Update na Bahamaramě (28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. immortal67

immortal67 Expert fóra

No ještě 2000 banánů zbývá,chtělo by to ještě něco.Jen mě uniká proč se udpate v chrámu jmenuje Domácí lenochod,ale dává se na sopečný bungalov a i v liště je pod sopečný bungalov.Nebýt tu FAQ asi to hledám doted.Myslím,že to mate řadu lidí.

tydýtková, dasa1143 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Si tie banány pestujete na balkóne?;)

tydýtková a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nee, ale chodíme do kontejnerů za supermarkety, tam toho je... ;)

4. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já mám na vodopádech takový sad se všemi stromy, které na baha jsou. Říkala jsem si, že když zaplním levou polovinu plochy, tak sad zruším. Což se stalo s těmi 3 novými stromky. Možná mi něco chybí, ale nevím o tom.
    Každé ráno mně ten pohled ale potěšil, no koukněte se zde
    Jinak banánů mám ještě asi 1500, takže snad zase něco vymyslí, ale nové stromy to být teda nemusí :)

Naposledy upraveno: 5/3/19
    Honzulka05, kiki2305 a danielka0000 tohle ocenili.
  5. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

jestli mohu, tak bych ještě nějaký čas s novými stromy a stájemi počkal.... Mám otevřeno všechno co v opičím chrámu je, ale zas tolik banánů mi nezbylo....Chtělo by to doplnit zásoby kdyby bylo trochu času....

MatysekKamilek a danielka0000 tohle ocenili.
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Stálý úkol Lov pokladů zdárně ukončen! Dalo se to v pohodě zvládnout i při akcích.V pralese a na plantáži jedu 4 nový stromy a u vodopádů střídám plodiny.Nyní je na řadě druhý úkol.Vyměním stromy na pláži a v pralese za plodiny a k vodopádům dám stromy.:)

kiki2305, MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.