Určeno k archivaci 8/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem jardaPov, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ano děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. tatinko1972

tatinko1972 Zelenáč fóra

Ahoj prišiel darček jarný veniec a v stodole nie je.čo stým ?

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj tatinko1972
    prosím zkontroluj řádně zásobárnu, pokud ve stodole nemáš žádné jiné jarní věnce, tak se ten "dárek" řadí na konec všech uložených řemeslných produktů, je možné, že jsi jej přehlédl. Když ho ani po pečlivé kontrole nenajdeš budeš se muset obrátit na herní podporu.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, mám stejný problém s dárky (z řemeslnické čtvrti), v liště je mám zobrazené, že jsem je dostala, ale mezi produkty je nemám.
    Myslím, že je to chyba u více hráčů. Ale šneci jako dárek přijdou.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Naposledy upraveno moderátorem: 8/7/16
    vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  6. dogadoga73

dogadoga73 Zelenáč fóra

ahoj
    dostal jsem jako dárek mrkvovo-jablečnou
    když kliknu na symbol dárků u sousedů tak je to tam že jsem ji dostal
    ale ve stodole není

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj dogadoga73
    přímo nad tvým příspěvkem je rada a odpověď na (nejen tvůj) problém.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

dobrý den obracím se na Vás s prosbou mám problém se soutěží jako minule vše co se dává do soutěže mně padá do stodoly teď se dávají nublony já jich mám ve stodole 413 kusů a do soutěže opět nic nemohu dát tak to bylo také minulou soutěž napsali jste mě abych se obrátila na podporu to jsem udělala a oni odpověděli že to předávají dál k pořadatelovi hry že se ozve on ,jenže vůbec nikdo se neozval, ani nepomohl a tak jsem soutěž nedodělala a teď mám to samé, mám nublony ve stodole ale soutěž opět bude neudělaná moc mě to mrzí mám moc ráda soutěže ale co z toho můžete pomoci Vy? podpora se neozvala od rána

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj JarkaBurka02,

šneky máme ve stodole všichni. Nejlepší bude když si přečteš popis akce: Přátelští vetřelci
    Protože tyto šneky musíš před dodáním nejdříve prohnat Chovnou ohradou a pak ti teprve půjdou dodávat.

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám dotaz.Kupuju pravidelně pomocníky na měsíc.Mám na kombajnu 2274 hodin.Přesto mi teď nejde sklízet stonek v nebi.Píše že je neaktivní.Myslela jsem že patří mezi pomocníky.Nikdy jsem extra kombajn na nebe nekupovala.
    Poslední nákup pomocníků byl 29.6.

Naposledy upraveno: 9/7/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Ahoj jana563
    všechny pomocníky obsahuje balíček Sezónní pomocníci na jeden měsíc" - tedy i pomocníka pro sklizeň Magického stonku a pomocníka pro chov. Občas se stane, že i když máš všechny pomocníky zakoupeny, tak v Nebí se jeví jako neaktivní. Já osobně to řeším tak, že buď přejdu zpět na jinou plochu, a nebo (což dělám častěji) restartuji hru - tedy vypnout/zapnout) Většinou totiž nestačí jen stisk klávesy F5. Kolega Pezt vysvětluje, že je to přetíženým Flash Playerem. Pokud by tedy nestačila tato rada - restart - tak pak se prosím obrať na kolegu Pezta do (klikni)-> "Technické a platební dotazy" Určitě také neuškodí udělat (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" a vyčistit data Flash Playera
    přes (klikni)-> webové rozhraní - tento úkon je opravu snadný a určitě ho zvládneš.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Moc děkuji za radu.Pomohla.Budu si to pamatovat.:inlove:

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. jana563
    není zač ;) :D rádo se stalo

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

Mám dotaz je možné přejmenovat účet a jestli ano tak jakým způsobem.
    děkuji za reakce..

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. vilm4 tohle ocenil(a).
  16. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

děkuji za odpověd

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Ahoj možná to sem nepatří ale chci se zeptat jestly se nebude předělávat druzstvou je to strašně nepřehledný díky za odpověd

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj rastaman19
    :D ne, družstvo se s největší pravděpodobností předělávat nebude, protože nedávno se upravovalo. Nezoufej, chce to jen čas, určitě si zvykneš.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. kamísek1984

kamísek1984 Zelenáč fóra

ahoj mám dotaz proč se mně nesklízejí v chovné louce nubloni vždy když jsou zralé sklízím neukáže co jsem dostal ale hned jsou zpět jako bych je neuklidil takto nelze soutěži jsou stále ti samý v chovné louce děkuji za odpověď

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Ahoj kamísek1984

doporučila bych udělat "Vše pro bezproblémový chod hry" a vyčistit data Flash Playera přes webové rozhraní.
    Případně se prosím obrať do sekce "Technické a platební dotazy"
    Přeji hodně štěstí při řešení problému.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.