Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 8/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Honzulka05, 30/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

otevřel jsem 6 polí vpravo dole
    co je screen netušim
    kontaktovat herní podporu je sice hezkyýale než se něco dovím tak je po akci
    jak je možný že v dnešní době nemáte tel
    peněz vyděláváte dost na to aby jste si pořídili telefon
    a proč jste zrušílí chat
    tam se člověk dozvěděl odpověď hned
    a né jak tady že to člověk musí zavřít počkat a znova otevřít

2. Ahoj renegaderro
    soukromé číslo svého telefonu opravdu poskytovat hráčům nehodlám a obávám se, že ani nikdo z FM či BA.
    Obávám se, že ani zřízení rad a pomoci telefonní linky nemá provozovatel hry Farmerama do budoucna v plánu.
    Snažila jsem se ti pomoci a navrhla řešení, která přichází v úvahu. Je na tobě, jak se rozhodneš, zda nabízenou pomoc využiješ či nikoliv. Herní podpora reaguje poměrně rychle, samozřejmě záleží na tom jak pečlivě a srozumitelně popíšeš svůj problém.
    O zrušení chatu bylo napsáno již dost a vysvětlení důvodů jeho zrušení také.
    Takže opět - doporučuji urychleně kontaktovat herní podporu jestliže ti nepomohly rady a návod v předchozí odpovědi.

Y_n_O a duna.duna1 tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Hmm víš mně by strašně zajímalo jak chat nahrazoval herní podporu. Opravdu velmi těžko moderátor chatu věděl co se odehrálo nebo neodehrálo na tvém účtu. Přístup na herní účet hráče má pouze herní podpora a ne moderátor fóra nebo chatu. Takže jediné co jsi se na chatu mohl dozvědět je obecná odpověď stejně jako se jí dozvíš zde na fóru.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  4. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

renegaderro : ešte ma napadlo, či máš otvorený modrý a žltý vstup z hornej časti,
    ak ich nemáš otvorené tak sa nevieš ďalej v podzemí pohybovať. Iba názor skús to skontrolovať.

5. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Ahoj, prosím mám dotaz, pro akci jsem dala do lišty veškeré stáje a výrobny, teď znova stavím a na Bahamaramě mně zmizely 3 upgrady velbloudů červených, jak se mohlo stát ???? Nikomu jsem heslo nedala a nikdy předtím nebyly problémy. F5, ani opakované přihlášení nepomohlo !!!! -.-:mad: Díky za odpověď .....

6. Ahoj Mičurin75
    prosím zkontroluj pečlivě inventář na Bahamaramě - použij funkci "Hledat" (nastav si záložku "Všechno".
    Jestli se snažíš dát velbloudy do Zvěřince, tak nejdříve je třeba vložit základní stáj (velbloudy) po umístění klikneš na již vložený chlívek a nabídne ti to upgrady, které máš.
    Pokud není možná ani jedna z popsaných možností a tvá pečlivá kontrola chlívky nenajde, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, aby prověřili co se na tvém herním účtu stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

7. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

• Na našem fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami.; multipost
    Ahoj, píši znova, mám farmy 2 a i tady mně zmizely, ale pro změnu "jen 2 upgrady " velbloudů červených !!!!!! Prosím poraďte, díky !!!!:mad::mad::(
    ***příspěvky sloučeny***
    Ano, vím, že jde nejdřív základní stáj, ale jak jsem napsala v další zprávě, na druhé farmě chybí 2. ( Mičurin75)

Naposledy upraveno moderátorem: 27/8/17
  8. Ahoj barbucha30
    odpověď na svůj dotaz jsi dostala ve vlákně, kde jsi dotaz pokládala - je stejný jak pro barbucha30 tak i pro Mičurin75
    Na našem fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami.
    Prosím nepiš více příspěvků za sebou, porušuješ tím pravidla chování na našem fóru. Seznam se s pravidly ZDE

9. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

Ahojky, prosím o radu kdy a jak získám recept na Pinkie Pie koláč, děkuji

10. Ahoj 3eXtreme3
    bohužel, recept na Pinkie Pie se nedá zakoupit (jako jiné recepty). Pinkie Pie dává supermazlík (klikni)-> "Zámek z oblaků"
    Pinkie Pie - popis v Pekaři 5. st - Pinkie Pie

11. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Hezký den, poradí mi někdo, kde mám hledat na kterém jsem trhu, prosím.

12. Ahoj Lenka123
    klikni na odkaz níže, po té zadej ID své farmy (najdeš je v dolní části "dřevěného" rámu farmy) do editačního pole ze stránky, které se ti otevře po kliknutí na link.
    Získáš údaj - dvě velká písmena AA; AB; BC; a pod. to je tvůj trh.
    link pro zjištění trhu: ZDE
    Nahlédnout také můžeš do vlákna "Trh, kde kdo jsme"
    Přeji prima farmaření

13. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Moc děkuji za odpověď a přeji krásný sluníčkový den.

14. Lenka123
    není zač, rádo se stalo. I tobě hezký den. :)

15. .Farmerik.

.Farmerik. Pisálek fóra

Rad by som sa spytal moderatorov fora preco nieje aktualizovany Kalendar pristupny z hlavnej ponuky fora (na zaciatku kazdej stranky fora https://board-cs.farmerama.com/index.php?bp-calendar/&year=2017&month=8&action=next) na september. Ked sa to da spravit v oficialnych oznameniach (https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/kalendář-akcí-2017.15993/) preco teda nie aj v kalendari? Na nemeckom fore to dokazu spravit, tak preco nie aj u nas? Alebo sme menej dolezity zakaznici, vsak cesi a slovaci to nepotrebuju, ze? Hlavne ze platia a posielaju peniaze.

16. Ahoj .Farmerik.
    kalendář dostupný z lišty fóra se doplňuje postupně tak, jak vychází oficiální oznámení k jednotlivým akcím.
    Přehledný kalendář v sekci "oficiální oznámení" (tedy ten malý, barevný) je informativní, přehledný a zcela dostačující.
    Jakmile je k akci vydáno ofi, bude doplněn i ten "velký" kalendář dostupný z lišty fóra.

Přeji prima farmaření.

17. .Farmerik.

.Farmerik. Pisálek fóra

Ale stale nechapem preco pre rozne krajiny su rozne pravidla. http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?bp-calendar/&year=2017&month=8&action=next
    Ako som uviedol nemci to maju v hlavnom kalendari, je to dostupne na jden klik z fora, ale ten maly sa musi preklikavat cez viac stranok. Zacinal som s farmou uz davno takze na trhu som vacsinou s hracmi z nemecka a vacsinou ked aktualizujete hlavny kalendar, tak su potrebne predmety na trznici uz vypredane.

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

.Farmerik.: můžeš mi říci, jak vydání kalendáře ovlivní trh? Moc rád bych věděl jak z názvu akce poznáš, co bude pro akci potřeba. Prostě to tak je, na rozdíl od Němců máte k dispozici kalendáře dva, jeden oznámený oficiálním oznámením a v grafické podobě (mimochodem pokud se nepletu, ten na německém fóru nenajdeš, stejně jako to vydané ofi) a druhý postupně aktualizovaný, kde jsou aktivní prolinky na FAQ té konkrétní akce a to v podstatě okamžitě po vydání oficiálního oznámení akce.

19. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Mám dotaz: Co znamenají ty bedny s otazníkem, které dostávám? Jak a kde je můžu otevřít? Děkuju.

20. Ahoj Stana67
    bedny obsahují různé typy dárků, získávají se z řádků na Magickém stonku a z dekorací.
    Najdeš je v levé liště, ikona "bedna">ikona vázička v záložce "Spotřební zboží". Pro snadnější nalezení beden můžeš využít funkci "Hledat" - vše máš označeno na obrázku níže.
    Pokud klikneš na ikonku "i" objeví se ti infookno, ve kterém se dozvíš, co vše může bedna obsahovat.
    Pozor si dej u beden, které mají signalizaci že mohou obsahovat lístky na Kolo štěstí. Protože můžeš mít maximálně 20 nevyužítých točení mohlo by se stát, že po otevření více beden by jsi o lístky, které překročí počet 20 ks přišla.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> BEDNY
    Přeji prima farmaření

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.