Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 01/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem anna32173, 19/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

Dobrý den, koupila jsem před týdnem pátý zvěřinec i výrobnu, zvěřince mám na divošce - všech 5 - a 2x arboreta, výrobny na mýtině a zase 2 arboreta. Dnes jsem v novém zvěřinci vykopala jednu stáj a dala jinou a nyní mě to nejde nakrmit, a píše mi to že jde na plochu umístit jen 5 skladišť stejného typu. Přitom na mýtině jde všechno bez problémů. A vlastně i před tím jsem skladišť měla 6 - 2 arboreta a 4 zvěřince...nyní jsem koukala, že nová stáj ve zvěřinci zůstala nakrmená a ty předchozí ne...tak co je špatně?? Navíc dodnes mi všechno šlapalo dobře - než jsem do toho hrábla výměnou chlívků...

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  2. Ahoj 43mz66
    prosím nejdříve zkus restartovat (tedy vyp/zap hru) odhlásit, přihlásit. Po té zkontroluj stav Zvěřince - zda došlo k nakrmení.
    Zkontroluj také, prosím, zda máš dostatek krmiva pro všechny druhy stájí, uložených v daném Zvěřinci.
    Určitě neuškodí, pokud uděláš (klik)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" také doporučuji vyčistit data FlashPlayra přes webové rozhraní (návod ve stejném odkazu)
    Jestliže by nic z toho nevedlo k nápravě, obrať se o pomoc na herní podporu - (klik) na odkaz v mém podpisu.
    Přeji hodně štěstí

3. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

4. macejk

macejk Zelenáč fóra

Ahoj.
    Tak jsem vyzkoušel restart,vyhledávač a nic.Prostě soví i vraní vejce nikde.Mám na Hřišti pro mazlíky soví a vraní strom a když jsem koupil vejce tak je nikde nenajdu.Má to nějakou spojitost?? Macejk

5. Ahoj macejk
    pokud máš na hřišti MÉNĚ než 20ks sovích a vraních stromů, pak to problém není.
    Jestliže jsi postupoval podle rad kolegy Pezta a kolegyně Farmářky_X a přesto nemůžeš soví a vraní vejce nalézt, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.
    Přeji hodně štěstí

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. hvězdička83

hvězdička83 Zelenáč fóra

obry den mam težke dilema,s rodinou hrajeme far,u už od počatku,dobijime si floreny dost dost casto až u me farmy nastal pproblem nza ty roky cojji hraji jsem zmenila x tel.cisel chte i nechte-a ted jsem v začarovanem kruhu ..už mam pausal nove cislo skoro pul roku chci si doit far,u avidim ze me,a, sanci.šlo by ty preddchozi me čisla smazat abyh si mohla konečne far,u opet dobijet.pomozetmi prosim zkuste mi vyhovet vstřict mebot bez florenu to uz nema smys asolutne hrat .dekuji moc za brzke ---co nejrychlejsi vyřízeni dekuji...hvěždička83 hrac

7. Ahoj hvězdička83
    jestli jsem správě rozklíčovala tvůj dotaz tak tvůj nový tarif ti neumožňuje platit SMS při nákupu Florenů. Je to tento balíček, kterým sis dobíjela Floreny? Pokud ano, je to on, tak problém budeš muset řešit se svým operátorem mobilního telefonu, protože tvůj tarif ti neumožňuje tyto platby provádět. Zkusila jsi jinou platební metodu? Výhodná a bezpečná je platba PaySafeCard (PSC) kterou lze pořídit na dostupných místech (trafiky, čerpací stanice, sázkové kanceláře a pod) Je to i levnější způsob nákupu Florenů.
    Případně se obrať na kolegu ve vlákně (klikni)-> "Technické a platební dotazy"
    Informace o platbě PaySafeCard - ZDE

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

*JÁ*: ještě je možnost, že vyčerpala všechna tel čísla... ehm, jak to napsat, dobíjet farmu floreny je tuším možnost pouze z 5ti tel čísel. Pak za to operátor nemůže, ale nepovolí jí to systém. Já mám vyčerpaná 3 tel. č., už to nevyužívám, jinak bych musela držet to poslední. Platím kreditní kartou.

9. MatysekKamilek
    tebou popsaná situace nastat mohla, nicméně podle obsahu položeného dotazu usuzuji spíše na nepovolené platby. Pokud to bude jinak, může se hráčka s důvěrou obrátit o pomoc a radu na kolegy v Tech. a platebních dotazech, kteří jsou pro řešení podobných problémů kompetentnější - proto tu sekce Tech-platebních dotazů je.

10. stefan.h

stefan.h Aktivní autor

Ahojte.
    Mám dotaz ako zistím v ktorej skupine som ako hráč a či sa dá prestúpiť do inej skupiny...chceli by sme byť z manželkou spolu v jednej skupine.
    Ďakujem...:music:

11. Ahoj stefan.h
    tou "skupinou" máš asi na mysli trh. Věřím, že byste s manželkou rádi měli stejný, bohužel typ trhu přiděluje systém při registraci.
    Jak zjistit svůj trh klikni ZDE na stránce budeš mít v levém horním rohu editační pole, tam zadej ID své farmy (číslo, které najdeš v dolním okraji "dřevěného" rámu Farmy) po vložení ID stačí stisknout ENTER a objeví se ti dvě velká písmena - což je označení trhu farmy, jejíž ID jsi zadal.
    Podrobněji (klikni)-> ZDE
    Trh je pro farmu daný a neměnný

12. stefan.h

stefan.h Aktivní autor

:cry:Ďakujem:cry:

13. stefan.h
    rádo se stalo

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

stefan.h: Ještě mě napadla jedna možnost... neuvažoval si nad výměnou stávající manželky za jinou manželku se stejným trhem jako máš ty? To by vše vyřešilo a měli by ste s manželkou stejné trhy ,-)

Omluva mod. za příspěvek.... prostě když musíš tak musíš ,-) A dotaz zní.... nevíte někdo kam se mně poděla ta druhá ponožka s kačerem Donaldem? Už ji hledám třetí den.... a v lednici není ,-)

15. Čauky Casey27
    dobrá ;) pro tentokráte :)
    mmchd - zkušená ti radí - vzdej hledání ponožky s kačerem. Ponožky mizí v černé díře všech ponožek a kapesníků. Touto anomálií jsou vybaveny veškeré pračky a sušičky prádla.
    No a pokud to nechceš vzdát, pak se s důvěrou obrať na Lampárnu ;) :D (a tím OPRAVDU nemyslím herní podporu, ta ti s hledáním té tvé fusekle opravdu nepomůže)

16. MatysekKamilek

*JÁ*: xD to pobavilo.

17. MatysekKamilek

*JÁ*: napsala jsem to proto, že mi to tak vyznělo... Aspoň hráčka uvádí, že často měnila tel. č., hned při prvním pokusu si koupit FL za kredit tam to okno vyskočí. Že pouze 5 tel čísel může použít. Proto si myslím, že už to vyčerpala.... :oops:

18. MatysekKamilek
    to mě sice těší, že tě to pobavilo, nicméně pořád platí, že toto vlákno je určeno pro dotazy. Příště prosím stačí - například - příspěvek "Ocenit"

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. MatysekKamilek
    děkuji za tvůj názor, nicméně věřím, že to s kolegy zde na fóru zvládneme.

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

Dost často se mě ve hře objeví:" Opatrně! Na herní pole lze umístit pouze 5 skladišť, každého typu současně". Žádná skladiště tam neumisťuji(žádná samozřejmě nemám) a ani nic jiného. Po tomto oznámení se sem tam hra přeruší. Proč se to ve hře objevuje?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.