Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kytka1977

kytka1977 Zelenáč fóra

ahoj chtěla bych poradit koupila jsem dnes souseda za 15 florenu kde to najdu dík za odpověd

2. Ahoj kytka1977
    pravděpodobně máš na mysli supersouseda králíka Hopsátka - najdeš ho v pravé liště, tam kde máš "běžné" sousedy

Každý den, přibližně ve stejnou hodinu, kdy byl koupen ti dá dárek a to po dobu 14 dnů. O typu dárku se dozvíš buď z info okna (musíš mít v "nastavení hry zaškrtnutou možnost "zobrazit dárky v pop-up okně":

nebo se objeví v liště loga hry (líšta na středu dolního okraje farmy). Pozor ale, při vypnutí či restartu hry údaje ve zmiňované liště zmizí.
    Hodně štěstí při farmaření

3. truckerka54

truckerka54 Zelenáč fóra

Zdravím a přeji všem pěkný podvečer.Nevím kam to napsat,ale na podporu už opravdu psát nebudu.Nejsou schopnii odepsat ani na tento dotaz.Svatební oblouk.Napsal mi soused,který je ve 14 lvl,že mi poslal nabídku k farmářskému snatku.1500 KR má fuč a mě ,ale žádná nabídka nepřišla.A tak jsem to zkusila opačně,nabídku jsem mu poslala já přišla jsem o 1500 KR a opět nic.Zkusila jsem to znovu a napsalo mi to,že vyvolený je už ženatý,vdaná.On to zkusil ještě jednou a napsalo mu to samé,že jsem už vdaná.Přišli jsme oba o krejcary ,nabídka nepřišla ani jemu ani mě a a jsme oba stále modří,né rúžový.Přišli jsme oba o krejcary a farmářská svatba se nekonala a svatební oblouky jsou bůhví kde.A nebo už farmářské zasnoubení nefunguje?Tak ted mi od něj přišlo,že nabídku odmítl,ale přitom žádnou nedostal,to je fakt zajímavé

4. Ahoj truckerka54
    farmářské sňatky fungují :D Zkusíme to krok po kroku. Jako první si prosím zkontroluj v inventáři (levá lišta. "bedna" > ikona "váza") zda tam najdeš dekoraci "Svatební oblouk". Je možné, že tam už je a že máte oba vypnuté objevování pop-up oken (což se dá zapnout v "nastavení hry" > pravá horní lišta (ikona "ozubené kolečko") > ikona "montérský klíč")
    Jestliže dekoraci v inventáři ani jeden z vás nemá, je to problém a bohužel zde na fóru to opravdu nevyřešíme. Herní podpora odpověď posílá na e-mail, který sis k farmě zaregistrovala, takže prosím projdi doručenou poštu a případně i nahlédni do spamové pošty,jestli tam náhodou e-mail nespadl. Nikdo jiný než herní podpora vám bohužel není schopen zjistit, co se na vašich účtech děje.
    Přeji hodně štěstí a brzké vyřešení problému.
    EDIT: prosím, zkontroluj si v nastavení hry zda náhodou nemáš zapnuté vstup nejprve na mapu, to by mohla být příčina, proč se ti neobjevilo okno s nabídkou s sňatku.

Naposledy upraveno moderátorem: 16/3/16
  5. papulice

papulice Veterán fóra

děkuji

6. truckerka54

truckerka54 Zelenáč fóra

Zdravím to mám zapnuté ale svatební oblouk tam není.Já už na podporu psát nebudu,psal tam soused.Jinak děkuji za odpověd a přeji pěknou hru

7. Ahoj truckerka54
    Tak to prosím vypni, jinak se k tobě nabídka k sňatku nedostane
    rádo se stalo. I tobě hezké farmaření

8. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím,v oznámení Dobrá studna je uvedena možnost platby všemi způsoby, kromě SMS,ale nenabízí se mi platba převodem. Je možná?

9. Ahoj medved222
    bohužel akční položky převodem platit nelze a pokud (někdy) ano, vřele se to n e d o p o r u č u j e.
    Prosím příště dotazy k platbám do (klikni) -> Technické a platební dotazy.
    Děkuji a přeji hezké farmaření

10. holínka79

holínka79 Zelenáč fóra

Kolo štěstí mám dotaz furt čekám a nikde volný pokus nemám :( Už jsem tam měla asi30 minut a když jsem se po hodině přihlásila opět tam naskočilo 8 hodin a volný pokus nikde.Jak to tedy funguje ??

11. Ahoj holínka79
    abys dostala denní volné zatočení na Kole štěstí, musíš nejdříve ke Kubíku Kučeravému pro dárek. Kubíka najdeš na mapě v pravém dolním rohu (sedí u stolku a čeká na tebe) Od něj dostaneš dárek a .. 1x zatočení (2 zatočení v případě, že máš prémium účet)
    Hodně štěstí při farmaření

12. holínka79

holínka79 Zelenáč fóra

jeje děkuji hrála jsem tuto hru naposledy před cca 5 lety ???? ted se k ní vracím a nemohu se stím nějak poprat :D sposta novinek ,nová grafika, a pod.. ale stále super :D

13. Ahoj holínka79
    prima :D hlavně, že jste se s Kubíkem našli

tydýtková tohle ocenil(a).
  14. hullk1

hullk1 Stálice fóra

ten tajemný náklad nefunguje nějjak má poruchu kliknu na hotovej a dá na 4 hodiny a zas kliknu a znova 4 hodiny

15. Ahoj hullk
    tím "tajemným nákladem" myslíš Podivuhodné chlévy. (tajemné stáje) ? Pokud ano a nejde ti je "sklidit" tak prosím udělej (klikni) -> "Vše pro bezproblémový chod hry" a vyčisti data Flash Playera přes (klikni) -> webové rozhraní Případně zkus spustit hru v jiném prohlížeči

16. anna32173

anna32173 Pilný autor

dobrý den jen se chci zeptat proč mi nejde koupit studnový řádek,je to celé žluté a pak to napíše čas vypršel.Děkuji moc za odpověď.

17. Hanibal

Hanibal Pisálek fóra

Dobrý deň, ked som v meste tak na ľavej strane pod mapou sa mi v bilborde zobrazujú ponuky na nákup florenou,tajomných sadeničiek , kombajnu, no ked na to kliknem tak sa to dlho načíta a potom napíše error alebo čas vypršal. Myslel som,že to je chyba PC tak som ho vyčistil, tak ako píšete Všetko bezproblémovej hre, aj F5 a nič nepomáha. Čo mám robiť ked sa chcem dostať k nákupu akciových ponúk?

18. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Už druhý deň ked si chcem zakúpiť niečo v Banke tak sa mi zobrazí po dlhom načítaní error, čas vypršal alebo obrázok smutného smajlíka s nápisom Adresu DNS servera nie je možné rozpoznať. Vyčistila som PC aj stránku cez F5 a nič nepomáha. Prepáčte až to sem nepatrí ale neviem kde sa mám obrátiť. Ďakujem za odpoveď. Podpora nereaguje.

19. Ahoj anna32173
    děkuji za upozornění, je to chyba, pracuje se na jejím odstranění. Prosím nahlédni (klikni) -> ZDE
    Ahoj Hanibal
    bohužel došlo k chybě - prosím nahlédni (klikni) -> ZDE

20. Ahoj Drevulka
    ano, bohužel, je to chyba. Pracuje se na jejím odstranění. Prosím nahlédni ZDE

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.