Určeno k archivaci - debatní koutek rok 2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem timonek., 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj matějamos,

od 0, tedy pokud to rodiče překousnou.

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Chodívám kolem a nevím o něm? Jenom příběhy od kolegy pivaře... tak jsem zvědavá a vynasnažím se dorazit osobně 8)

silviec tohle ocenil(a).
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Sice se nezúčastním, ale domnívám se, že i těžce nezletilého hráče dokáží ostatní hráči přebalit a napojit.

mirakoud tohle ocenil(a).
  4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Jen aby nemuseli přebalovat těžce zletilého hráče poté, co se napojí sám xD. Tu hospodu znám a nabízí zajímavé možnosti....:D

5. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Luxusní chmelový nápoj a vynikající vepřové ocásky... A já tam nebudu :(

silviec tohle ocenil(a).
  6. pajda361

Zdravím ve spolek,

tak doufám že v sobotu 14. někdo dorazí nebo tam budu sedět sám?

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nebudeš, i kdyby čert na žebrákovi jezdil a někdo vyžadoval o víkendu mou přítomnost v práci, má smůlu... takže tak nějak - já do svého rodného města doputuju. Alespoň mám důvod; třeba otevření Šantovky jsem nezařadila do sekce důležité, protože bych musela zaplatit trajfl a vlak a šalinu a totéž nazpátek bez výsledného efektu; ta stavba odprvopočátku postrádá smysl a navíc, jako ženská, bych tam zbytečně utrácela, když je všechno na jednom fleku ;)
    Tak tentokrát v pivovárku budeme minimálně dva. BTW, poznávací znamení je? Nebo se hlásit u obsluhy a oni určí směr?

P.S. k.vitek taky psala, že si rezervuje termín a věřím, že do hlavního města Hané se lidí sejde víc z přilehlých lokalit...

Naposledy upraveno: 3/5/16
    silviec a duna.duna1 tohle ocenili.
  8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:D Právě jsem si přišla oprášit termín!
    Naštěstí zavčasu... už se slítají kobylky, z rodiny, ze Sokola... maximálně poberu s sebou maloška na limču. Ale když ho vezu s sebou vyvětrat zítra na ZZZ, tak bych měla uhrát příští sobotu odpoledne osobní volno :music:

silviec a Y_n_O tohle ocenili.
  9. Syringa.Lila

Syringa.Lila Pisálek fóra

Zdravím všechny nadšence Farmeramy.

Venku je krásně a Jaro propuklo na plný pecky. A než se všichni rozprchnete do Léta, tak popijeme společně v naší oblíbené hospůdce Červená cibule. /Metro Kačerov/

Dne 28.5. v 15:00 se na vás budu těšit nejen já, ale doufám že celé pravidelně chodící jádro Pražských srazíků. Vítáni všichni, o něco více ti, co se zavčas přihlásí :D

Zábava vždy na 100% zaručena.

Krásné dny plné slunce
    Syringa.Lila

Lucye632 a AgathaCh tohle ocenili.
  10. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Přeji hezké a příjemné setkání, ačkoliv jsem se na tento datum připravoval už od minulého setkání, zásah nadřízených mi to "trochu" naboural.
    Snad se mi to ještě povede nějak zvládnout, ale asi se budu muset omluvit a snad příště.

11. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Jestlipak jsou zlobři jako Cibule?

Hlásím se jako snad už pravidelné Pražské jádro.

Jsem zvědavá, kdo tentokrát překvapí svou ne/přítomností...

bbowling, Lyzarka a Lucye632 tohle ocenili.
  12. Betty

Betty Pisálek fóra

Pokud to vyjde jsem tam! Možná trochu se zpožděním.

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Ještě štěstí, že jsou hodní sousedé, kteří oznámí vyhlášení srazu. Sice jsem o předběžném termínu věděla, ale jaksi toto sdělení o srazu mezi ostatními tématy a příspěvky zapadá.

Na minulý sraz nějak okolnosti a nálada z toho pramenící nedovolily dorazit, ale na tento sraz mám v tuto chvíli v plánu dorazit a na všechny známé tváře a i třeba přicházející na pražský sraz poprvé, určitě těším. Doufám, že mně plány nic nepokazí.

Mějte se zatím všichni moc krásně [​IMG]

monsaf a bbowling tohle ocenili.
  14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

o_O ono to snad opradu vyjde! Tak po 14. hodině na místě ;)

PS: Ještěže jsem šla číst ještě jednou! Napadlo mi, jak Vás poznám... a všimla jsem si, že ne v Restauraci, ale v Minipivovaru!!!

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky,přidejte fotky.Kolik se Vás sešlo.Já to mám nějakých 239 km až do Minipivovaru;)

silviec tohle ocenil(a).
  16. kuchynak

kuchynak Perspektivní autor

Taky jsem byla z toulání po světě přivítaná oznámením, že snad 14 dni vydržím doma a dorazím. Tak jsem to slíbila a těším se na všechny.

terkacheerka, monsaf a bbowling tohle ocenili.
  17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:D ač šli v sobotu večer na ples, přijeli i 160 km ze Slovenska!
    Mých 18,5 km od vrat bylo ubohých ;)
    A víte, že nevím, jestli někdo fotil? Jo, pil nealko-pivo, jo, kouřil... ale fotil někdo? :p
    To byl takový milý poklidný srazíček!
    A inspirativní!!!

EDIT: Aby se to nepletlo. Je to nekuřácká restaurace! Zašli kouřit ven, na náměstíčko ;)

Naposledy upraveno: 15/5/16
  18. pajda361

Ahoj k.vitek,

já tedy nefotil :D.

Jinak děkuji všem co si našli chvilku a dorazili.

danda-vnovis a modro.ocko22 tohle ocenili.
  19. hela3452

hela3452 Pisálek fóra

Ahoj Pajda361 , k.vítek a farmáři ze Slovenska.
    jo jo bylo to fajn, jen škoda, že se nás nesešlo víc.
    Jsem zvědavá, kdy se mi podaří sem vložit můj první obrázek:D
    Zatím jsem to raději ani nezkoušela. Mějte se fajn

dasa1143 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  20. laumars

laumars Aktivní autor

pajda, neklam ze si nefotil ! xD
    k.vitek : Zostali by sme aj dlhsie ale nedalo sa nam , aj tak sme to stihali len LTT :oops:
    Nabuduce ak bude dalsi Moravsky zraz (na Hané), mozete uz teraz z nasou ucastou ratat ;)

Naposledy upraveno: 17/5/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.