Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANOS_78

DANOS_78 Zelenáč fóra

Ahoj, jak nainstalovat klienta do mobilu? Stáhnout jde a dále nic. Díky za odpověď. Přes Puffin ani Chrome to nejde.

monasina tohle ocenil(a).
  2. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

používám microsoft windows 10 PRO

3. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

vubec nic poradne nefunguje

bebenka1944, zdenička60 a pavcape tohle ocenili.
  4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj fany2020, na trhu si zvolíš jestli chceš zobrazovat věci z farmy nebo z Bahamaramy a nebo vše, pak zvolíš položku zvířata a chovatelství.

Úkol v Družstvu se mi normálně zobrazil, tedy pokud myslíš ten šlechtící.

příklad šlechtěnci z farmy
    upload_2020-12-11_18-17-55.png

úkol v družstvu
    upload_2020-12-11_18-19-39.png

Ať vás síla provází na všech cestách

fany2020 tohle ocenil(a).
  5. Dave Lister

Ahoj DANOS_78, klienta do mobilu nelze stáhnout. Můžeš zkusit hrát hru v prohlížeči a to třeba přes Google, Edge atd. Pro hraní v prohlížeči musíš zrušit info okno o stáhnutí klienta. Puffin web browser na Unity nejde použít.

6. Dave Lister

Pokud používáš windows 10, tak by jsi tam měla mít vyhledávací okénko. Pak můžeš ještě zkusit dole na liště průzkumníka souborů. Otevřeš a zadáš do pole Rychlý přístup %appdata%\Farmerama\logs a vyhledáš.

upload_2020-12-11_18-27-28.png

upload_2020-12-11_18-30-12.png

7. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

• Příspěvek bez vlastního obsahu se považuje za spam - Dave Lister

pompo68 a modrýměsíc tohle ocenili.
  8. irenabenczeova

irenabenczeova Pisálek fóra

Ahoj, nenávidím tú unity hru strašne je pomalá na druhé pole my trvá prihlásiť dlhé minúty som už nervy s toho. Chem naspeť takako to bolo pred tým>:(>:(>:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

modrýměsíc tohle ocenil(a).
  9. Holubka64

Holubka64 Pisálek fóra

nejde mi to stáhnout a když sklízím trvá to asi budu končit nejsem počítačový expert škoda

pompo68 tohle ocenil(a).
  10. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

Hraji hru už přez 15 let,zvládla jsem jí při dodělávání školy,brzkým ranním vstáváním do práce,ale s Unity to vubec nedám,takže jestli to takhle bude mít pokračování-se slzami v očích budu nucena skončit.Od udržby jsem se na ní vubec nedostala:cry::mad:.Také děkuji za zpestření života při nádherné hře:inlove:

agnesj, pompo68 a modrýměsíc tohle ocenili.
  11. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Hurá mám to:):)tak a teď jak to mám poslat

Dave Lister tohle ocenil(a).
  12. Dave Lister

rosik01, děkuji moc. Vydrž prosím, na možnosti jak odeslat se pracuje.

13. noalenka52

noalenka52 Zelenáč fóra

Zdravím, ale psaním nepotěším. Farma se neustále načítá, je to pomalé, stáhnutí klienta je nanic, asi skončím.

14. webmarian

webmarian Rádoby autor

Zdravíčko. Pracuje sa na oprave skriptu, aby sa aj pri neaktívnej/vypnutej animácii zobrazovali všetky položky v hre v stave ako keď je animácia zapnutá (čiže je vidieť, keď položky "ukončia" svoj čas rastu alebo chovu) ? Dík za info. :)

15. rampík

rampík Zelenáč fóra

• I vytečkovaná vulgarita je stále vulgaritou. Také prosím nepiš dva příspěvky pod sebe, jedná se o multipost. Pokud chceš něco doplnit použij Upravit u původního příspěvku a dopiš text - Dave Lister
    To jste tomu daly !
    PC je pomalejší a zmatenější i já.
    Moc děkuji.

Proč jste udělaly ty změny, vžyď je to blbost
    zpomaluje to PC a je to na h***?

***Příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 11/12/20
  16. Dave Lister

Ahoj webmarian, pokud vypnu animace, tak přeci nemohu chtít, aby se zobrazovalo jako při zapnutých. Nebo nějak dotazu nerozumím ;).

Určitě se budou chyby postupně odstraňovat. Teď je priorita, aby se do hry dostalo co nejvíce hráčů.

rosik01, poprosím tě aby jsi mrkla do tohoto vlákna ZDE (klikni). Najdeš tam jak poslat soubor main. Děkujeme za pomoc.

Naposledy upraveno: 11/12/20
  17. webmarian

webmarian Rádoby autor

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Dotyčného oslov a napiš zprávu - Dave Lister
    Napíšem to inak:
    FLASH: - animácia vypnutá - položky dokončia svoj čas pre zber - je vidieť, sú zobrazené (že ich môžem pozbierať aj keď na žiadnu položku neprídem s kurzorom myši)
    UNITY:- animácia vypnutá - položky dokončia svoj čas pre zber - NIE JE vidieť, NIE SÚ zobrazené (že ich môžem pozbierať - musím na položku prísť s kurzorom myši aby mi v pop okienku ukázalo, že už je čas na zber).
    Takže nejde priamo o animáciu ale o zobrazenie, keď sú položku ukončené a pripravené na zber. A toto je v nastavení práve pri Animácia zapnutá alebo vypnutá.

***odstraněna citace***

18. Dave Lister

webmarian, zatím nelze jinak řešit než zapnutím animací. Jak jsem psal, určitě se vše bude dolaďovat, tak třeba bude i toto vyřešeno. Za mě tedy v tom problém nevidím. Animace mám zapnuté.

19. vaca79

vaca79 Zelenáč fóra

Nejsem s novou farmou spokojená, co mám dělat abych hrála tu starou. Nevím jestli tuto chci hrát, docela mě to mrzí, seká se to a není to prostě hezký, fakt nevim, poradí někdo jak mám hrát tu starou, prosím(((((((

20. Dave Lister

Ahoj vaca79, nyní probíhá 48h test Unity. Mrkni ZDE (klikni). Po skončení testu bude možné opět hrát ve flashi (původní), ale jen do začátku příštího roku, protože flash končí a je nutné mít náhradu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.