Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03 / 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babča2011, 27/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babča2011

babča2011 Pilný autor

bonus za přihlášení je v únoru hod podkovou a v březnu taky hod podkovou?

2. Ahoj babča2011
    ne, není tomu tak, došlo k záměně - oprava je již hotova - prosím nahlédni ZDE

3. bomman2

bomman2 Pisálek fóra

Ahojte,včera som si kúpila Tulení bazén za 45 zlatých banánov.Banány mi odpočítalo a výbeh sa kúpiť nedá.Stále mi ukazuje,že si ho mám znova kúpiť.Teraz neviem,kde sa stala chyba.Kto mi vie poradiť,čo sa mohlo stať,prišla som o 45zlatých banánov
    .Vďaka za odpoveď

4. Ahoj bomman2
    prosím zkus použít tlačítko znovunačtení stránky (u většiny prohlížečů je to ikona kruhové šipky) nebo hru vyp/zap a po té zkus za pomoci funkce "Hledat" najít v inventáři na Bahamaramě (ikona "bedna" > ikona "ovečka" záložka "Všechno" Tulení bazén.

Prosím zkontroluj si, zda máš opravdu aktivovanou sochu a ne jen samotnou místnost
    Pokud tyto kroky nepovedou k nalezení budeš se muset obrátit na herní podporu (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji prima farmaření

5. bomman2

bomman2 Pisálek fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    Vďaka za radu ,ale toto všetko som skúšala už včera.Socha sa mi neaktivovala.Skúsim hernú podporu

Naposledy upraveno moderátorem: 27/2/18
  6. bomman2
    je pravděpodobné, že za ZB jsi otevřela pouze místnost a na aktivaci sochy ti již nezbyly Zlaté banány. Zkontroluj tedy i stav počtu ZB a jestliže jich máš dost, jsi si jistá, že jsi udělala vše výše popsané, tak pak už opravdu pomůže jen herní podpora.
    Přeji brzké vyřešení problému.

7. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,příjdu na fórum a hned bomba.Proč jako se budou rušit ploty?:cry:Za chvilku se bude rušit kde co?o_O

8. Ahoj modro.ocko22
    je to rozhodnutí Realizačního teamu hry Farmerama. Bohužel žádnou jinou informaci nemáme.
    Přeji fajn hru

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Děkuji za odpověď.

10. stankovka1992

stankovka1992 Zelenáč fóra

ahoj, mám prosbičku, dostala jsem za splnění úkolů 6 krabic s bláznivými zvířaty a vůbec nevím co to znamená, popřípadě ani kde to najít, poradíte prosím? Moc děkuji za odpovědi a přeji hezký večer

11. Ahoj stankovka1992
    všechny druhy beden najdeš v inventáři. (levá lišta, ikona "bedna") záložka "Spotřební zboží" - můžeš využít funkci "Hledat" a do editačního pole napsat část nebo celé slovo "bedna".
    Podrobný popis a vše o bednách - (klikni)-> BEDNY
    Přeji prima farmaření

12. stankovka1992

stankovka1992 Zelenáč fóra

ahoj, moc ti děkuji za odpověď, moc mi to pomohlo, ještě jednou díky

13. stankovka1992
    rádo se stalo, není zač děkovat :) Prima den.

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

*Já* špatně čteš, nepozorně :D je to tady černé na bílém co napsala bomman ;)

15. evoku57
    nerozumím tvé poznámce. Problém, který hráčka popisovala jsem se, krok po kroku, snažila objasnit a navést jí na řešení. Nic jiného zde na fóru FM udělat nemůže, takže konečná rada byla, kontaktovat herní podporu, která jediná může herní účet prověřit a zjistit, co se vlastně stalo. Můj postup vnímám jako korektní.

evoku57 tohle ocenil(a).
  16. evoku57

*JÁ* moc se omlouvám, jestli jsem se tě dotkla, modiků si moc vážím a tebe poslední dobou čtu nejčastěji, jak jsi všude aktivní :) a to je to nejlepší pro hráče i pro tebe.
    Moje poznámka byla myšlena s láskou:inlove: proto ten smajlík a i pokorou. bomman napsala, to co napsala a tys jí správně odpověděla jen a jen to, co už ti napsala

17. evoku57
    ne, rozhodně jsi se mě nedotkla :) a děkuji za pochvalu. Já si zase vážím hráčů. kteří jsou uznalí a vstřícní.
    Takže... všechno OK? ;) :)

evoku57 tohle ocenil(a).

18. ***URČENO K ARCHIVACI***

19. evoku57

:inlove: OK :D

20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

můžu se zeptat já jsem měl včera 1 floreny a dnes mám 2 floreny nevíte jak se to stalo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.