Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03 / 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babča2011, 27/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Mičurin75
    ;) stačí restartovat hru tedy vyp/zap a mazlíčka budeš moci umístit. Byla jsem ve stejné situaci ;)

2. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

ahojky, nejdřív jsem si říkala, že je škoda banánů za fíkovník, když ho mám dost v inventáří, ale teď koukám, že má ten nový jiný tvar než ten původní
    nebude se to plést ? a je možné že bude mít i jiné fíky ? děkuji za odpověď, protože nějak ztrácím přehled :)

3. Ahoj 3eXtreme3
    nový fíkovník je zcela jiný strom, zatím se to asi plést bude, bohužel. Nicméně určitě budeme o tomto stavu reportovat a požádáme o změnu názvu.
    Přeji prima farmaření

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Jájinko, jedu přes mobil a i přes dvojí pročištění prohlížeče nic...
    EDIT už to vidím nahlášené

5. emkop

emkop Perspektivní autor

Nejde mi dodávat v družstvu nové úkoly z Baharamy.

6. janaj
    nezobrazení BAHA položek ve Stodole je chyba, která se řeší - nové info. Prosím vydrž - vydržte.
    Děkujeme za shovívavost a trpělivost.

janaj tohle ocenil(a).
  7. Ahoj emkop
    ano, je to nahlášená chyba na jejímž odstranění se pracuje - prosím nahlédni ZDE

8. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Pro JÁ, díky za odpověď, vše je v pořádku a přeji úspěšnou hru !!!!xD;)xD

9. barney75

barney75 Rádoby autor

ahojky mám dotaz,kde se osazuje mazlíček..lenochodí vejce..na Baha ani na ploše s dekoracemi mi to nejde..děkuji

10. barney75
    Lenochodí vejce je mazlíček, nelze jej tedy dávat na plochu pomocí Stavitele, musí se ručně. Restartuj prosím hru a po té ho budeš moci umístit. Podle umístění bude dávat buď BZ (plochy na Farmě) nebo TBZ (umístění na Baha plochách)

11. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak se chci zeptat, jestli už se něco ví?

12. sasasa

sasasa Stálice fóra

nevím kam napsat, ale nejdou mě načíst rostliny,stromy atd. na Baha - jejich počty,abych je mohla dát do nových úkolů. Počítač je vyčistěn, F5 nepomáhá! Asi zase chybka někde jinde.

13. Mičurin75
    rádo se stalo :) a i tobě fajn farmaření

sasasa
    jde o nahlášenou chybu na jejímž odstranění se pracuje. Prosím nahlédni ZDE

Hrnkajda
    bohužel neví se nic nového, o problému jsme informovali, určitě se to bude řešit, prosíme o trpělivost. Díky :)

14. vecernicek06

vecernicek06 Pisálek fóra

Dobrý podvečer,můžemi někdo vysvětlit proč si mám znovu kupovat fíkovník (otevřít sochu v chrámě za 8 BZ).když už ji pěstuji tak dlouho,namám to jenojá ale i bratr,mamka,tatka a hráčka sousedka,prý to má každý.Děkuji za odpoděd.

15. ahoj vecernicek06
    jde o nový strom, jen bohužel má stejné jméno. Stačí srovnat grafiku stromů. Problém s identickým pojmenováním budeme reportovat.
    (klikni) Fíkovník a srovnej s Fíkovník nový

16. MartinMikel

MartinMikel Zelenáč fóra

Ahoj.
    Chtěl bych se zeptat, jak je možny že tuším že to bylo 18.2.2018 bylo mé rodině na farmeramě najednou připsáno cca 5 000 000 bodů na hlavní farmě a 150 zlatých banánů na bahamaramě.
    Normálně by my to nevadilo, ale máme takovou rodinou soutěž o to kdo bude mít nejvíce bodů za určitý čas a toto mě oproti nim totálně znevýhodnilo. Půl roku jsem svou pílý nad nimy vedl a najednou na ně mám ztrátu kterou už asi nedoženu.
    Neprávem připsané body a banány byly připsány účtu AlenaMikelova a JanMikel.
    Děkuji za odpověĎ.

17. Ahoj MartinMikel
    je mi líto, ale tento problém ti zde na fóru vyřešit neumíme. S nesrovnalostmi na herních účtech (herním účtu) se prosím obrať (případně se musí obrátit hráči, kterých se problém připsání týká) na herní podporu, která prověří herní účet a zjistí co se stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Odpověď z herní podpory přijde na e-mailovou adresu registrovanou k danému účtu.
    Přeji brzké vyřešení problému.
    EDIT je možné, že k zisku ZB a navýšení bodového konta (BZ; TBZ) došlo při výměně medailí z akce (klikni)-> "Zamilovaní králíci"
    jestliže členové rodiny akci plnili a ty ne, mohlo k tebou popsanému stavu dojít. Jestliže to není popsaný případ, pomůže opravdu už jen herní podpora

18. zdenda

zdenda Rádoby autor

prosím mám dotaz: v opičím chrámu se objevila socha lenochoda. Co dává nebo k čemu je dobrá jsem se nikde nedočetla nebo špatně vidím. Děkuji za odpověď.

19. Ahoj zdenda
    určitě vidíš dobře, jen špatně čteš :D tedy - ve Starověkém opičím chrámu je nová socha - Lenochodí vejce.
    Jde o domácího mazlíčka, kterého lze pořídit za 50 ks Zlatých banánů.
    Podrobný popis - (klikni)-> ZDE informace o novém mazlíčkovi jsou v závěru příspěvku.
    Přeji prima farmaření

20. babča2011

babča2011 Pilný autor

na vodopádech mi nejdou postavit stromy ani chlívky. Píše mi to, že nemám žádné volné pole. Zasadit ale jde.M8 to taky někdo?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.