Uplakánci (4.2. - 10.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

pajda361,
    určitě máš pravdu, že nemůžete dělat propočty ad absurdum, to je jasné. Také je jasné, že se vždycky najdou šťourové, kteří budou rýpat a věčně nespokojení. Tím se nenech rozházet. Součást hry je, aby každý hráč se připravil a udělal si i svoje vlastní propočty. O tom to vlastně je.
    Jdu sklízet šlechtěnce, už se těším na plnění úkolů a zasazování kaučukovníků.
    Tobě i ostatním přeji hezkou hru :)

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jako pokaždé - jdu do toho , alespoň nějaká změna , nemusí se pěstovat tisíce akčních plodin a lovit vyskakovátka . Takové lážo plážo celkem bodne xD. Kaučukovník se mi moc líbí, velká škoda, že nezůstane ve hře , takové oživení "lesoparku" bych brala a k tomu hned i další plochu pro odkládání stromů :inlove:, ta už by byla třeba . Hezkou hru a úspěšné šlechtění ...Eva

3. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

hheelena: já ho měla v liště u stromů - jen jsem si musela obnovit hru přes F5, taky jsem to napoprvé nemohla najít

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Akce dobrá, kaučukovníky jsou na ploše. Prosím, prosím nechte nám jeden stromek do budoucna nebo jako odměnu v nějaké akci, je zajímavý.

5. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Jestli se mi podaří vůbec přihlásit,tak možná taky něco našlechtím,bohužel to s přihlášením vypadá bledě:-(

evzenie1 tohle ocenil(a).
  6. evalumar

evalumar Vévoda fóra

Teda, to je mazec, ta diskuse s lustrem! :D Pamatuju si, že dříve nám to nikdo z modíků nepočítal, vždycky jsme si to museli spočítat sami, nebo počkat, až se našel ochotný spoluhráč, který to spočítal a hodil do diskuse.
    Lidi jsou čím dál rozmazlenější a skoro to vypadá, že za chvíli by někteří chtěli, abychom je přebalovali a předžvýkávali jim jídlo - neměli bychom náhodou za ně tu akci i odpracovat, aby se chudáci nestresovali? :D

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nasazené do 8 tulidomků prasátka, abych měla na první tři úkoly a tak zasadila stromy. Ostatní šlechtění nechám na víkend, kdy předpokládám bude BB, jako obvykle 8)

8. Catya

Catya Pisálek fóra

evalumar 6.2. Sdílení účtů
    Jak je uvedeno v bodě 6., každý hráč souhlasí s tím, že přihlašovací údaje (přihlašovací jméno, heslo atd.) bude pro každou hru držet v tajnosti. Z bezpečnostních důvodů není povoleno sdílet účet více hráči. Bigpoint neodpovídá za případné škody, které mohou vzniknout při provozování účtu více než jednou osobou.

Jsem zvědavá, jestli dostaneš BAN a jestli příjdeš o post MOD.

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

136 superkrmiva je minimum a dostanem 92 a to se vyplatí:wuerg: neva jdu do toho kvůlivá stonkuxD

Bagíra77 a pajaable tohle ocenili.
  10. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Sláva, akce bez vyskakovátek. Tady človíček ví, co si splní a za jak dlouho. Občas to trochu zamotá nějaký ten přeskok, ale to ke hře patří. Jen jedna věc mi není jasná. Ve stonku jsou přeci už hnědé prasata, to budeme mít dvě řady? Ne že by mi to vadilo, ale mohli to být třeba "hnědé ..." cokoliv jiného.

11. Hagerr

Hagerr Expert fóra

hrobinh - bude to 1x hnědá ovce ze stonku ;)

12. evalumar

evalumar Vévoda fóra

Catya:
    Nevím, proč bych měla s někým sdílet účet a dostávat ban, když každému, kromě tebe, je jasné, že jde o nadsázku.
    Ani přebalovat jsem nikoho nechtěla a předžvýkávat jídlo jsem ve skutečnosti taky nikomu nechtěla. To předesílám pro jistotu, aby mi náhodou nenapsal nějaký zájemce.

13. DENISKA45

DENISKA45 Rádoby autor

Je to zajímavá akce doufám že tentokrát se podaří dojít co nejdál jdu sklidit první čuníky a jehňata a vysadit kaučuk přeji všem mnoho zdaru při plnění úkolů.zenkveta47

14. Drovers__Run

Drovers__Run Pisálek fóra

Také mi přihlášení nejede ...je to zaseknuté na 24% a točí se a točí a nic ...jen jsem se mohla z úvodní stránky dostat na fórum :(. Kromě nás tu ale nikdo nebečí ...divné. PC vyčištěno atd. . :oops:

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

evalumar pokud se tu většina shodne na tom, že Farmerama je strategická hra a ne tupá klikačka, celkem logicky z toho vyplyne, že už souhrnný soupis položek potřebných k dodání do akce je luxus navíc....
    Kdo chce hrát strategickou hru, měl by se naučit číst a počítat - a taky myslet, což je zřejmě pro někoho problém ;)

16. ujezdik

ujezdik Pisálek fóra

Ahoj . Čtu tady jak je kaučuk hezký . Hmm , všechny 3 úkoly na kaučuk splněny ale at koukám kamkoliv , nikde ho nemám ! Restartl jsem hru několikrát a stále nic :eek:(( Rád bych ho zasadil abych mol ještě dnes dát do mlýnu ale jaksi zatím smůla .

17. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Drovers-já už mám 100%,ale ovce běhají,já bych tak ráda šlechtila,mám akce ráda,ale nemohu,chjo:D

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ujezdik koukni mezi stromy do bedny...a hledej pořádně, kaučukovníky budou možná až na čtvrté nebo páté stránce

lacrima tohle ocenil(a).
  19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj, koukám že tu dnes vládne nevraživost, slovíčkaření a sem tam dloubanec pod žebra... :D Ty časy kdy jsme si to vypočítávali sami jsou dávno pryč a pohodlnost světem vládně.. Děkuji modíkům že nemusíme s tužkou počítat ;) tak jak to bývávalo.

Kaučukovníky na ploše.. na noc převléknu mlýn na novorozenecké oddělením :D jen aby bylo dostatek dudlíků ;)

Pěkný den Andulííí

20. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

Na zkoušku jsem nahodila 31tulidomků,do nich hnědá prasata a základní ovce a vypadlo 8vlněných+4základní prasata,18hnědých+4černé+16základních oveček ... přidám to,co mám ve stodole a šlechtěnce do akce mám kompletní :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.