Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj zuzzaburdu
    se svým problémem se prosím obrať na kolegu do Technické a platební dotazy. Je připraven ti pomoci.
    Přeji hodně štěstí.

2. mariamerlin

mariamerlin Zelenáč fóra

Ahoj. Mám taký problém, že dnes mi z grajciarov ubudlo asi 120 000 grajciarov. Nič som nekupovala. A mám ešte taký problém, že som zasadila na desivku rastlinu hrôzy a keď som išla zbierať bolo tam asi 1/4 rastliny hrôzy a zvyšok desivé paradajky. Ďakujem za radu.

3. Ahoj mariamerlin
    mizení krejcarů
    opravdu není běžný jev, jsi si jistá, že jsi nenakoupila (třeba i omylem a nechtěně) nějaké plodiny, šlechtěnce či plody stromů? Mohla to být jen nepozornost - líbila se ti cena, ale už jsi si nevšimla, že nakupuješ velké množství. Zkontroluj si prosím zásoby plodin, zvěře, produktů a pod. jestli ti nepřibylo něčeho příliš. Dalším, mnohem vážnějším důvodem by mohla být skutečnost, že jsi někomu sdělila přihlašovací údaje ke své farmě. Až provedeš kontrolu stavu zásob a ujasníš si, zda někdo nemohl na tvou farmu a přesto si budeš jistá, že nic z toho se nestalo, tak prosím kontaktuj (klikni) herní podporu. tam mohou prověřit, co se u tebe na farmě stalo. Do formuláře vypiš podrobně svůj problém. Odpověď dostaneš na e-mail, který sis ke svému hernímu účtu zaregistrovala.
    Hrůzostrašné rostliny - opět - jsi si jistá, že jsi omylem nezasadila upíří rajčata? Přiznám se, že jsem se nesetkala s tím, že by se rostliny sázely či mizely samy od sebe.
    Přeji ti brzké vyřešení problémů.

4. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahoj. Dotaz. Nejde nějak zrušit tu načítací květinu u kombajnu. Vím není to chyba ale snad vidím jestli mi kombajn funguje či ne. Nemám zrovna rychlý pc. a ty vyskakující bubliny, květiny už obtěžují. Připadá mi že se to ještě víc zpomaluje. Děkuji Zuzka

Dík za odpověď možná by hodně hráčů ocenilo kdyby se to zrušilo u kombajnu.

Naposledy upraveno: 7/3/16
    jarege tohle ocenil(a).
  5. Ahoj zuzas66
    bohužel, zrovna tento prvek - načítací květinka u pomocníků - zrušit nejde. Nicméně trochu by mohlo pomoci pár úprav v nastavení hry.
    Pro urychlení lze doporučit vypnout některé prvky - viz obrázky
    [​IMG] [​IMG]

Nezapomeň použít tlačítko "ULOŽIT"
    Vřele doporučuji pravidelně provádět "Vše pro bezproblémový chod hry"

Přeji hodně štěstí

6. farma_maggie

farma_maggie Pisálek fóra

Ahoj, mám dotaz ke hnojení. Ve stromu moudrosti mám aktivovanou účinnost 10% (už nejméně měsíc) a přesto se mi stále objevuje účinnost pouze 5%.

obrázek mi bohužel nejde vložit
    http://www.imgup.cz/image/Kux

Naposledy upraveno: 7/3/16
  7. Ahoj farma_maggie
    tooltip k ovládacím bublinám se po aktivaci runy nemění, zůstává pořád ten samý. Zkontroluj si prosím čas před použitím hnoje a po použití hnoje a určitě ti vyjde těch 10 procent.
    Přeji hezkou hru

8. farma_maggie

farma_maggie Pisálek fóra

moc děkuji za odpověď, po propočítání to opravdu odpovídá. hezký den :)

9. farma_maggie
    rádo se stalo. Příjemnou hru

10. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Ahoj. Mám v liště 7x katalpu a nejde mi dát na hrací plochu. Píše mi to od levelu 999. Přitom když jsem koupil jednu v obchodě, tak ta vysadit šla. Proš mi těch sedm nejde???

11. taiskav

taiskav Rádoby autor

Ahoj.Mám dotaz na kolo štěstí.Bude tam ještě kapitán strašák nebo ne.Ostatní strašáci se pořád střídají jenom ten co mi schází tam už minimálně měsíc nebyl.

12. Ahoj matousek08
    s největší pravděpodobností jde o strom katalpa,kterou jsi získal z akce, je to strom, který nedává žádné plody a na plochu opravdu nejde umístit. Běžně koupená katalpa ve farmářském obchodě ti na plochu jistě dát půjde.
    Hodně štěstí

Ahoj taiskav
    ano, dekorace Kapitán Strašák opravdu byla z Kola štěstí v párty režimu odstraněna. Prosím přečti si "Speciální předměty z Kola štěstí" Jestliže Realizační tým na této skutečnosti něco změní, hráči budou informování v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Hezkou hru

13. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Děkuji moc...;)

14. taiskav

taiskav Rádoby autor

Prosím kde mám hledat speciální předměty z kola štěstí

15. bill

bill Pilný autor

ahojte kto mi poradi kto vyraba bohatu kyticu? dakujem

atriadk tohle ocenil(a).
  16. kocouři

kocouři Zelenáč fóra

Ahoj odemkla jsem strom moringa, zasadila a chtěla jsem na něj dát rozšíření xxl, který jsem vyměnila při akci, ale nejde mi to na ten strom dát, co s tím? odhlášeno, přihlášeno, restartováno....a nic.... :(

17. Ahoj bill
    je to kytice z akce Valentýnský ples. Tento produkt nikdo nevyrábí. Zatím jeho ikona nebyla odstraněna.
    Hezkou hru
    Ahoj kocouři
    zcela jistě je to moringa z Renzova jarmarku, tento strom je již se základem (tedy stromek + xxl upgrade) dává se přímo na plochu. Po zbourání se rozloží do inventáře na základní strom a xxl upgrade.
    Hodně štěstí

kocouři tohle ocenil(a).
  18. bill

bill Pilný autor

ahojte chem sa opytat ci by nebolo mozne aby boli zahadne vybehy a stromy stale v predaji kto by chcel tak by si kupil a nie stale cakat na akcie dakujem peknu hru prajem

atriadk tohle ocenil(a).
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Bill,

tvůj dotaz rozhodně nepatří do této sekce, nejde totiž o dotaz, ale spíše o přání. Osobně si myslím, že tak jak to je teď je to dostačující. Pokud chceš, zpracuj toto jako návrh a podej jej v sekci Zlepšovací návrhy. Ale domnívám se, že jeho realizace je trochu nemožná, protože s každou akcí se mění druh podivuhodného výběhu / stromu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.