Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. spinavec

spinavec Zelenáč fóra

zdravim sem neprijeme nastvan.Farmarsky ukol bahno bajecne bahno. ja jak vul nasazim 120 mravenecniku ktere sem poctive vypestoval abych ziskal podivuhodna bahama vybeh granat myslel sem ze budou hrosi nebo neco lepsiho. NE vyskocimy lenochod clasik xxl!mam ho dvakrat je mi na nic. prestava me to bavit kdyz neziskavam co bych mel.Co mam delat nemam na to nervy...... Diky spinavec lev.82

2. Ahoj spinavec
    co máš dělat,pokud nemáš na hraní Farmy nervy - to opravdu nevím. Z Podivuhodného výběhu Granát lze získat
    Můžeme získat:
    • Bahamarama chlévy Classik ++ nebo vylepšení Il: Oranžové
    • Bahamarama chlévy vylepšení IlI: Červené
    • Bahamarama chlévy vylepšení IV: Růžové
    • Bahamarama výrobny vylepšení I: Žluté, ll: Oranžové
    • Výběh pro tygry (Výbeh pre tigra)
    • Výběh pro mravenečníky (Oblasť pre mravčiara)
    • Výběh pro pandy červené (Výbeh pre červenú pandu)
    • Jezírko pro plameňáky (Jazero pre plameniaka)
    • Jezero pro hrochy (Hrošia jama)
    Zisk určité stáje z Podivuhodného výběhu je dílem náhody. Lenochod C++ je skvělý chlívek, stačí si porovnat dobu výroby v této stáji s časem u běžného lenochodího výběhu. Možná by se ti při další akci Obchoduj a daruj podařilo tvé nově získané lenochody C++ vyměnit za stáj o kterou máš zájem.
    Přeji ti hodně štěstí a hezkou hru

tydýtková a vilm4 tohle ocenili.
  3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj mám dotaz ohledně mazlíčků.
    Koukla jsem do nového ofi a vidím že jde získat datlí vejce.
    A teď hypoteticky.. pokud již jedno datlí vejce mám, tak se mi nabídka v renzu nezobrazí?
    Koukala jsem i do fag a našla, že např. datlí vejce jde zakoupit pouze jednou je tedy možnost vlastnit více mazlíčků od jednoho druhu?
    vím že domácí dráčci mohou být dva i noční můry dvě.
    Je tedy nějaké omezení i u ostatních mazlíků? datlí vejce, čarodějné vejce a další co mají u sebe informaci že lze zakoupit jen jednou.
    Díky moc za odpověď.

Xenie6161 a vilm4 tohle ocenili.
  4. Ahoj Roletacka
    ne, žádná údržba momentálně neprobíhá. Problém můžeš mít s připojením na internet, případně prosím zkus hru spustirt v jednom z doporučených prohlížečů: Google Chrome nebo FireFox. Také by neuškodilo udělat "Vše pro bezproblémový chod hry"
    Jestliže tyto kroky nepovedou k nápravě, obrať se prosím na kolegy do vlákna "Technické a platební dotazy"

Ahoj anickamalirka
    vlastnit
    můžeš více kusů mazlíčka jednoho druhu. Omezení je pouze v počtu ploch, na které je možno je umístit. A ano, i u mazlíka, kterého lze umístit pouze na určité plochy (Park či Ostrov pokladů) se ti u Renza nabídka zobrazí. Pokud jsi samozřejmě nezískala Dračí vejce už dříve.
    Přeji hezkou hru

Naposledy upraveno moderátorem: 20/10/16
    Xenie6161, vilm4 a anickamalirka tohle ocenili.
  5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

*Já* - děkuji, ještě doplňující otázka.
    Konkrétně u dračího vejce je dle fag napsáno umístění farma/bahamarama, čili dračí vejce mohu umístit až sedmkrát, na každou jednu plochu jedno, jestli jsem to pochopila správně.

tydýtková tohle ocenil(a).
  6. Ahoj anickamalirka
    tak bohužel - ani po konzultaci nelze nyní předem říci, zda hráči, kteří Dračí vejce ve Stánku štěstí již získali (a mají i druhé z mentorobchodu) ho budou mít k dispozici znovu. Tuto situaci nelze zjistit ani na testu. Pokud a jestliže se dračí vejce objeví i u těchto hráčů, budou ho moci koupit a umístit. Dračí vejce lze umístit na jakoukoliv plochu. Shrnuto a podtrženo: počkáme, uvidíme ;)
    Přeji hezkou hru a hodně štěstí.

tydýtková, vilm4 a anickamalirka tohle ocenili.
  7. oliverkai24

oliverkai24 Pisálek fóra

nejde otevřít bedna s dárkem,klíč ji odemkl a to je vše

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj oliverkai24,

zkus prosím na tu bednu kliknout, tedy pokud máš již odemčeny všechny 3 zámky.

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. oliverkai24

oliverkai24 Pisálek fóra

děkuji za radu

10. nyda

nyda Rádoby autor

• Off topic. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Pro diskusi využívej vlákna k tomu určená. Děkuji. *JÁ*
    U mě se stala stejná záhada ve Firefoxu to začalo dělat ale v jiných hrách ne. V jiném prohlížeči to však jde normálně a na jiném počítači to jde i ve Firefoxu, zkusil jsem to i přeinstalovat ale žádný výsledek.

11. Ahoj nyda
    v tvém příspěvku nenacházím žádný dotaz ke hře. Obsah tvého příspěvku se spíše hodí do některého debatního vlákna.

12. marketkasvecova

marketkasvecova Zelenáč fóra

Ahojte prosím vás o radu priateľ mi poslal snubný prsteň a nič mi neukázalo a potom aj ja jemu a ani ja ani on to nikde nevidíme .Iba nám keď ho chceme zasa odoslať vyhadzuje že sme ho už poslali a ešte sme nedostali odpoveď. Kde to nájsť??Ďakujem

13. Ahoj marketkasvecova
    po přijetí prstenů dojde k uzavření farmářského manželství. V inventáři (levá lišta, ikona "bedna") pod ikonou vázičky najdete oba (ty i tvůj farmanžel) dekoraci "Svatební oblouk". Záleží na tom, jaké prsteny jste si vyměnili - podle toho bude i svatební oblouk (stříbrný. zlatý či diamantový).
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Svatba a rozvod
    Pokud byste dekoraci Svatební oblouk nenašli v inventáři doporučuji restartovat hru (odhlásit/přihlásit)
    Přeji hodně štěstí a gratuluji k sňatku ;) :)

14. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj,
    Ten cukr z té bedny, jako kde je? a jak ho mám jako prodat? nechápu nic

15. Ahoj LoryM
    cukr? z bedny? hmm, také nechápu na co se vlastně ptáš. Mohl bys prosím svůj dotaz formulovat poněkud srozumitelněji? Cukr - tedy řemeslnická přísada se prodávat nedá.
    Cukr v bedně - pokud máš na mysli toto:
    tak na bednu stačí kliknout a tím se řemeslnické přísady přemístí tam, kam patří, tedy do řemeslnických dílen a můžeš je tak využít.
    Žádná jiná "bedna s cukrem" mě opravdu nenapadá.

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Sry, co lze vyhrát z té truhly / denní přihlášení / a už to mám. Je to dekorace..

17. LoryM gratuluji tedy k zisku dekorace za denní přihlášení.

18. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

• SPAM Prosím nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco doplnit či dopsat použij funkci "Upravit" u svého původního příspěvku. Děkuji. *JÁ*
    Dobrý den, po splnění úkolu v družstvu jsem získala temné světluščí doupě, ale ani po restartování se mi nikde v listě neobjevilo. Co s tím mám udělat? Děkuji za odpověď.

Děkuji, po dalším restartování už přiskočilo :)
    ***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 22/10/16
  19. jozinko12

jozinko12 Pisálek fóra

som v trojke v pekarovi a langos recept nemozem najst nikde ani v obchode kde ho mam hladat

20. Ahoj jozinko12
    recept na výrobu langoše šel získat v akcích "Maďarsko" a "Mezinárodní den žen" takže zakoupit ve Farmářském obchodě nejde.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Pekař I.stupeň
    Přeji hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.