Určeno k archivaci 12/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem zuzanka11221410, 4/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lase2

lase2 Magnát fóra

Ahoj, jak je to prosím s dekorací "Jackův dárek" z balíčku Jackových dárečků ? Bonus +2 z polí je stálý, jak je uvedeno v popisu dekorace, nebo ho lze využít jen 20x, jak je uvedeno pod dekorací ? A případně na které plochy se tento bonus vztahuje ? Díky za odpověď :)

zejdy66 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Ahoj lase2
    dekkoraci Jackův dárek lze sklidit pouze 20x
    Bonus působí na všech plochách.
    Chybu ve FAQ opravíme, děkuji za upozornění.

zejdy66 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. lase2

lase2 Magnát fóra

díky za info :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. lase2
    rádo se stalo :)
    P.S.: dekoraci je chytré umístit na plochu, kterou nesklízíš kombajnem - přesněji pomocníkem pro sklizeň mazlíků.

5. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, sklízím stonek pomocníkem magického stonku. Až teď jsem si všimla, že tam mám napsané aktivní 689. Prosím jak prodloužím jeho aktivnost? Děkuji za odpověď.

6. Ahoj Zuzka43
    pomocník na Magickém stonku je buď součástí měsíčního předplatného (klikni)-> Pomocníci - předplatné
    také je součástí kupónů s různou dobou funkčnosti [​IMG]
    nebo se dá tento pomocník pořídit ve Farmářském obchodě na 6hod/3 Floreny.

7. Zuzka43

Děkuji za odpověď. Měsíční předplatné si platím. Na pomocnících, které používám na farmě mám napsáno 1045.Tak proč mám na pomocníku magického stonku napsáno aktivní 689? Děkuji za odpověď.

8. Zuzka43
    rozdíl v časových dotacích jednotlivých "pomocníků" je možná dán ziskem na Kole štěstí, případně získáním z beden, nebo jak odměna v akci či za splněné úkoly v Družstvu.

9. Zuzka43

Tak to teda znamená, že jak vyprší lhůta aktivní 689, tak sklízím stonek ručně? Hraji farmu už 10 roků a to se mi ještě nestalo.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zuzko43 - pomocníci už jsou dlouho a pomocník na stonek ne, když jsi ho poprvé kupovala, tak jsi měla ještě ostatní pomocníky nevyčerpané, třeba tam zůstalo 250 hodin a ty jsi poprvé koupila pomocníky vč. pomocníka na stonek a připočetlo se ti k tomu 720 hodin. Máme to tak všichni, jedině ne ti, co si to dorovnali koupí pomocníka na stonek za FL

11. Zuzka43
    psala jsi, že kupuješ pravidelně předplatné na pomocníky. Takže - jestliže je pravidelně kupuješ a budeš dál kupovat, časová dotace u pomocníka na Magickém stonku se bude doplňovat stejně, jako ostatní pomocníci.

12. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj mám dotaz skončila soutěž a dostala jsem krom jiného plno peněz ale kde ty peníze jsou oni se mě nenačetly mám tolik, kolik jsem měla před zprávou děkuji za odpověď, přeji prima den

13. Ahoj JarkaBurka02
    odměny ze soutěže TOP 1000 - 3000 se budou připisovat později, je třeba trochu trpělivosti. O připsání se určitě dozvíš, - ze zkušenosti z minulých let lze očekávat infookno s informacemi o připsání odměn.

14. Rufus

Rufus Pisálek fóra

Z Bahamaramy mi zmizli 3 tajomné sadenice

15. Ahoj Rufus
    restartuj prosím hru a zkontrolu inventář na Baha a pokud se sazeničky neobjeví, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, aby prověřili, co se s tvými sazeničkami stalo.
    P.S.: není možné, že ti sazeničky již uzrály a jsou z nich stromy?

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  16. Rufus

Rufus Pisálek fóra

nie mal som ich v sklade

17. Ahoj Rufus
    jsi si jistý, že jsi získal tajemné sazeničky pro Bahamaramu? Zkontroluj prosím i inventář na Farmě a to za pomoci funkce "Hledat" a nezapomeň zvolit kategorii "Všechno"
    bohužel, s tvým problémem - dohledat ztracené sazeničky ti zde na fórum pomoci neumím.
    Budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, aby prověřili tvůj herní účet a zjistili, co se se sazeničkami stalo.
    Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.
    Odpověď dostaneš na e-mailovou adresu, kterou máš ke svému hernímu účtu zaregistrovanou.
    Přeji brzké vyřešení

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  18. Rufus

Rufus Pisálek fóra

mam 50 ale stareckou demenciou netrpim ;)

19. Ahoj Rufus
    rozhodně tě nepodezřívám ze zapomnětlivosti.
    Zkusíme to tedy popořadě. Získal jsi Tajemné sazeničky (z akce? Z úkolu? Nebo jsi si je koupil při poslední akci?)
    Jestliže jsi Tajemné sazeničky v inventáři měl (nevysadil jsi je) a nyní je nemůžeš najít v inventáři ani za pomoci funkce "Hledat" A pečlivě jsi zkontroloval i inventář na Farmě a Tajemné sazenice se ti ztratily, opravdu nelze jinak, než požádat o pomoc herní podporu. Jak na to - stačí kliknout na odkaz v mém podpisu.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Rufus

Rufus Pisálek fóra

dik

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.