Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 11-12/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem škopková57, 1/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. mys5

mys5 Zelenáč fóra

• Citace bez vlastního obsahu je považována za spam Farmářka_X

2. cililinka12

cililinka12 Pisálek fóra

Dobrý den, pri platbe mi zmenilo eurá na doláre, dáva mi platbu v dolároch a nastavilo mi vlajku Indie, ako sa to dá vrátiť do pôvodného stavu teda platba v eurách. Ďakujem

3. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cililinka12,
    na vyriešenie sa obráť na hernú podporu vo formulári zvoľ "obecné dotazy" - Jak kontaktovat herní podporu.

edit

cililinka12, pri hre nepoužívaj VPN ani žiadny anonymizačný nástroj na skrytie skutočnej IP adresy

máme to aj v pravidlách

3.1 Využívání proxy serverů a anonymizačních služeb
    Z účetních důvodů musíme zajistit, aby byly platby hráče přiřazeny k jeho fyzickému umístění. Využívání anonymizačních služeb (např. proxy serverů) nebo jiných metod, které skrývají bydliště hráče nebo místo obvyklého pobytu během platební procedury je výslovně zakázáno. Pokud si uživatel není jistý, zda je přiřazen ke správnému místu, stačí otevřít stránku „Platba“ a zjistit, která vlajka je tam zobrazena.

lacrima tohle ocenil(a).
  4. kocour49

kocour49 Pisálek fóra

Mám dekoraci Skateboardová pohroma a po sklizení nedá NIC! Chtěl jsem na Herní podporu, nefunguje mi, ve chvíli kdy kliknu na "jsem člověk" tak zamrzne a nejde odešslat.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kocour49, než napíšeš dotaz, příště se mrkni do OFI oznámení. Tahle chyba je hlášená už od odpoledne, tady , tak by ses nemusel trápit s psaním na podporu...

dasa1143, .SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.