Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Díky za vysvětlení, tahle funkce mě opravdu potěšila :)

2. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Není začo :) Ibaže ťa upozorňujem, že pri zbere táto funkcia nie je a to sa už robí ručne... ;)

3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ano, sběr už znám a rozhodně je lepší, když alespoň setí jde, dosud jsem dělala ručně obojí :)
    Prosím ještě o další, já jsem nezdolná teda :(, při plnění úloh pro družstvo na čas - je nutné požadované zboží v tom čase skutečně osobně sklidit, nebo ho mohu koupit na trhu po startu úkolu?

4. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky Sovinka,
    do časových úkolů musíme dodávat požadované zboží přímo z pole , ev. stromů, z chlévů (nikoliv ze stodoly nebo z trhu)
    Oplatí se tedy nejprve počkat až plodina dozraje , v případě stromů a chlévů až jsou hotové a spustit úkol těsně před sklizní.

5. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ahojky, prosím mám dotaz, proč mám zobrazeno na poli nějaké obilí, když jsem zasadila řepku? Hru jsem restartovala, Ccleaner používám. Má to tak ještě někdo?

6. Ahoj EliM77
    na poli máš přesně to, co jsi zasadila - řepku olejnou a to nejen podle zobrazeného tooltipu, ale i podle grafiky - takto prostě vypadá dozrálá řepka olejná.

EliM77 tohle ocenil(a).
  7. EliM77

EliM77 Magnát fóra

*JÁ* fakt? měla jsem za to, že má být žlutá :p, hraji jen 4 roky, tak mě omluvte, někde jsem po ránu zapomněla mozek, omlouvám se :)

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  8. EliM77
    to nic :) žlutá je, když kvete, po dozrání má opravdu vypadat tak, jak vypadá
    Přeji hezkou hru a hodně řepky :)

EliM77 tohle ocenil(a).
  9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

• SPAM - prosím nepiš dva příspěvky pod sebe, pokud chceš něco doplnit použij funkci "upravit" u svého předchozího příspěvku. Děkuji *JÁ*
    Lacrima, děkuju, takže odkládám úkol, k němuž ještě nemám výrobu, jj, neopeřenci musí pěkně popořádku.

Blížím se k odemčení lesní mýtiny, snažím se shánět hvězdičky. Měla jsem v úmyslu nejdřív odemknout mýtinu - postupně všechna pole, bude mi to trvat, než ty hvězdy sesbírám, ráda bych se zeptala, jestli je to dobrý nápad? Nemám raději odemknout mýtiny část a pak dřív cosi jiného? V těch dalších věcech stále tápu, Strom moudrosti mi zatím není moc jasný... moc děkuju za tipy.
    ***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 24/4/16
    lacrima tohle ocenil(a).
  10. Ahoj Sovinka
    otevírat lesní mýtinku je určitě velice dobrý nápad už jen proto, že na mýtině je voda zdarma a stromy achlívky na ní dávají více BZ. Hvězdičky nasbíráš nejrychleji za úkoly v družstvu, občas dá hvězdičku i Kubík Kučeravý jako denní dárek a hvězdičky jsou v některých akcích v odměnách.
    Nastuduj si podrobné info o (klikni)-> lesní mýtině a Stromu moudrosti

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

JÁ, děkuju :), odkazované vlákno čtu již na několikrát, mýtina se mi dost ujasnila a díky za vyjádření ke směru, kudy ty hvězdy začít investovat, Strom moudrosti budu muset číst opakovaně, je tam spousta informací, pod kterými si zatím neumím mnoho představit a díky tomu se mi to překrývá. V tom mi snad pomůže až postup do úrovně, kde se cosi z toho stane reálií, doufám.

12. Sovinka
    jako další runu (po těch, kterými se aktivují další sektory na mýtině) bych ctěné pozornosti doporučila rozšíření vodní nádrže a později i plnění Živoucí legendy (runa zcela na vrcholu koruny stromu) - opět, nastuduj ve FAQ ;)

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Znovu díky!

14. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    mám dotaz k nadcházející akci,-budou se dodávat zvířata určitých hodnot, znamená to brát ceny dle stodoly nebo budou ještě dodány zvlášť?
    Předem děkuji Cinda007

15. Furynka

Furynka Pisálek fóra

Ahojky,mám dotaz,který strom dává makadamový ořech? Děkuji za radu

16. Ahoj Furynka
    makadamový ořech je plod stromu makadamie - je to strom, který se pěstuje na Bahamaramě. Aktivace možnosti pěstování za 25 Zlatých banánů v 5. místnosti Starověkého opičího chrámu. Po aktivaci stromek koupíš ve Farmářském obchodě.
    Popis - (klikni)-> Makadamie
    Přeji hezkou hru
    Ahoj Viky007
    protihodnotu zvířat (a jejich šlechtěnců) plodiny a plodů vidíš ve stodole
    tento údaj je zásadní pro dodávání do úkolu v akci "Disko párty"
    Přeji hezkou hru

Naposledy upraveno moderátorem: 20/4/16
    *dareba1 tohle ocenil(a).
  17. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    mám prosím dotaz - kde najdu k odkrytí mochyni, prošla jsem všechny místnosti chrámu, ale nenarazila jsem na ni. Tukan žere jako zběsilý SK.:)
    Moc děkuji předem Viky007

18. Ahoj Viky007
    mochyně -
    aktivace možnosti pěstování za 20 Zlatých banánů v 6. místnosti Starověkého opičího chrámu.
    Popis mochyně
    Přeji hezkou hru

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Na baha mám Dojo Opičího Krále.Prosím jaký je jeho význam nebo jenom dává BBZ?

20. Ahoj karbar
    dekorace Dojo opičího krále dává BZ nebo TBZ - podle umístění.
    Podrobný popis Dojo opičího krále

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.