, zkotroluj pečlivě, zda její nick je správně napsaný.
    Další možností je, že hráčka nemá aktivovaný pandán a tak jí ho nelze poslat

Naposledy upraveno moderátorem: 17/1/16
  4. vera71055

vera71055 Rádoby autor

děkuji za odpověď,poukazu mám ještě 8,ale problém bude asi v tom,že na to nemá dostatečný level,už mi to došlo,hezkou hru :).

5. pruska99

pruska99 Pisálek fóra

Ahojky, prosím poraďte jak postupovat, když mi kamarádka chce prodat " Kapitán strašák ".Vůbec nevíme jak na to. Díky

Ano , to vím, ale když je prodat, tak kde nejdu to co prodávají? díky

Naposledy upraveno: 17/1/16
  6. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj pruska99,
    Kapitán strašák v momentální době vyměňovat nejde.

Přeji hezké hraní

7. Bunny-cz

Bunny-cz Rádoby autor

Dobrý večer chcela by sem vedet kam mám napsat o aktuvalizaci levelu díky

8. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Ahoj Jaroušek49, to se někdy stane,že se kombajn stane neaktivním.Buď se odhlaš ze hry a znovu přihlas, nebo ti nezbyde nic jiného, než to odklikat ručně.

9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Jaroušek49 - niekedy stačí aj znovu načítať hru cez Ctrl+f5, alebo ikonkou v pravo hore v prehliadači - zvyčajne je to taká okrúhla šípka, je to rýchlejšie a nemusíš znova zadávať meno a heslo.

lacrima tohle ocenil(a).
  10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

někdy stačí i jen zmáčknout F5 a stránka se znovu načte a obnoví data - kombajn na stonku se obecně chová poněkud nestandardně

lacrima a LubicaKrakova tohle ocenili.
  11. majklkiimmajklkiim

majklkiimmajklkiim Zelenáč fóra

kdy bude zacinat akce rybařeni

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Ahoj, akce Blázen do rybaření začíná dnes (v pondělí) ve 14 h ;)

13. Ahoj Bunny-cz level se aktualizuje sám, pokud postoupíš do nového levelu a ukazuje se ti ještě "starý" ukazatel stačí stisknout klávesu F5 případně vypnou a zapnout hru.
    Hezký den

Ahoj majklkiimmajklkiim
    Blázen do rybaření
    Akce začíná 18.1. od 14:00 hod. a končí 24.1. ve 14:00 hod.

Začátky a popisy akcí se dozvíš v Oficiálním sdělení a nebo sleduj Kalendář akcí
    Hezký den

14. dibla

dibla Pisálek fóra

Ahojky, zdravím a prosím o pomoc. Ve stodole mám 20 čápů a v plnění úkolu - kde je požadavek také 20 čápů - se mi objevuje 0, takže nemohu splnit úkol. A stalo se mi to už 2 krát. Můžete mi poradit? Zdeša

15. Ahoj dibla,
    prosím zkus vypnout a zapnout znovu hru případně vyčistit PC zde je popis "Jak na to"
    a zkontroluj zda máš aktuální verzi Flash Playera.
    Přeji hodně štěstí

16. muf169

muf169 Zelenáč fóra

na jarmarku jsem vybral strom a nikde ho nemám a nemůžu ho najít

17. Ahoj muf169
    vyhrál jsi strom pitomba xxl, nebo moringa xxl, jsou to stromky, které patří na Bahamaramu.
    Na plochu je budeš moci umístit, až je budeš mít aktivované v Opičím chrámu.

18. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

díky

19. trapka

trapka Rádoby autor

Ahoj chci se zeptat získala jsem recept na aloe-maringy a na masku ale nikde v řemeslech nemohu najít a kde mohu zjistiv v jakém pořadí různé recepty mohu vyrábět nikde jsem nenašla díky

20. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj, prosím o radu, mám karafiáty šlechtěné a ekologickou lásku, zasázela jsem karafiáty na pohopole, pohnojila, zalila,a dala SH, stále mě to ukazuje na 18.18hod hotovo,, restartovala jsem , vyčistila jsem PC, vypnula a zase zapnula ,a stále je tam to stejné,čas běží ,tak asi 18.15 hod,,co bych měla ještě udělat ,než čekat co to udělá dál ,?? děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.