Uplakánci (4.2. - 10.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Hezký večer, tak já zase "jedu" - sklidím kaučukovníky, honem do mlýna a zjistím, že mi na dva dudlíky chybí kaučuk, jak je to možné, vždyť jsem to přepočítávála (co kdyby RT udělal náhodou chybu :p ?). Samozřejmě, že mi v "bedně" zbyly dvě sazenice :) Ale fakt jsem se lekla, že to byl fígl a stromečky se měly "pozuzit".

2. JMJH

JMJH Znalec fóra

mousicka
    Děkuju moc, už tomu rozumím :)
    A přeju dobrou noc a klidné sny.. už usínám... [​IMG] [​IMG]

Jinak - postupně jsem už uklidila některé chlívky, některé přemistila na jinou plochu, a dělám místo pro kaučukovníky...

lacrima tohle ocenil(a).
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

jejda ... [​IMG]sem to tu začala číst ale sem se lekla , jestli nejsem na jiném forum xD ..... se to tu nějak rozčilujeo_O ... no akci jsem začala a první úkol hotový ..... začala jsem šlechtit a prasátka mi docela přeskakují [​IMG] ale ovečky nic moc .... [​IMG] no taky přemýšlím to nechat až na víkend na BB a taky není už moc SK
    ..... jinak kaučukovníky už dozrávají a ráno je sklidím... tak zase pestřejší akce ..... no supr ;)

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak teď jsem z toho jeleno_Oudělala jsem řádek v nebi a ejhle ono to dává zase hnědé prase,místo hnědé ovce.Je někde chybka?;)

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dudle tak do hodinky komplet domelou , ráno naházím vše do zbylých, nedodělaných úkolů a bude hotovčo ... tedy ránoxD , prostě až se mi bude chtít z pelíšku xD. A nyní kontrolní otázka : Co je nejlepší čtyřnohý přítel člověka? Postel. xD A proto přeji dobrou, krásných snů plnou noc a honem do postýlky. Eva

6. mirbel4646

mirbel4646 Zelenáč fóra

Tak jsem také uzavřela stonek a žádnou hnědou ovečku jsem neobdržela,ale přibyl ve stodole hnědý čuník.Tak asi to je špatně naprogramované.

7. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak našlechtěno bylo už před půlnocí, teď jsem sklidila kaučukovníky a už se v mlýně proměňují na dudlíky. Dnes v jedenáct budou "namleté", a celá akce za mnou :) Hlavní plochu už jsem také dala do původního stavu, a jsem náramně spokojená :)

8. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Super !!!!!!!!!!!!! ;)........akce hotová .......stonek aktivovaný.Jsem spokojená jak se mi dařilo.Děkuji našim moderátorům za přehledné rozepisování všech her.Je to pro nás velká pomoc .Přemýšlením, čtením rozpisů her,klidem a dobrou taktikou se skvěle farmaří.Všem farmářům přeji pevné nervy a dokončení celé této hezké akce ......času dost i na vyšlechtění potřebných zvířat.......Eva F88 BAHA 164 :) Jupíííííí už se těším na další :D

9. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Hotovo :) Dá se do stonku koupit nějaká dekorka 2x1? Došly mi zásoby. Díky :)

pajda361, díky za info, myslela jsem, jestli nejsou nějaké za krejcárky. Nedá se nic dělat musím probrat park a mě se tááááák moc nechce

Naposledy upraveno: 5/2/15
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj farmář-Šimon,

ve farmářském obchodě oddělení dekorace/užitečné se dají za 10 až 18 FL zakoupit dekorace 2x1.

11. janar53

janar53 Perspektivní autor

;)Díky za rychlou akci,ještě že jsem syslila SK-jinak kdo nemá /jako já/ dekorku 2x2,tak je ve obchodě"malý vulkán" a je jen za 2600kr.A prosím s ostatními o přehled,je to velká pomoc,díky moderátoři:)

12. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Dobré ráno přeji, akce mě moc potěšila je klidná a pohodová,řada na magickém stonku je pro mě dobrá motivace,superkrmivo se v podstatě vrátí,co víc si přát,také jsem udělal první úkol,stromy dnes ráno sklidil a teď začal mlít,se šlechtěním zatím počkám uvidím jestli bude BB. Příjemný den všem.

13. alenka0

alenka0 Pisálek fóra

dobre rano taky bych asi byla hotova kdyby mi to slo od 7 hod. tu bojuju se dostat na farmu a kdyz se tam dostanu tak to nefunguje kombajn sice sklidi po urcite dobe ale nenasadi jsem sama nebo je nas vic pc vycisten:(

14. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte zejdy66 a mirbel4646, po preverení sa zistilo, že je všetko v poriadku a riadok dáva hnedú ovcu ako má.
    Je možné, že ste si riadok pomýlili so starším, ktorý sa dal získať zo Stromu múdrosti a ten nám dáva hnedé prasa.
    Peknú hru prajem

Edit: podarilo sa mi stonku aktivovať,tak prikladám screen
    [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno moderátorem: 5/2/15
    Hrnkajda, zemanka01 a lacrima tohle ocenili.
  15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

V akci mi chybí akorát pátý úkol,ale na ten je času dost

Farmerama 95+ *** Bahamarama 220+
    farmařím od 5.10.2010

Hrnkajda, lacrima a sisinka tohle ocenili.
  16. .Zoxxy.

.Zoxxy. Zelenáč fóra

Dobré ráno přeji,
    stalo se vám také někomu, že vám zmizely kaučukovníky? Včera večer jsem je vysázela na plochu, dnes ráno tam nejsou a kupodivu nejsou ani v liště.

17. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Ahojky,
    Myslel jsme si že u mě akce bude trvat zase 3-4 dny, ale bude hotovu možná už dnes. :D Jsem už u 5/5. ;)

.Zoxxy. - kaučukovníky po sklizni zmizí. Nenajdeš je ani v liště.
    Edit: Není zač. ;) Kásnou hru

18. .Zoxxy.

.Zoxxy. Zelenáč fóra

lubin1234 - Zrovna na to koukám. Sklizela jsem kombajnem, tak mi to došlo až teď. Děkuji :)

.mama789., Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  19. segi08

segi08 Pisálek fóra

• Nepovolená velikost podpisu. Pajda361
    Pěkný den přeji, úkol Uplakánci splněn!

20. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Taky už mám hotovo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.