Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj akyraa o pár příspěvků výše už odpověděl kolega. ;)

Co se týká grafiky zralých stromů. Je potřeba mít zaplé animace v nastavení. Pokud ale ve flash máš animace vypnuté tak se v Unity nemusí grafika zobrazovat korektně.

Ať vás síla provází na všech cestách

2. barca279

barca279 Vážený autor

neviem najst slova ktore nikoho neurazia je tažko napisat niečo pozitivne alebo očakavat nejake zlepšenie v hre,a tažko tiež hovorit otom ,že klient je pre tych ktorym nejde unity v prehliadači,mne unity ide v každom prehliadači a nemyslim ,že mam stary notas s 4 GIGA ram a 2 giga grafikou,ale to s aneda hrat na unity,to sa 10 minut prihlasuje,to mi kurzor lieta po celej obrazovke mam problem niečo pozberat točit koleso,a ine veci proste na nervy ,skor mam pocit že vačšina asi bude využivat klienta lebo s aneda hrat unity,hraci komfort a chut klesla z fleša na unity zo 100% na 20%.klient tiež neni žiadna vyhra,ale aspon sa ako tak da hrat,či klient či unity všetko ide strašne pomaly,nikdy neviem či som pozberala stromy alebo nie musim to čekovat viackrat.a ten trh je tak komplikovany.už teraz viem ,že končim s akymikolvek akciami žiadne sadenie,a nič koli čomu by som tu musela si vlasy trhat,O aD,šlachtenie,dožinky a expres pohodička,nejako tak vidim buducnost tejto hry.a vlastne ani neviem včom je problem,nikde sa nepiše čo je problem,treba mat za 3 litre počitač alebo v čom je problem?všetkym ide unity tak pomaly alebo ide niekomu aj dobre?alebo je to zle naprogramovane?

Veselka a albetynka tohle ocenili.
  3. Sonča75

Sonča75 Pisálek fóra

Dobrý den
    taky mám problém se hrou. Prvně přes Unity (které je otřesně pomalé, někdy nejde vidět, že je ovoce zralé) pak jsem si stáhla klienta, aktivovala a zkoušela hrát přes něho. Největší problém je se sklizní zvířat (musím několikrát klikat na stáj než sklidím pak několikrát než nakrmím a to je fakt otravné). Taky nejde sklízet pokud vyjede ta lišta. Hraju přes Firefox a mám windows 10. Když se přihlašuju ukazuje mi to, že se mi zpomaluje počítač což taky řádně dělá. Taky mi vadí, že je to mrňavé. A když to zvětším na 150% kdy by mohla být velikost dobrá, tak je ta animace rozplizlá a bolí z toho oči. Jsem zklamaná, že vše co fuguje musí končit a novinkami nás tady ubíjejí. A ještě k tomu dávají soutěže, na které normální člověk při takovémto nefungování nemá nervy. Hraju 10 let, ale co je moc to je moc. U hry se má člověk odreagovat, ne rozčilovat.

4. Dave Lister

Janiine, není zač ;). Pokud chceš více BZ na farmě tak ano a je dobré mít na stromě moudrosti splněnou runu co přidává %BZ z parku. Pokud chceš třeba rychleji postupovat na Bahamaramě, tak třeba na ostrov pokladů. Dekorace násobí level a na Baha má většina hráčů větší lvl než na farmě, takže tam dává více TBZ.

Ať vás síla provází na všech cestách

ankajanko1 tohle ocenil(a).
  5. danielasoviusova

danielasoviusova Perspektivní autor

• Prosím nepiš dva příspěvky pod sebe, jedná se o multipost, pokud chceš něco doplnit použij Upravit u prvního příspěvku a dopiš text - Dave Lister
    vôbec sa to neda hrat ,ešte zablokujete ak Vam niekto napiše pravdu,že sa to neda hrat aj ja radšej skončim ako sa rozčulovat nestoji to za to.......

skuste ma ešte raz zablokovat za kritiku voči spusteniu tejto akosi nepodarenej unity,nemam slov ale slušne je to strašne......a radšej skončim a pevne verim,že velmi vela ludi skonči tak isto......a prijmite kritiku a nie blokujete človeka len aby ste nečitali pravdu......

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 12/12/20
    albetynka tohle ocenil(a).
  6. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Sonča - naprosto souhlasím se sklizní zvířat - to je asi největší a nejotravnější problém

albetynka tohle ocenil(a).
  7. Dave Lister

Na diskuzi ohledně Unity máme vlastní vlákno ZDE.
    Zamykám.

8. gorilka0071941

gorilka0071941 Rádoby autor

toho stažení klienta sem stáhla a nic se nedělo stále nemůžu do dělavat akce co tedka jedou je to škoda

bebenka1944 tohle ocenil(a).
  9. lukas1231

lukas1231 Pisálek fóra

Tak jsem včera i dnes zkoušel stahovat klienta. Po prvé vždy když se přihlásím, tak to relativně funguje, ale když se odhlásím a přihlásím po druhé tak mi to během načítaní zablokuje antivirový program. Škodlivé chování zablokováno a píše, že se tam objevil Malware. Antivirus mam Bitdefender

zl.jola73 a anvan tohle ocenili.
  10. DedaBeda

DedaBeda Zelenáč fóra

Mne to načítáva dlho,alebo my hru sekne.Stará farma cez flesh šla oveľa lepšie a nebolí také problémy.

bebenka1944 a pavcape tohle ocenili.
  11. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Na super stromech s vodou není vůbec vidět, že je potřeba sklízet jako dřív, proč?Díky Jana

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. koalkakoalka

koalkakoalka Zelenáč fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Farmářka_X
    Ahoj :). Jak se teď posílají dárky? Nemám vpravo tu lištu :(.

Znovu nainstalovaný klient, vyčistěný noťas, zrestartovaný a lišta stále nikde. Ani ty šipky :(. A kamarádka to má v pořádku. Kde je chyba?

**Příspěvky sloučeny

Naposledy upraveno moderátorem: 13/12/20
  13. Ivuska22187

Ivuska22187 Pisálek fóra

super už ide hra v pohode...

14. xyxao

xyxao Pisálek fóra

Ve Flashi nemůžu posílat dárky ze stodoly zmizeli mě všichni sousedi, teď to nejde v pořádku nikde no výborně.
    Posílám každý den mrkvovku farmářce která jí nemá. Vyčištěný PC několikrát odhlášeno a nic.
    Musela jsem si znovu přihlásit farmářku a s ní mi naskočili i ostatní sousedi. Tak snad už to bude v pořádku.

Naposledy upraveno: 13/12/20
  15. Rufus

Rufus Pisálek fóra

Kedy pripisu floreny za otvoreny darcek z kalendara?

Veselka tohle ocenil(a).
  16. mikeks

mikeks Pisálek fóra

mě to taky nejde ....

17. akyraa

akyraa Aktivní autor

problém nemůžu se přihlásit do akce, jakmile kliknu na lístek napíše mi to poruchu a a t to zkusím později.když jsem to restartovala přišla jsem o dva lístky do hry!:cry:

18. igráček

igráček Pisálek fóra

ahoj,super hra od pátku jsem se na ni nedostala ,jen tak dál,děkuji

19. FretkaKetka

FretkaKetka Zelenáč fóra

Klienta jsem zkusil spustit a je to jen v malém okně a nejde to roztáhnout na celou obrazovku. Při spuštění přes Edge to načítá hrozne dlouho a někdy ty unity úplně spadnou. Je to všechno nedodělané a to mně mrzí.

pavcape tohle ocenil(a).
  20. plantaznik50

plantaznik50 Zelenáč fóra

Moc mě mrzí, že cca po 10 letech přestanu FARMERAMU hrát. To co jste s ní udělali, nemá ani hlavu ani patu, Jinak ať se vám daří a více štěstí se změnama.

Veselka tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.