Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Já děkuji za rychlou reakci. Hezkou hru i Tobě :)

2. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

chtěl bych se zeptat, proč mi vyskočil v odměně recyklomatu textilní mlýn, která v odměnách za 25 baterií není vůbec uveden ?

3. Ahoj hnojaka
    výrobna "Textilní mlýn" je uvedena v seznamu odměn v kategorii medium (tedy za 25ks nublonských baterií) takže jsi ho dostal/a zcela oprávněně.
    Prosím nahlédni do popisu akce: (klikni)-> ZDE

4. jimik68

jimik68 Pisálek fóra

Dobrý den nějak jsem nikde nenašla proč se nyní má pěstovat rostlina hvězdice ? Děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Ahoj jimik68
    akční plodina "hvězdice" patří k akci (klikni)-> "Návrat recyklovacího automatu" popis ve FAQ-akce zde najdeš podrobný popis právě probíhající akce. Diskusi k této akci najdeš (klikni)-> ZDE
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. jimik68

jimik68 Pisálek fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Pro svou odpověď vytvoř nový příspěvek. Děkuji. *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    Děkuji nějak jsem si to neuvědomila

Naposledy upraveno moderátorem: 2/9/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  7. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Ahoj :D Chci se zas na něco zeptat :D Ze zvěřince normálně dostávám vypadávátka ? :D Aktivoval jsem runu ráno :D a byl jsem hroooozně zklamanej jak málo stájí se tam vejde :D

vilm4 a bill tohle ocenili.
  8. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj LOKETINOV

Zo zverinca by mali padať hlavne vŕtačky, ktoré bohužiaľ veľmi málo padajú a čo sa týka akcie, tak áno, odtiaľ padajú akciové vypadavatka... Zverinec ma na začiatku len 4 sloty, ale máš dve možnosti, ako ušetriť miesto:
    1. Dokúpiť si ešte jeden zverinec za floreny a budeš mať takticky dva
    2. Mať veľké šťastie na vŕtačkach a upgrajdovať ho
    Bohužiaľ, zo zverincom a ostatnými ako je Vyrobňa a Arborétum, je to podobné... A čo sa týka vŕtačiek, tie veľmi mizerne padajú, niektorým dokonca vôbec.

Prajem príjemnú hru​

vilm4, bill a LOKETINOV tohle ocenili.
  9. Branchy

Branchy Rádoby autor

zdravim, jelikoz nejsem nejaky profesional, chtel bych se zeptat jaky remeslnicky produkty jsou nejlepsi na postup do dalsiho levlu remesla
    predem dik :D

hodilo by se mi nejvic marmeladnik

10. Ahoj Branchy
    níže najdeš přehled řemeslnických produktů, po prostudování si sám vybereš produkty, které ti budou vyhovovat.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Přehled řemeslnických produktů
    P.S.: na postup v řemesle Marmeládník bych doporučila použít Levandulovou marmeládu. Denně můžeš "sníst" na vylepšení řemesla až 5 ks
    Přeji hezkou hru

11. Branchy

Branchy Rádoby autor

• Velké písmo. Prosím nepiš velkým písmem. Je to považováno za křičení a porušuješ tím pravidla fóra. Děkuji. *JÁ*
    AHOJ A DIK, ALE STALE NEVIDIM NIKDE KDE JE KOLIK DOSTANU BODU Z PRODUKTU

12. Ahoj Branchy
    prosím vypni si CapsLock - psaní velkým písmem je považováno za křičení a to určitě není vhodný způsob komunikace.
    V odkaze, který jsem ti dala, stačilo kliknout v přehledu například na zmiňovanou Levandulovou marmeládu.
    Zde je tedy odkaz na podrobný popis všech produktů i s informacemi, které ti řeknou, kolik bodů získáš pro vylepšení řemesel - nejen Marmeládníka.
    (klikni)-> Přehled a popis produktů
    Přeji hezký den

13. Branchy

Branchy Rádoby autor

abych nezakladal dalsi vlakno, chci se zeptat: podal jsem zadost pred 2 mesici na mentora a uz si rikam ze mi neprijde :D

14. Ahoj Branchy
    je běžné, že se na mentoring čeká několik měsíců, takže doporučuji trpělivost.
    P.S.: Ani pro svůj první dotaz jsi nemusel zakládat nové vlákno, protože vlákno pro dotazy související s řemeslem už tu je: "Dotazy-Řemeslnická čtvrť"
    Přeji hezkou hru

Branchy tohle ocenil(a).
  15. remediam

remediam Zelenáč fóra

dobrý den,koupila jsem si pomocníka na magickém stonku a nikde nic...kde najdu prosím?

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj remediam
    pomocník na Magickém stonku funguje na Magickém stonku. Slouží pro "sklízení" řádků v Nebi.
    Po vstupu na Nebe - (Magického stonku) poznáš aktivovaného pomocníka podle zeleně zabarvené ikony okna ovládání pomocníka.

Jestliže jsi si pomocníka na Magickém stonku pořídila před chvíli, doporučuji restartovat hru.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj
    Víše se píše o sudoku a že ji najdu v návodu ke hře
    Ale kde najdu ten návod ke hře?

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj renegaderro
    návod na deskovou hru Farmerama najdeš nejspíše... v krabici (obalu) deskové hry Farmerama.
    Přeji hezký den

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

A kde je ta krabice?

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. renegaderro
    bohužel, nejsem členem tvé domácnosti, neznám zvyky ani tvé, ani členů tvé domácnosti takže budeš must hledat.
    Upozorňuji, že podobné další dotazy ohodnotím jako SPAM s příslušným trestem.
    Přeji hezký den

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.