Update na Měsíčním světě (23.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tomáš Marný je opět viditelný...

EDIT: doufám, že opravdu tady někdo nemá tento nick... omlouvám se a kaju 8)

Naposledy upraveno: 23/1/19
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak žárovkovou výrobnu mám... ještě slizovou a břízu... Bříza by mohla dopadnout zítra... tu výrobnu zase tak vesele nevidím. Ale snad se povede.

danielka0000, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

3 montovny na ploše + jedna bříza!:)http://prntscr.com/mb8o5r
    Samozřejmě bez 100% do stodoly+polterdýně by to nešlo!:eek:

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na ploše 4 nové výrobny a 3 stromy, za chvilku budou další stromy, počítám tak 6 a už můžu plnit úkoly v družstvu, jde to skvěle, taky jsem použila booster na úplňkové, to nemá chybu :)

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké bubu v měsíčním světě :) ten booster je vážně supr, to rychle odsejpá a mohl by být v odměnách tak často i na farmičce :p
    Montovny zatím krmím SK, už mám zaděláno na další tři břízky a hurá do družstva. Jak zbude čas, si ještě pár novinek chci pořídit.
    Tak ať to všem hezky bu bu :p

6. MatysekKamilek

Tak teď jsem zjistila, že jsem někde prokaučovala flekatou hrůzu... na stromeček si tak počkám trochu déle :cry:

7. evoku57

Nová rostlina dopěstovaná do úkolů, teď už jen napěstovat nějaké zásoby. Do úkolů chybí už jen žárovky a plody nového stromu a určitě oba dva zvládnu během této děsivky, je to snadné, když jsou zásoby ostatních plodin. Dopěstovávám jen květnatec, ten byl jistě třeba na výrobnu nebo strom, nějak to ubylo - jj byl třeba na břízu, kterou jsem vyzvedla 6x, tak už jsem doma
    :)

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Safra, vyrobny dve, krasne bonus z dekorky a uz jsem chtel dat dva nove stromy a jaksi jsem si pri cekani odklikl par ukolu a hadejte kolik mam zarovek... no tak trochu pozdeji, ty stromky si jeste pockaji...

9. evoku57

Oba nové úkoly v družstvu právě dokončené a může sem RT sypat další, ať se nenudím, pro mne by mohla být aktualizace děsivky častěji, bo takto už mi zbývá jen pěstovat a chovat do zásoby :music: a akce na děsivce už dlouho nebyla :p;)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zrajou mi duši na dokončení úkolu Bracula. Tam to klapne. Mám sepsáno na další prehistorické úkoly, co mám pěstovat... Snad to stihnu u vícero zakázek, když je děsivka tak dlouhá. Nové věci ignoruju, to má čas...

jindrasofr, evainfo a evoku57 tohle ocenili.
  11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký bu bu večer všem :) tak úkoly splněné, mám 7 břízek a 5 montoven a víc už nechci, protože je potřeba doplnit zásoby, se to hodně ztenčilo a je potřeba nasadit i jiné chlívky a stromky do zásob :p. Těším se na nový strašidelný úkol a finišujícím držím palce ať to na hřbitůvku dají ;)

[​IMG] .. [​IMG]

12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!
    Oba dva úkoly jsem poslal mezi ukončené a ve zbytku času děsivky se budu soustředit na doplnění zásob, aby i další budoucí děsivé úkoly neznamenaly pro mě žádný děs...

13. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dlouhá děsivka mi moc vyhovuje, snažím se doplnit všechny rostliny, abych měla od každé nad 10.000ks. Včera jsem konečně vyvenčila ďábelského psa, abych dostala Půlnoční dub XXL. Novou výrobnu i břízu mám jen po 2ks, tak to šlo pomalu. Polterdýně ovšem hodně pomáhá se vším. Úkoly jinak moc neřeším, dělám je jen, když se mi líbí odměny.

MatysekKamilek a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kdy jste psa venčili? O půlnoci? Asi jo, přes den mi to nejde ,-))))))
    Dlouhá děsivka je fajn, podle možnosti taky doplňuji stavy rostlin.

Honzulka05, ašada01 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  15. burds

burds Titán fóra

Děsivka včera hotova.Stromy a výrobny po 4.Měla jsem 5 boosterů na děsivku tak jsem dva použila a k tomu jsem vytočila +1.Na rozdíl od narozeninové akce mi děsivka jde,

16. MatysekKamilek

Tak čekám na poslední sklizeň okatých keříků a bude i slizský mlýn. Pak dozraje asi za hodinu ponurý květ, dopadne děsivé arboretum. Plán bude tak splněn a budou se dodělávat úkoly v družstvu. + arboretum 2. I když, třeba zkusím vysosnout nějaký ten recept.

17. libakos

libakos Polobůh fóra

Straši úkoly hotové,pokračuji v doplnění zásob.Nový strom i montovna po 3 tak ještě něco bude na příště.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.