Určeno k archivaci 7/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem kocourek5, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prosím,ten mlýn v nabídce za reál peníze nelze koupit vícekrát najednou? Myslím tím,že na ikoně mlýnu za floreny lze nastavit kolikrát ho chci,ale na ikoně za reál peníze(paysafecard)toto nelze nastavit(třeba 2x)Je to chyba,nebo to nelze?

Naposledy upraveno: 9/3/16
  2. Ahoj zejdy66
    lze to viz obrázek [​IMG]
    Doporučuji pro nákup jít přes ikonu v časomíře - [​IMG]
    Hodně štěstí

3. zejdy66

zejdy66 Stará škola

No ano,ale plusové tlačítko je šedivé,takže to lze koupit opakovaně,jen když zaplatím 1x,pak najedu znovu a zaplatím podruhé,a to se myslím nevyplatí,protože pokaždé musím platit za převod.Myslela jsem to tak,že si můžu navolit na jednu transakci platby,kolikrát mlýn chci,ale to bohužel nelze.Díky za odpověď;)

4. Ahoj zejdy66
    tak to jsem ti asi dobře neporozuměla, pokud platíš PSC (protože převod z běžného účtu trvá několik dní) je potřeba nákup opakovat. Ale nic navíc tímto způsobem neplatíš

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Chci se zeptat jak si to mám vyložit? Nově se objevilo u řemeslných produktů, že Platí pouze pro tuto oblast: a třeba u ananasového pečiva je napsáno, že Hlavní farma a tento produkt je na tropické rostliny a stromy a ty jak známo na Hlavní farmě nezasadím. Totéž u Strašidelné kytice a u MJS je to to samé.....Tak jak to prosím je?

6. iveek

iveek Pisálek fóra

Dobrý den přeji. Měla bych dotaz týkající se školy farmářů... Ono došlo ke změně potřebného množství sociálních bodů v 1. stupni?
    Celou dobu sbírám body do 1000 a dnes se přihlásím a říkám si, že čárka u sociálních bodů je nějaká krátká a hle množství bodů které mám se nezměnilo (cca 650) ale množství potřebné na otevření 2. stupně už není 1000 bodů ale 2500.
    Moc děkuji za ověření a bližší info.
    A pokud můj dotaz patří jinam, tak se omlouvám za využití tohoto tématu.
    Ještě jednou děkuji
    iveek

7. SOVA52

SOVA52 Zelenáč fóra

AHOJ JAK VYKLIDÍM LESNÍ MÝTINU SOUSEDY MAM A NEJDE MY TO PORAĎTE DĚKUJI

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

zejdy66, *JÁ*: Ahoj.... omluva, že do toho zasáhnu, ale "turbo" lze zakoupit vícekrát i za reál a nemusím kupovat po jednom.... stačí jen vložit do košíku první... a místo platby dát zpět do obchodu a naklikat si další ,-) Jen aby to někoho nemátlo, že musí provádět platbu po jednom xy-krát.

marcipánka74 tohle ocenil(a).
  9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Sova52,

poradím, ale vezmeme to postupně.
    1) nejdříve před psaním dotazu vypni CAPS LOCK a přestaň tak na nás prosím křičet.
    2) Lesní mýtina se nedá uklidit pomocí sousedů, ale přes Strom moudrosti viz. toto téma ve FAQ : Lesní mýtina a Strom moudrosti

10. Ahoj Katule008
    vylož si to jako chybu v popisu produktu. Je to hlášená chyba.

Ahoj iveek v mentorsystému došlo k chybě klikni chyby ve hře,
    Sleduj prosím oficiální oznámení.
    Děkuji za trpělivost
    čau Cassey - díky za doplnění a dobrý tip.

11. motyka0

motyka0 Zelenáč fóra

Dnes jsem poslala řemeslné produkty na 4 farmy a na žádnou nedorazily a nejsou tam ani po opětovném přihlášení.

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj motyka0,

nechceš tu prosím tvrdit, že jsi si z jedné své farmy poslala na další svoje farmy nějaký dárek nebo že jsi se sama přihlásila na farmy, které nejsou tvoje. Obojí je totiž hrubým porušením VOP, které jsi se při registraci zavázala dodržovat a obojí může vést k okamžitému zablokování herního účtu.

13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

JÁ Díky doufala jsem, že je to něco takového.

14. Katule008
    není zač, rádo se stalo.

15. iveek

iveek Pisálek fóra

děkuji. ofi sleduji, ale toto mi uteklo, jelikož jsem měla jako novou zprávu tu úplně poslední a že by bylo toliko chyb, s tím jsem ani nepočítala, že by se ta, co se týká mě, mezi všemi ztratila.
    ještě jednou děkuji

16. Ahoj iveek
    není zač, rádo se stalo

17. Veselka

Veselka Rádoby autor

• Off topic Toto vlákno je určeno pro dotazy. Pro diskusi využij vlákna k tomu určená. Děkuji *JÁ*
    Proč hned tak hrubě?
    Klidně může jít o farmy přátel aj. ... dárce píše jenom, že poslal a nedošlo.
    Nevím, jak to je, ale tohle podezíravé chování mi velmi vadí.

pavelkohl1 a bill tohle ocenili.
  18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

19. Ahoj modro.ocko2
    ano jde o chybu u popisu mnoha dalších produktů. Prosím nahlédni do (klikni) -> Aktuální chyby ve hře
    Hezký den

20. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.