Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem matlafous123, 28/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

*JÁ*-děkuji nevadí,že nejsi Pezt,udělala jsem to,jak jsi napsala,zkusila na to najet znovu a je to prázdné.Tak snad už to bude v pohodě. Ještě jednou děkuji za pomoc

• ;)xDJo*JÁ*povidlo se povedlo:inlove:

Naposledy upraveno: 30/9/17
    krakoramaja tohle ocenil(a).
  2. marketka47
    prima, tak to má být a je to OK, jsem moc ráda, že se poviiidlo :)

3. muska.43

muska.43 Pisálek fóra

Prosím o radu co mám ještě udělat. Snažím se opakovaně vyzvednout denní bonus za přihlášení , ale nedaří se. Vyzkoušela jsem všechno co mne napadlo: F5, nové načtení hr\, v\pnutí a nové zapnutí počítače. Zkusila jsem také jiný prohlížeč

4. Ahoj muska.43
    bohužel je to chyba, nahlédni prosím ZDE

5. ***Určeno k archivaci***

6. muska.43

muska.43 Pisálek fóra

děkuji za odpověď

7. muska.43
    není zač, rádo se stalo :)

8. hanat

hanat Zelenáč fóra

mám stejný problém jako muska.43, nejde mi vyzvednout dnešní dárek.

9. Ahoj hanat
    v tom případě pro tebe platí stejná odpověď jako pro ní. Viz má odpověď výše.
    Přeji prima farmaření

10. zbynda70

zbynda70 Pisálek fóra

ahoj petz , už 2.den -děkuji za odpověď,,bohužel už si nepamatuji,kde jsem četl o vyšších BZ stáje červeného medvěda,/asi někde na foru /,ale věřím tomu, co píšeš,dnes mám problém jiný,nejde mi aktivovat denní dárek už 2.den,díky za radu

11. Ahoj zbynda70
    jedná se o nahlášenou chybu, prosím nahlédni SEM

12. nyiriovamarta

nyiriovamarta Pisálek fóra

Dobrý den neumím fotit můj dotaz je ked na kole párty lístky vytočím sklizen 100% proč z malých polí mám jen 6kus má být 8 kus a velké pole by mnelo být 14 kusov a né 12 kusov,díky za odpoved.Jo stromy,chlévy a výrobne mi dávají 100

13. Ahoj nyiriovamarta
    počet sklizených rostlin z pole o velikosti 1x1 dává 2ks plodiny (bonus 100% dá tedy 4ks) pokud máš aktivovanou Mrkvovo-jablečnou směs pak je to tedy 2ks(základ) +2ks (MJS) +2ks (bonus 100%) dohromady tedy 6 ks plodiny. Bonus 100% se počítá ze základního zisku z pole. Vše je tedy v pořádku

spuntka tohle ocenil(a).
  14. zbynda70

zbynda70 Pisálek fóra

aha,díky,jsem rád,že to není můj problém,počkám

15. nyiriovamarta

nyiriovamarta Pisálek fóra

Děkuji za vysvětlení ano mám MJS.

16. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj,mám v nebi nový řádek a chybí mi dekorace Kerberos.Už se dá vytočit na kole štěstí?
    Děkuji:music:

Naposledy upraveno: 2/10/17
  17. Ahoj lenbeno
    ne, Mystický Kerberos bude teprve do hry zaveden. O této skutečnosti budou hráči informování oficiálním oznámením zde na fóru.
    Přeji prima farmaření

Ahoj nyiriovamarta
    není zač, rádo se stalo. :)

18. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Četla jsem na Forum,že v akci obchodní magnát je chyba,nebot stonek při dokončení akce není odkliknutý.Oprava,dle moderátora,byla nahlášena k opravě.U mne je stav stejný,není odkliknutý i když akci mám od sobaty hotovou.Tak se jenom ptám,zda to nebude vadit při skončení akce a stonek mně nezmizí.Děkuji předem za odpověd.

19. Ahoj mirbel46
    nevím, zda tě uklidím, nicméně, akci mám hotovou, stonek aktivní a funguje. Co se stane po skončení akce - to bohužel nevím a obávám se, že by ti na to nikdo nedal záruku. S největší pravděpodobností se nestane nic, řádek nezmizí, jde o grafickou chybu.
    Přeji prima farmaření

Ahoj izisa
    jako první pomoc prosím restartuj hru (vyp/zap), zkontroluj si prosím po té stav superhnojiva.
    Jestliže by tento krok nepomohl, budeš se muset o pomoc obrátit na herní podporu - odkaz najdeš v mém podpisu. Při vyplňování formuláře prosím zvol "obecné dotazy" pečlivě popiš svůj problém a odpověď očekávej na e-mailové adrese, kterou máš ke svému účtu zaregistrovanou.
    Přeji brzké vyřešení problému.

Naposledy upraveno moderátorem: 2/10/17
  20. izisa

izisa Pisálek fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***

dakujem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.