Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janča2001

Janča2001 Zelenáč fóra

Prosím chtěla bych vědět...mám odemklý vraní chov ale šlechtit mi nejde jak je to možné?a potřebuji abych mohla šlechtit vrány si odemknout jejich obyčejný chlívek v jackově obchodu i když už vraní hnízdo jsem dostala jiným způsobem?děkuji

2. CampoˇˇCaorleˇˇ

CampoˇˇCaorleˇˇ Pisálek fóra

• Prosím toto vlákno není určeno k diskusi. Děkuji *JÁ*
    Ahoj, ve mlýně se objevilo nové krmivo - pro jezevce. Takže bude nové zvíře, asi v tajemných. Na farmě už pomalu není místo na pole a zvířata pořád přibývají. Asi by bylo zajímavější přidat něco na BAHA, třeba krodýla nebo tak něco.
    To je můj názor, nekamenujte mne.

Farma*WHWT* tohle ocenil(a).
  3. Ahoj Janča2001
    prosím ověř si, zda jsi si aktivovala opravdu šlechtění vran - tedy v Jackově obchodě ikonku vrány s dudlíkem. Pokud jsi si jí otevřela při dnešní děsivé noci, tak prosím restartuj hru. Pro samotné šlechtění vran není nutné aktivovat vraní hnízdo.
    Hodně štěstí

4. Ahoj CampoˇˇCaorleˇˇ
    ano, ve mlýně je připraveno krmení pro nové zvíře.

5. Janča2001

Janča2001 Zelenáč fóra

Děkuji moc za odpověd,3 krát jsem restartovala hru a už to jde jak má.xD

6. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Mám problém s kombajnem v nebi.Koupila jsem si několik balíčků pomocníků při předminulé akci,mám na něm ještě přes 700 hodin,ale v nebi je neaktivní.Je to vpořádku?

Moc díky,už to jede po novém přihlášení:inlove:

Naposledy upraveno: 1/3/16
  7. Ahoj zejdy66
    občas se stane, že se pomocník pro sklízení Nebe jeví jako neaktivní, mělo by stačit vrátit se na některou herní plochu a potom zpět do Nebe, nebo znovunačíst stránku klávesou F5.
    Případně vyzkoušej i jiný prohlížeč. Pokud by problémy přetrvávaly, prosím kontaktuj herní podporu - Jak kontaktovat herní podporu
    Přeji hodně štěstí

8. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Ahoj. Nevíte někdo jak je to s jezevcem. Je dělat krmivo Dík

9. Ahoj babča19511
    Jezevec do hry sice ještě zaveden nebyl, ale ti kteří se podívali do mlýna se dozvěděli, že krmivo pro jezevce lze již mlít. Stejně tak na trhu je pro nové zvíře připravená ikona.

10. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Ahoj ,
    chtěla jsem v obchodě zakoupit parfémy přes košík - příslušenství - za krejcary - ale nejde to, dokonce mi skáče i tato hláška

Tam je nějaká změna ? Děkuji za odpověď

Edit . tak už to jde ..nevím čím to bylo!

Naposledy upraveno: 2/3/16
  11. olda50

olda50 Perspektivní autor

Prosím o radu kde zjistím jak dlouho tady hraju

12. Ahoj Danielaa25
    těší mne, že je vše v pořádku, to bude asi těmi duchy ;) ... zlobí. Hezkou hru

Ahoj olda50
    datum zjistíš z registračního e-mailu, který sis ke svému hernímu účtu zřídil. Takže projdi došlou poštu.
    Přeji hodně štěstí

13. olda50

olda50 Perspektivní autor

Díky ale ten už bohužel je smazán,

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mám dotaz.
    Nainstaloval jsem na mobil Photon Flash Player & Browser a stejně mně farma nějak nejde rozjet.Hlásí mně to Není nainstalován Flash/Flash-plugin deaktivován. Tak se chci zeptat, kde se to aktivuje. Předem moc děkuji za pomoc! Snad sem to napsal do správné sekce.Jinak se předem omlouvám.

Danielaa25 a KiQuSiQ tohle ocenili.
  15. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

kaolín11, treba kliknúť na ikonku blesku ktorý tam je, potom by malo ísť, je to písané aj tu na fóre v návode ;)

kaolín11 tohle ocenil(a).
  16. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Co všechno musím mít, abych efektivně využila a zkrátila dobu zrání na hřbitově?

17. Ahoj Dorča34
    na to není jednoduchá odpověď. Nepíšeš v jakém jsi levelu. Pokud jsi víc jak 40. level, pak si na trhu můžeš pro urychlení hrůzostrašných plodin pořídit produkt z řemesla Květinář - Strašidelnou kytici,
    - v Nebi: Řada na magickém stonku "Děsivá noc" - urychluje čas zrání bonus 10% doba trvání 24 hod.
    - můžeš použít SuperHnojivo, (v kombinaci s produktem řemesla Pekař - "vánočka" a produktem Květináře - bilá nevinnost
    můžeš hrůsostrašné plodiny pohnojit hnojem.
    Popis produktů Řemesel
    Květinář a Pekař
    Hezkou hru

18. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Prosím, mám aktivovanou MJS s koláčem a to mi končí za půl hodiny a strašilka bez koláče mi končí za hodinu a půl, když dám MJS i s koláčem za těch 30 minut a za hodku a půl bych chtěla dát strašilku i s koláčem jde to takhle?......díky

19. Ahoj ell1956
    nejdříve se pokusím rozklíčovat tvé "osobité" názvy produktů :D
    strašilka = Strašidelná kytice..? Koláč = Pinkie Pie? Tak, jestli jsem to rozluštila dobře, pak to bude fungovat takto:
    MJS + Pinkie Pie - Pinkie prodlouží délku MJS, po aktivaci Strašidelné kytice a dalšího Pinkie Pie se prodlouží už JEN délka Strašidelné kytice.

Přeji hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.