Uplakánci (4.2. - 10.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

tydýtková jasně, kravky, kozy a slepice jsou z dárků, stejně jako květinová aranžmá, maliníky a trakaře...a ty 2x1 se fakt dají pořídit u Jacka, je jich celkem na výběr - medvěd, pštros, pavučina a z těch novějších traktor a piraňzilla, ale ty jsou dost drahé, stejně jako kerberos

2. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři a farmářky,úkol mám splněný ,byl rychlý a přeskakovalo mi to lépe jak o BB.Také chci přispět svou radou do stonku ohledně dekorací 2x1 jde tam dát slepice baletka,traktor ,TF1 to byla nějaká dekorka z francouzkého radia,jest-li to někomu pomůže těm co ještě dodělavají držím palce,ale myslím,že ani netřeba akce je opravdu splnitelná pro každého

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

No, tak, nejsem já sklerotická stařena ...já úplně a docela zapoměla na vlněná prasata . xD Hlavně, že jsem si je prodala, ale že si mám něco nechat do úkolu xD...už jsem si tu nadávala, ale můj báječný syn přišel a stařenku uklidnil : Skleróza je nemoc inteligentů, protože blbec nemá co zapomínat. xDxDAlespoň že tak...;)

4. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj, tydýtková
    máš tam drobnou chybu, žádná sopka není 1x2 ale 2x2.

5. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

nezmarka: jéé, díky, opravím to tam :)

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  6. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Ahoj, tak dudlíky se přes noc namlely. Pěkně počkám na babyboom. No prostě nádhera. Pohoda, klídek, vínečko a tabáček.

7. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak jsem dneska domlela dudlíky a dodělala poslední úkol...... a ejhle..... baby boom...... jak jsem stará, tak jsem blbá..... mohlo mě to napadnout..... njn, nechtělo se mi čekat a mám to.... i když..... u RT poslední dobou nikdo neví a čekat na poslední chvíli se mi nevyplácí....
    Jinak akce super.... myslím, že splnitelná i pro nižší levely a i pro hráče, kteří nemají tolik času.....

8. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Včera jsem tady psal, ať BB dáte né na víkend :D... Koukám, že tuhle akci dělá dost lidí a moc se na to nenadává. To jsem nečekal .. :D

9. Petr4911

Petr4911 Zelenáč fóra

Ahojte lidičky. Omylem jsem smazal všechny stromy tedy i včetně všech kaučokovníků. To je asi nevratný krok že???

10. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahojky, Uplakánci zcela hotoví. Na BB jsem nečekala, šlechtění šlo jedna báseň. Dokonce jsem i nějaké šlechtěnce prodala. :) Jsem velmi spokojena. :):)

11. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Petr4911 už tady psal Pajda, písni na podporu a snad to bude v pořádku, příspěvek v tomto vláknu 86

12. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Tak jsem si udělala stonek a nelze tam umístit plážový klub. Máte to také tak?

13. greysy77

greysy77 Rádoby autor

Od rána si mohu notovat - už je to uděláno,už je to namleto - stonek máme,zajásáme ,že už máme splněno :)))

14. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Plážový klub nelze umístit do stonku

pajaable, lacrima a Hrnkajda tohle ocenili.
  15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím gazela52, tato dekorace, jak již bylo v minulosti psáno, nejde vložit do nebe.
    Příjemnou hru danda

lacrima a tatkanas1 tohle ocenili.
  16. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Díky za odpověď

17. toibf

toibf Rádoby autor

tak stonek v nebi už obsazen, ještě počkám na poslední dudlíky a mám akci hotovou, dobře, že jsem si jí splnila už teď, svišťátko mi ve školce onemocnělo a tak se místo farmaření budeme léčit, ostatním přejeme dobré šlechtění

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Akce dokončena, stonek zaplněn, jen nevím co ti chameleoni. Dám se překvapiit, hurá na BB.

19. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

tyto dekorky Santův pomocník, mám jich 168 do stonku jdou a tak jsem si jich nechal dost od sousedů poslat i když si ťukali na čelo

20. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Omylem jsem smazal všechny stromy tedy i včetně všech kaučokovníků. To je asi nevratný krok že???[/QUOTE]
    mrkni na lištu, snad se Ti vrátily do lišty, bez nich by se ukol fakt dělat nedal. Já jsem to už dodělala

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.