Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 9/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem renegaderro, 28/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj SPIN406
    skatebord je produkt z výrobny želv, takže krmivo pro žáby a ani zvíře-žába ti s problémem nepomohou. Na plochu je třeba dát nejdříve základní výrobnu a po té (pokud máš) tak i upgrade. Výrobna vyžaduje nejen krmivo pro želvy, ale také 3 kusy želv.
    Přeji hezkou hru

mozek3 tohle ocenil(a).
  2. SPIN406

SPIN406 Pisálek fóra

• Multipost + zbytečná citace. Prosím nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij u svého původního příspěvku funkci "Upravit" Děkuji. *JÁ*
    aha to jsem tady za blba díky omlouvám se

***odstraněna zbytečná citace***
    díky omlouvám se nějak jsem to asi nezvládl díky
    ***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 25/9/16
    mozek3 a X-mole tohle ocenili.
  3. oráč75

oráč75 Zelenáč fóra

zdravím farmáře pomůže mi někdo?jsem v levelu 90 a u kubíka bych měl dostávat dárky navíc.Jenže pokaždé se mi objeví ,že zítra dostanu zvláštní dárky a tak to jde každý den.Děkuji za radu

4. Ahoj oráč75
    denní bonus (dárek) od Kubíka Kučeravého je přidělován vždy po 24 hodinách při přihlášení do hry a je jen jeden. Výjímku tvoří použe dárky (bonusy) u vybraných levelů. Takže jeden dárek denně je naprosto v pořádku.
    Prosím nahlédni: Popis ve FAQ - (klikni)-> Kubík Kučeravý - denní bonusy
    Přeji hodně štěstí

5. elilili

elilili Zelenáč fóra

ahoj elilili chci se zeptat proč už 10 dnu jsem neměla video ostatni maji děkuji

6. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj. Jak získám, výběh pro ptakopyska ? děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj elilili
    důvodů, proč se ti v kině neobjevují reklamní spoty může být mnoho. Bohužel nepíšeš v jakém prohlížečí hru hraješ. V Opeře kino nefunguje. Takže zkus prosím hru spustit v Google Chorme, nebo ve FireFoxu. Další možnou příčinou nefunkčnosti kina je, že máš aktivní prográmek, který blokuje nevyžádané reklamy a malwere (například AdBlock). Také je vhodné udělat "Vše pro bezproblémový chod hry" a vyčistit data Flash Playera přes (klikni)-> webové rozhraní.
    A nebo prostě momentálně nejsou reklamní spoty (filmy) k dispozici.
    Také můžeš pročíst diskusní příspěvky na téma Letní kino ZDE
    Přeji hezkou hru

8. Ahoj LoryM
    výběh pro ptakopyska je z Podivuhodných výběhů. Dá se získat tedy buď nákupem Podivuhodných výběhů při akci, dal se získat při akci Stájbola a nebo výměnou či darování při akci Obchoduj a daruj.
    Popis ve FAQ - Výběh pro ptakopyska
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Dobrý den, pravděpodobně to sem asi úplně nepatří, ale chci se zeptat jestli je někde uvedeno na jakých mobilních telefonech lze hrát Farmu? Chci kupovat nový tak abych si koupila správnej. Díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. vilm4 tohle ocenil(a).
  11. pavca67

pavca67 Expert fóra

ahoj tak ted nevím jestli mi už z té farmy hrabe měla jsem jeden strom Anjou hrušku a jaksi jí nemužu na farmě najít a v inventaři není několikrát jsem se dívala,hledala prostě mi zmiznul strom.co ted?

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj pavca67
    já osobně bych zbourala všechny stromy na Farmě a použila funkci v inventáři "Hledat"

Pokud by se ti nepodařilo anjou hrušku najít ani tímto způsobem, restartuj hru. vyčisti počítač a zkus to znovu. Jestli máš na farmě i Arboretum, tak si zkontroluj, zda jsi anjou hrušku neumístila do něj.
    Jestliže by nic z toho nevedlo k nalezení stromku, budeš se muset obrátit na herní podporu.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. disquotek

disquotek Perspektivní autor

pezt na podporu jsem psal před měsícem je už to opraveno ale stále mi to focení nefunguje

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj disquotek
    jestliže je to opraveno a postupuješ dle popisu ve FAQ (klikni)-> Vytvoření fotky případně podle návodu "Vše o obrázcích" (z tvého dotazu mi není zcela jasné o jaký "typ" fotky farmy ti jde) a nedaří se ti farmu vyfotit, je dost možné, že se chyba vrátila. V tom případě budeš muset na herní podporu napsat znovu.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Čert68

Čert68 Pisálek fóra

ahoj chci se zeptat na mém krejcarovém, kontě mám už dva dny jen částku 11mil. to je vše vůbec tam není ten zbytek drobných. myslím třeba 11.458.586. to nám RT změnilo a bude to stále nebo je někde chyba? děkuji a má to ještě taky někdo: ?

vilm4, jana151049 a Danielaa25 tohle ocenili.
  16. Ahoj Čert68
    ke změně číselného formátu zobrazení stavu krejcarového konta došlo včera v rámci aktualizace hry. Přesný stav konta se ti zobrazí, pokud najedeš kurzorem na oblast ukazatele stavu krejcarového konta. Tato úprava nevyhovuje mnoha hráčům, budeme se snažit vaše názory předat dále.
    Přeji hezkou hru

vilm4 a Danielaa25 tohle ocenili.
  17. Čert68

Čert68 Pisálek fóra

děkuji za odpověď a doufám že to dají zpátky jak to bylo .

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Jájo, ono je hlavně otravné to, že stav konta se po najetí kurzorem zobrazí pouze v případě, že se těsně před tím restartuje hra....takže z pohledu uživatele se nejedná o úpravu, ale o něco, co se tu bohužel nedá napsat :(

vilm4, tydýtková a Danielaa25 tohle ocenili.
  19. čarodějka007
    já jsem také hráč a uživatel a také se mi číselný formát nelíbí. Včera jsem (a asi nejen já) tuto nelibou změnu zapracovala do reportu. Jako moderátoři s tímto stavem opravdu nic jiného dělat nemůžeme.
    Měj se fajn.

vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  20. zdenka.59

zdenka.59 Pisálek fóra

Já mám stejný problém,od včera nemám přehled krejcarového konta.Mám radši když vidím konto celé,je to lepší.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.