Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Děkuju a to bude takhle už pořád? Nebo jen dočasně, než se ovečka opraví?

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj Stana67
    Podrobný popis změny v denní bonusu od Kubíka najdeš (klikni)-> ZDE
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. JRD-Blanka

JRD-Blanka Pisálek fóra

Dobré ráno,od změny na kole štěstí z 5 na 10 točení mám problém s tím že mi nenaskočí ani jedno otočení že můžu točit..to se to zrušilo?děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj.
    V chovné ohradě / domeček lásky / mám u hlav zvířat, ikonku i jiného zvířete. Třeba u prasátka, mám kočku..atd..co to znamená?díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Ahoj LoryM
    označení o kterém píšeš je rozdělení zvířat do kategorií.
    Podrobný popis - Kategorie zvířat
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. anežka55

anežka55 Pisálek fóra

Mám malý dotaz ,kam mám lepit nálepky ,když mám už plné album?končí stránkou 8.Nebude se rozšiřovat?kam dávají nálepky hráči z vyšších levelů?Děkuji za odpověd.

Naposledy upraveno: 3/10/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Ahoj anežka55
    přání hráčů na přidání stránek do alba jsme předali Realizačnímu týmu hry Farmerama. Nálepky se na stránky alba přenášet nemusí - řadí se samy velmi přehledně dle data a kategorie akce. Takže o nové nálepky nepřijdeš.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. iDavis

iDavis Baron fóra

Zdravím, mám problém s albumom, akonáhle sa snažím do nejakej stránky vložiť dekoráciu, svieti na červeno vždy keď ju držím nad prázdnym miestom. Akonáhle ju priblížim k inej nálepke tak, že sa trochu prekrývajú, umiestniť ju ide. Nastala niekedy nejaká zmena v umiestňovaní ktorú som nepostrehol alebo je to len chyba?

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Ahoj iDavis
    žádná podobná chyba hlášená není. Bohužel nepíšeš v jakém prohlížeči hru spouštíš. Umisťování nálepek jsem vyzkoušela. Jediný problém při umisťování nálepek se objevil v případě, že nálepka neměla kolem sebe dost místa. Jinak nálepky jsem bez problémů umístila a to opakovaně.

Doporučuji tedy vyzkoušet spuštění hry v jiném prohlížeči než ve kterém hru běžně hraješ. Provozovatelem (BP) jsou doporučené Google Chrome a FireFox. Určitě neuškodí udělat "Vše pro bezproblémový chod hry", vyčistit data Flash Playera. Vyzkoušej prosím oba postupy.
    Přeji hodně štěstí

iDavis a vilm4 tohle ocenili.
  11. korvaska

korvaska Pisálek fóra

Ahojky,prosím o radu udělala jsem zvěřinec na bahamě úkolem v družstvu ,nemohu ho najít je třeba ještě něco víc k udělání? děkuji za radu

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj korvaska
    splněním úkolu pro Zvěřinec v Družstvu jsi - bohužel - nezískala budovu Zvěřince, ale jen plány na jeho rozšíření. Zvěřinec (a ostatní Skladiště) si buď pořídíš za Zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu pro Baha (jedna sada budov) nebo za Floreny ve Farmářském obchodě (druhá sada), Pro Farmu získáš budovy za hvězdičky na Stromě moudrosti (opět jedna sada) nebo zakoupíš za Floreny ve Farmářském obchodě (druhá sada)
    Prosím nahlédni: (klikni)-> Baha-Zvěřinec
    (klikni)-> "Představujeme Baha arboretum a výrobna"
    Přeji hodně štěstí

karbar a vilm4 tohle ocenili.
  13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Chtěla jsem se zeptat,co znamená 1x Bedna s ptáky na novém řádku ptačích budek?Děkuji.

*JÁ*-moc děkuji za odpověď:inlove:

Naposledy upraveno: 4/10/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj zejdy66
    cituji z oficiálního popisu řady na Magickém stonku (kolekce ptačích budek):
    *kouzelná moc: bonus 2500 BZ, 2500 TBZ, 1x náhodné zvíře z kategorie ptáci, a to buď základní, nebo šlechtěnec do 4. stupně šlechtění, další aktivace: 48:00 hod.*
    podrobný popis - Párty balíčky

vilm4, karbar a zejdy66 tohle ocenili.
  15. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

zdravím všechny farmáře, z tajemniček z poslední akce mi vyrostl JEŘAB PTAČÍ XXL, to je nějaké nové označení jeřábu? ale zase ve FAQ jsem nic nenašla v popisech stromů..............poradí někdo? předem dík

vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  16. Ahoj popelka-a
    ano, k této změně došlo při poslední aktualizaci hry. Název stromu je ve FAQ již opraven (klikni)-> jeřáb ptačí. Ovšem jde stále o stejný stromek (původně) jeřáb (plod jeřabina)

Naposledy upraveno moderátorem: 4/10/16
    vilm4, skalara.v a tydýtková tohle ocenili.
  17. jitule

jitule Pisálek fóra

Poradí mi někdo jak získám skejbord díky

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Vasil78

Vasil78 Zelenáč fóra

dobré ráno
    prosím Vás farmárske koleso už nebude?

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj jitule,
    skateboard je produktem nově zavedené výrobny pro želvy: Továrna na skateboardy, ta se dala získat v poslední šlechtící akci.

Ahoj Vasil78,

upřímně řečeno nechápu tvojí otázku. Pokud vím, tak Farmářské kolo štěstí, je stále na svém místě.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Vasil78

Vasil78 Zelenáč fóra

áno je na svojom mieste ale každý deň sa mal jedno zatočenie a teraz mi to nenaskakuje stále mám nulu

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.