Update na Bahamaramě (28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - za hvězdičky si můžeš zvětšit bobkoviště - kuk tady
    (Změna u runy Kupa hnoje)

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Děkuji oběma, už jsem si je zvedla na 1000. Něco si ještě nechám-hvězdiček-:p;)

3. Skali

Baroland - já zase vítám ty nové dlouhé kytky - Hoja a Vodní hyacint, bo jako přípravu na farmě mívám taky kytky, takže s rajským věncem můžu sklízet krásně obojí ;)
    bahakytky.png

4. zabeva

zabeva Aktivní autor

připadá mi nesprávné dávat hvězdičky(s ještě takové množství) za něco co si vyprodukujeme sami ale nemáme to kde skladovat.Lepší by bylo vymyslet něco jiného.
    ZB nemám mnoho tak na vše nabízené nedošáhnu.

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Po zakoupení všeho zbylo ještě 2.184 banánů. Sopečný bungalov upgradován, stromky po 5ks a rostlinky po 300ks čekají v liště, až se pro ně na polích uvolní místo. Zatím tam je na zítra nachystané saguaro.
    S hvězdičkama na hnůj je to horší, tam chtějí v řádech stovky, takže jsem se zastavila na 1.000 ks hnoje (s premiem 1.800), zbylo 1.056 hvězdiček (rezerva, co kdyby).

Naposledy upraveno: 28/2/19
    myš59 tohle ocenil(a).
  6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Je hezky ze davaji stromy a kytky, ale jaksi jeste chybi pribalit tyden bez akce aby se to dalo napestovat... na zitra priprava a pak par dni ani tuk... a pote zjevne podle kalendare taky ne...
    Proc tedy kdyz jdou akce jedna za druhou tak se obtezuji s necim takovym?

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak v chrámu aktivováno vše, na baha zaseta Hoja a Ženšen. Uvidím, jak se osvědčí na padátka. Stromy 2 ks od každého rovnou na ploše... ( stav ZB momentálně 1360).

Strom moudrosti - bobkoviště nerozšířím ani o bobek, * pouze 108, teprve jsem dodělávala + % na hl. louku, mýtinu a divošku, no není na max zatím ani jedno... Doufám, že královna bude házet hvězdy v hojném počtu.... Mně by fakt potěšila.

Honzulka05, myš59 a zahradnice4 tohle ocenili.
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nedělám z toho vědu,koupil sem od každýho stromku 31 ks ať se mi to dobře hledá.Na každou plochu sem dal jeden druh a na vodopády 2 a plus na malá políčka od každé nové rostliny pár semínek!https://prnt.sc/mrhv8p

9. lejipa

lejipa Aktivní autor

omlouvám se ,ale nemohu u sebe nikde dohledat sopečný bungalov,jak to prosím vypadá :oops:

jindrasofr tohle ocenil(a).
  10. myš59

myš59 Vévoda fóra

kaolin11.. nejsi troškař,jak tak koukám;)Já jen 5 ks z každého druhu mám na ploše mezi ostatnímy stromama,pak jsem hodila Hyacint,tak zítra se uvidí. Vlastně jsem si přišla pro radu, proč jsem v chrámu něco odemkla a nemohla najít ?Mám to,bylo to na hřišti u mazlíků;) ZB zbyly,ale hvězdiček se nedostává,něco jsem odemkla na stromě a ještě počebovam;)

lejipa..já ho mám na hřišti je to 1X1velké a je to taková chýše africká-černošská,kulatá se slaměnou střechou

k.vitek, kaolín11 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Skali

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. lejipa

lejipa Aktivní autor

• Nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného (mě) oslovit. Děkuji Skali
    moc děkuji,našla ukrytý mezi stromama :D

*** odstraněna zbytečná citace

Naposledy upraveno moderátorem: 28/2/19
    Skali tohle ocenil(a).
  13. minnie30

minnie30 Stálice fóra

ahoj, otvorila som všetky sochy leňochoda, kde ich nájdem? Ďakujem.

14. Skali

minnie30 - v inventáři pod ikonou vázičky - záložka dekorace.

vylepšenie bungalowu na sopke.png

Vajce leňochoda - po upgradování už je to Bungalow na sopke
    Kuk tady

Naposledy upraveno: 28/2/19
  15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Aktivované všech 4 rostliny + nějaké stromky navrch a mám pouhých 25 banánů na mě je to málo hlavně je důležité že rostliny mám a na plochu plantáž se usadit vodní hyacint tak doufám že přinese hodně pajdátek zítra

16. maiki66

maiki66 Pisálek fóra

co začínáte nezoufejte????? to je nějaký vtip snad,já hraji od začátku co Farma začala a začátek se nedá srovnat s tím,co se děje teď za šílenství .... a banány mám 4ks a spousta neodemčených místností v opičím chrámu..a je mi to jaksi jedno:D..odemknu,až budou

Peto121, Trepifajksl a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. minnie30

minnie30 Stálice fóra

Skali, ďakujem veľmi pekne :)

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  18. Skali

minnie30 - není zač, hlavně jestli to pomohlo ;)

19. minnie30

minnie30 Stálice fóra

Skali, pomohlo, len bolo pre mňa ťažké nájsť to vajce leňochoda :-D kde je umiestnený :)

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, aktivovala jsem všechno a ještě zbylo přes 1300 banánů. Od stromů jsem koupila po 2, nikam s plněním úkolů nechvátám. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.