Určeno k archivaci - debatní koutek rok 2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem timonek., 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Jééj, akí ste feši ;), to je paráda, vidieť naozajstných ľudí, namiesto nickov;). Na Moravu nie je až tak ďaleko, možno niekedy aj ja dorazím, už dávno chcem navštíviť nejaký moravský sklípek, ale to by som asi až po stretnutíxD.
    Pekná fotečka, pekný večer prajem ;).

lacrima tohle ocenil(a).
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj laumars,

tak na tento snímek, jsem opravdu zapomněl. No, ale když to tak vezmu to nebylo focení, ale mobiltelefonění, bo v rukách jsem nedržel fotoaparát, ale mobilní telefon. Takže vlastně nekecám :D

3. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak já slibovala účast, nakonec z toho nic nebylo. Dcera mi nechala na opatrování vnuka a odjela na fesťák do Morkovic. Moje cesta z Nymburka do Olomouce se tím prodloužila o zajížďku pro ni a její kamarádku a do Olomouce jsem tím pádem dorazila až o půl páté. No nic, snad to vyjde příště. :eek::mad::eek:

4. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Tedy já vám nevím, to tam budeme mít v sobotu "babinec ve třech"?
    o_O

terkacheerka a Lyzarka tohle ocenili.
  5. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

Bez obav, kdyžtak ve 4. Já taky dorazím. 8)

terkacheerka, Lyzarka a Witchy.D tohle ocenili.
  6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Bohužel když tak ve třech, sousedka s příspěvkem pod mým bohužel nedorazí.:( Na druhou stranu jiná má sousedka, která ani o srazu nevěděla, snad áááno.

terkacheerka tohle ocenil(a).
  7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já bych tak ráááda - ale nevím, co zklame dřív, jestli peněženka nebo zdraví. Příshaám, že si nevymýšlím, ale vždycky, když si fěrtoušek na cibuli uchystám, něco si zlámu. Už mě to trošku vyvádí z míry.

mamča50 a terkacheerka tohle ocenili.
  8. Syringa.Lila

Syringa.Lila Pisálek fóra

Tak pár se nás tam snad sejde ....
    Jako vždy .... nikdo se nehlasí a všeci dojdou :)

mamča50, Witchy.D a terkacheerka tohle ocenili.
  9. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak to je dobrý.... já vůbec nevěděla, že srázek je...až dnes jsem zjistila, že BYL. Vím , že jsme se o tom bavili minule, ale nyní poprvé mi nic nepřišlo...Lila....aspoň si moha poslat holuba jako vždy:sleepy::(:music:...tak příště;)

mamča50 tohle ocenil(a).
  10. medved222

medved222 Analytik fóra

Pajda361,
    zdravím a chtěla bych se zeptat, jak často bývá moravský srazík. Objevila jsem informaci, ale až po akci.

11. pajda361

Ahoj medved222,

no moc často ne, tedy záleží kdy někoho napadne nějaký sraz vyvolat.

12. doben

doben Ikona fóra

Jelikož měla soutěž Vánoční přání velký úspěch, tak jsem se rozhodl v létě udělat další větší soutěž, která potrvá celé prázdniny. Kromě této velké soutěže budu dělat i několik menších soutěží, které budou trochu navazovat na tu hlavní soutěž. Dneska jsem se vrátil z dovolené, takže podrobnosti budu do tohoto vlákna dopisovat postupně. Dokonce příštího týdne, by to tu mělo být vše doplněno. Pokud to stihnu, tak Letní tombola začne v pondělí 11.7.2016 společně s 1. soutěží. Kódy by měly začít ještě dříve.

Všechna videa s kódy i ostatní videa týkající se soutěží a Letní série budete moci najít ZDE.

Toto vlákno slouží k vyhlašování a k plnění soutěží. Je zakázáno zde zveřejňovat výsledky soutěží, pokud to není v pravidlech dané soutěže uvedeno jinak. Dále slouží toto vlákno i jako debata k soutěžím, kódům a Letní tombole.

Pokud bude mít někdo ohledně soutěží a kódů otázky pište mi poštou na jméno doben.

Na co se můžete těšit:
    (zatím tu jsou jen věci, které proběhnou 100%)

Soutěže:
    Letní tombola (červenec + srpen)
    Závody na farmě III (červenec)
    Závody na farmě IV (srpen)

Ostatní:
    Mám připraveno spoustu kódů, které se tentokrát nebudou objevovat pouze ve videích.
    Bližší informace o kódech dopíšu během příštího týdne.

Kódy
    Kódy už používám celkem dlouho, takže to není nic úplně nového. Malá změna tu však bude, protože poprvé použiju kódy, které nemají omezený počet použití nebo kódy, které budou fungovat jen určitou dobu a nakonec kódy s předem neurčeným obsahem.
    Tady na fóru bude vždy napsáno pod kódem co za něj dostanete a kolik lidí ho může využít. Ve videu se to někdy dozvíte předem a někdy až vám odepíšu.
    Každý kód bude obsahovat minimálně 1 Lístek do tomboly!

Kompletní informace o kódech naleznete i v tomto videu

Jak získat kódy
    Kódy tentokrát naleznete ve videích, tady na fóru nebo jako odměnu v soutěži. Kódy se budou objevovat ve všech videích z letní série na mém You Tube kanále, takže i ve videích z jiných her než z Farmeramy. Vám stačí pouze kód ve videu najít a poslat mi ho poštou. (přesný postup níže) Tady na fóru najdete kódy v tomto vlákně pod nadpisem Aktuální kód. Kódy zde budu dávat různě, takže je dobré se sem občas kouknout, jestli tu zrovna nějaký kód není k dispozici. A nakonec můžete nějaký kód získat i v soutěžích.

Jak využít kódy
    Pokud se vám podaří získat kód, tak mi napište poštou ve hře na jméno doben zprávu. Pokud vyhrajete, tak Vám odepíšu co přesně získáte a kdy. Pokud neodpovím do 24 hodin, tak jste nic nevyhráli.
    Zpráva musí vypadat přesně takto:
    Pokud budou některé údaje chybět, tak vám to neuznám.
    Kódy nelze využít jiným způsobem!

Aktuální kód
    -momentálně žádný-

Letní tombola
    Tentokrát jsme chtěl uspořádat něco jednoduššího. Jedná se o klasickou tombolu, do které si můžete koupit lístky a na konci prázdnin se vylosují vítězové cen. Tahle bude trošku jiná v tom, že spoustu lístků budete mít možnost získat ze soutěží a hlavně z kódů.
    Kdy se bude losovat se musíme ještě dohodnout.

Kompletní návod k tombole najdete i v tomto videu

Jak získat lístky
    Pokud se budete chtít tomboly účastnit, tak si budete muset minimálně 1 lístek koupit. Tohle opatření jsem se rozhodl vytvořit kvůli některým, kteří by chtěli podvádět s multiúčty. Pokud někdo bude chtít podvádět např. s 2 účty, tak bude muset zaplatit 2x více než ti, kteří podvádět nebudou. Takhle bych chtěl aspoň trochu zvýšit férovost. Pokud bych chtěl, aby bylo toto opatření 100%, musely by se všechny lístky platit a nic bych nemohl rozdat jen tak.
    Pokud budu mít u někoho, kdo si nekoupil ani 1 lístek podezření na podvádění s multiúčty, můžu ho z tomboly vyloučit!

Každý, kdo si koupí alespoň 1 Lístek může využít 1x tento kód: TOMBOLA. tento kód vám přidá 1x Lístek ZDARMA.

Jak se budou lístky platit
    Pokud si budete chtít koupit lístek nebo lístky, tak mi musíte napsat poštou jaký balíček si chcete koupit a následovně mi musíte poslat daný řemeslnický produkt, který je u balíčku napsán.

Mini balíček
    získáte: 1x Lístek
    stojí: 1x Čokoládový lívanec

Balíček L
    získáte: 2x Lístek + 1x Lístek = 3x Lístek
    stojí: 1x Třešňovo sýrový koláč

Balíček XL
    získáte: 3x Lístek + 1x Lístek = 4x Lístek
    stojí: 1x MJS

Balíček XXL
    získáte: 7x Lístek + 13x Lístek = 20x Lístek
    stojí: 1x Jarní věnec

MEGA balíček
    získáte 10x Lístek
    stojí: 1x Královský věnec

Každý si může koupit max. 200 lístků. Ceny jsou podle trhu AY tak, aby jste u každého balíčku, kromě Mini balíčku ušetřili.

Ceny v tombole

Všechny ceny do tomboly už mám připraveny, ale tady je budu dopisovat průběžně, aby to bylo trochu překvapení.
    Pokud by chtěl někdo nějaké ceny do tomboly věnovat, napište mi poštou a zkusíme se domluvit, jak bychom to udělali.

O cenách rozhodne počet účastníků tomboly. Jak to aktuálně vypadá se dozvíte níže.

Přehled lístků
    V této tabulce najdete kdo má kolik lístků.
    čísloPřezdívkaPočet zakoupených lístkůPočet lístků získaných z kódů a soutěžíCelkový počet lístkůPočet žetonů
    1 mangotan432366 +36
    2 kerowski25275216
    3 anvan29164514
    4 peto333ai102535 +37
    5 Aoiffe1511 2616
    6 Drevulka9033123 +56112
    7 Akorandor 1 1
    8 astrid88815 116
    9 hospodskej15102514
    10 sopka0020 1 21
    11 MartinDrhlik15112614
    12 mamaMarta15 1 16
    13 pigi1313115 1116
    14 D.u.s.a.n 15 1 16
    15.Šňuky.45146
    16 medved2226127133 +64149
    17 lenočka10200 3123160
    18 Piatok2004224262
    19 Lifboy751489
    20 Monule1992 15 1 16
    21 Margziam301141
    22 ananuki20727
    23 mamba5435245912
    24 alexandrakerulova0049 19684
    25 Eleonor201425588330
    26 Klamárik2 1514 29
    27 rakkos107176
    28 mamča5029736
    29 evajzna106164
    30 alaska.17815936
    31 farmarka_e434487 +101202
    33 AnMaDi3012424
    34 krakonos.135439
    36 kaja.1351045
    37 fujtajblinka 241135 +510
    38 siguška10 818
    39 verbatinik15823 +25
    40 kvetSlunecnic 3 13 1610
    41 xxsoptikxx111110
    42 Sarang0303111110
    43 mysobGucky4 1 5
    44 honzi66 10
    45 X-mole30 4777 +199398
    46 farmář-Šimon 20 6 26 10
    47 Litvinov_CZetaX201636 10
    48 kopretina.82 6 6 10

Naposledy upraveno: 28/8/16
  13. BloodyKikina

BloodyKikina Zelenáč fóra

Ahojky!
    Když
    jsem hru hrávala dříve, byl zde veřejný chat. Kde bych ho našla???
    Děkuji
    předem, vaše BloodyKikina;)

14. pajda361

Ahoj Bloody Kikina,

chat nenajdeš, byl v prosinci minulého roku bez náhrady vypnut.

BloodyKikina tohle ocenil(a).
  15. BloodyKikina

BloodyKikina Zelenáč fóra

Smím se zeptat proč?

16. pajda361

17. Branchy

Branchy Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat použij tlačítko upravit. sopti
    uz se tak tesim na to losovani :) mam tolik konkurentu xD

Tady mate pravidla Letni tomboly zkracene:

V Letni tombole mate moznost vyhrat ceny jako: neonovy kurnik, ruzovy ovcin, nejake specialni stromy a dalsi.. :))
    Ale v kazde soutezi musite neco udelat, abyste mohli vyhrat xD
    Do Letni tomboly se zapojite tim, ze si vyberete balicek uvedeny nahore, zaplatite remeslnickym produktem, ktery je tam napsany a dostanete uvedeny pocet listku.(jak u tombol funguje, cim vic listku, tim vetsi sance na vyhru)
    Avsak za kazdy nakup balicku muzete pouzit i kod TOMBOLA(musite poslat hraci doben), s kterym ziskate bonusovy listek zdarma.
    Listky muzete ziskat i ze soutezich, ktere se chystaji, ve videich na youtube(kanal CompMan , jsou tam ukryty kody,ktere poslete hraci doben(musite napsat,kde jste kod nasli)) a tady na foru v tomhle vlakne.
    Na konci prazdnin se vylosujou vyherci.

Naposledy upraveno moderátorem: 6/7/16
  18. doben

doben Ikona fóra

číslopřezdívkaPočet zakoupených lístkůPočet lístků získaných z kódů a soutěžíCelkový počet lístkůPočet žetonů
    49pipina156610
    50 evik204 6 6 10
    51 juhu16 2 2 2
    52 kikimikina 2 2 2
    53 kv.misa 6 6 10
    54 Kolomajzník 2 2
    55 lubin1234 2 2
    56 Otinka1 11 11
    Začátek Letní série z Farmeramy

Dnes 11.7.2016 začíná Letní série videí z Farmeramy. Série bude vycházet na tomto You Tube kanále: CompMAN .
    Najdete tam všechna videa z Letní série. ( takže i z jiných her) Všechna tato videa budou obsahovat kódy.

První video:
    Ve videu jsou kompletní informace o celé sérii, kódech, tombole a soutěžích.
    Akorandorův kanál: Akorandor (zde najdete také pár videí s kódy)
    Můj kanál: CompMAN - doporučuji odebírat, aby jste měli šanci najít kód mezi prvními

Jelikož dnes začíná celá série i Letní tombola, tak máte možnost zapojit se do tomboly úplně zdarma.
    Stačí mi napsat poštou, že se chcete zapojit do tomboly a já Vám dám 1 lístek zdarma.
    Na všechny žádosti o zapojení do tomboly budu odpovídat večer.
    Zároveň je dneska sleva na všechny balíčky s lístky, takže pokud chcete mít větší šanci něco vyhrát,
    máte jedinečnou příležitost zvýšit šanci levněji.
    Čím více lidí se zapojí, tím více bude cen a zároveň lepších cen.
    Tombola je dobrá příležitost i pro mentory, protože do ní mohou zapojit svá kuřata. (jak to udělat se dozvíte ve videu nebo mi napište)

Slevy platí do: 12.7.2016 23:59

Slevy lístků:
    Mini balíček

získáte: 1x Lístek + 1 lístek zdarma
    stojí: 1x Čokoládový lívanec

Balíček L
    získáte: 2x Lístek + 1 lístek zdarma
    stojí: 1x Třešňovo sýrový koláč

Balíček XL
    získáte: 3x Lístek + 2 lístky zdarma
    stojí: 1x MJS

Balíček XXL
    získáte: 7x Lístek + 3 lístky zdarma
    stojí: 1x Jarní věnec

MEGA balíček
    získáte 10x Lístek + 5 lístků zdarma
    stojí: 1x Královský věnec

Pokud budu mít u někoho, kdo si nekoupil ani 1 lístek podezření na podvádění s multiúčty, můžu ho z tomboly vyloučit!

Hromadná odměna

Tady je přehled odměn, které budou v tombole, pokud se zapojí dostatečný počet farmářů.
    např. Pokud bude v tombole více než 40 farmářů, tak mezi cenami bude neon kurník, růžové opice, dva vonící stromy, růžové ovce, dvoje červené pandy, neon prasečí chlívek a dalších 72 cen. (vždy 2x více cen než farmářů v tombole)
    Ostatní ceny určím podle toho kolik jich po dnešku bude. Hromadnou odměnu můžete vylepšit do 12.7.2016 18:00 poté již bude počet cen konečný.
    10 farmářů - minimální počet, pokud se nezapojí ani 10 farmářů/farmářek tombola nezačne
    20 farmářů - 1x neonový kurník + 1x růžové opice a dalších 38 cen
    30 farmářů - 2x Vonící strom a dalších 58 cen

A tady je 1. soutěž:
    FARMERAMA na snímcích
    Tato soutěž bude probíhat tady na fóru. Bude trvat 5 dní. Každý den sem dám 2 obrázky ze hry, které budou upravené a vaším úkolem bude poznat co na nich je. Pokud to poznáte, tak to napište přímo do tohoto vlákna. První, kdo odpoví správně získá cenu.
    První obrázek bude lehčí, proto i cena je menší. Každý může napsat odpověď na oba obrázky, ale zároveň může každý odpovědět na každý obrázek pouze jednou. Odpovědi se nesmí měnit!

Tato soutěž již skončila!

Naposledy upraveno: 28/8/16
  19. Kerowski

Kerowski Pisálek fóra

1. Pinkie Pie koláč
    2. Banka (budova)

sopka00 tohle ocenil(a).
  20. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

1 - Pinkie Pie koláč
    2 - budova banky ve městě
    [​IMG] [​IMG]