Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. razari

razari Pisálek fóra

Dotaz - konečně se mi hra našetla, ale vždy jsem ji měla na celou obrazovku, nyní je menší a ve spodní liště není moje ID a ani nick můj, kde se to dá nastavit?

2. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Tak se při přihlášení a koukání na přiblou točící se kytičku objevila tato hláška
    Načítá se hra moc dlouho? Tak se postav,stoupni si na jednu nohu,zazpívej si a ...vaila!
    To si Rt opravdu z nás dělá blázny ne-li blbce.Vůbec se mě to nelíbí!!!>:(

3. kachnička85

kachnička85 Zelenáč fóra

dobrý večer me to taky nejde amoc me to mrzy nevím proč se pořád něco předělává když to pak nefunguje!!!!!!asi s farmou končim jak to tak vypadá

helenka1951 tohle ocenil(a).
  4. .hrach.

.hrach. Pisálek fóra

Mne nejde posúvať s myšou lištu.Tú mám stále vo vrchnej časti tak nejde mi tam nič pozbierať ani odklikať dekorky,lebo tam zavadzia tá lišta.Neviem čo s tým.

5. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Dobre teda ďalší problém. Keď Vám v Unity príde ponuka zľava florénov 15% a rozkliknete to tak Vám nabehne okno ale nič sa Vám nezobrazí ale v samostatnom klientovi Vám to ukáže

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, kde ti zmizely ? Na tržišti ? Pokud ano, tak si musíš přepnout na trhu buď baharamu nebo obě ikonky (farmu i baha)

produkty na trhu.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lumat85 - ahoj, ohledně té bílé obrazovky - můžeš mrknout, prosím, ZDE
    Děkuji

7. polacka

polacka Vévoda fóra

Prosím Skali o přenos žádosti na RT. Tržiště je otřesné, zbytečně komplikované a nelogické. Šlo by to změnit?

Veselka a jitunka1444 tohle ocenili.
  8. Skali

polacka - ahoj, z počátku mi to přišlo složité, ale myslím, že jde o zvyk, za chvíli ti to nepřijde. Dá se tam lecos vyfiltrovat, což není špatné. A třeba to rozdělení věcí z Baha a z farmy mi nepřijde až tak marné.

9. vaccis

vaccis Pisálek fóra

tak jsem dnes zjistil ze po 10letech koncim z farmou jelikoz co se nejaci umelci snazi farmu zmodernizovat a jejich snaha je je ze jsme vsuchni co to hrajem od zacatku farmy *** a ne umime zachazet z P.C.je víidetelne ze se spise snazi o ukopnceni teto hry nez jeji modernizaci,. mozna si zaslouzim ban od nasich modiku ale ja si vazim jejich prace ale co nam predvadi RT JE UZ NEUNOSNE.......

10. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Chápu, že po novém roce nic jiného jak unity nebude a každý přechod tohoto druhu je problematický .. doufám, že se rychlost načítání zase vrátí k době pod současné minuty, ale nevím proč se mění i dobré funkce - zrovna chci poslat sousedům dárky, moji sousedi jsou někde v davu a původní řazení - sousedi na začátku chybí v nabídce

polacka tohle ocenil(a).
  11. polacka

polacka Vévoda fóra

To rozdělení na farmu a baha ano. S tím nemám problém. Jenže nechápu, proč musím stále zaklikávat baha (nabídka pro farmu svítí zeleně), když chci obojí. Když zakliknu, tak bych si představovala, že to bude stále zakliknuté když požaduji k vidění obojí, tak jak jsem byla zvyklá. To by bylo fajn. A ještě bych se chtěla dotázat. Ve staré verzi jsem používala pro přeskok mezi plochou CTRL + Alt a teď to vůbec nefunguje. To bylo taky dobré. Myslím, že jsme přišli o hodně vychytávek pro snadnější hru.
    Ještě doplním tržiště. Již jsem to psala. Ovládání myší jsem pravák a vyhledávání je na levé straně.

evainfo a Veselka tohle ocenili.
  12. Skali

polacka - myslím, že se tomu mouchy postupně vychytají. Ale určitě je teď prioritou pořešit hru tak, aby ji mohli hrát všichni. Malé mouchy budeme muset asi ještě nějakou dobu strpět. Doufám, že dopadne nakonec všechno dobře a budeme si moct spokojeně v poklidu zase hrát ;)

13. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Skali prosím tě o report a to:
    Změnu řazení dekorací v kytičce.Mám tam výnosnst/BZ,ale na začátku jsou samé čudly a ty dekorace s vyššími BZ jsou úplně na konci seznamu.
    Dnes jsem měnila dekorky ty na 20x využití, tak jsem to náhodou objevila.
    Pevné nervy a děkuji

Skali tohle ocenil(a).
  14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Jak jsem napsal zde, funguje Web Unity Klient celkem dobře... bohužel až do teď.
    Zkoušel jsem si přečíst, jaké problémy mají ti, kterým se to zatím nepodařilo rozchodit, a zjistil jsem, že prý se ji otevře jen bílé okno... no prima, řekl jsem si, ještě že ti není můj případ.
    A protože jsem chtěl vyzkoušet to nastavení zoomu, spustil jsem opětovně Web Unity Klient a... spatřil jsem jen bílé okno!
    Jak je možné, že to fungovalo a po 12 hodinách už ne?

Ještě štěstí, že mi to funguje aspoň v různých prohlížečích...

15. Skali

jan.svatek - zdravím, ohledně bílé obrazovky po spuštění samostatného klienta - můžeš mrknout ZDE ?
    Děkuji

16. jankami

jankami Pisálek fóra

ahoj jsem anti talent nevim kde najdu pruskumnika souboru

17. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Přináším další zkušenosti. Na starším počítači(CORE Duo2 Win10 32b) se do hry nelze přihlásit. Na novějším s CORE i5 Win10 64b to pomocí klienta s omezeními jde. Docela mi vadilo vypisování přihlašovacích údajů a neoznačení id farmy. Tak jsem spustil klienta několikrát a k mému údivu to jde. Mám tudíž na ploše několik farem stále přihlášených. Někdy sice sklizeň trvá déle, stále je to rychlejší než nové přihlášení. Docela by mě zajímalo co víc zatěžuje servery načítání dat nebo udržení připojení.

18. Skali

jankami - ahoj, průzkumníka souborů najdeš buď připnutého zde (na hlavním panelu)

průzkumník souborů.png

Pokud ho tam nemáš, můžeš ho vyhledat v tom vyhledáváčku.

Nebo otevřeš Tento počítač a zadáš to takto - viz obrázek

zadat01.png

19. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

A k tomu trhu, na ten si budem dlho zvykať. Celý je zmenšený, zdĺhavé hľadanie a celkovo sa mi nepáči grafika ani ovládanie. Kľudne stačilo nechať pôvodný vzhľad a rozdeliť to na farma/baha položky. Skôr by som privítal, keby konečne niečo spravia s nastavovaním cien, ktoré sú pri najvyšších šľachtencoch pridaných posledné 3 roky smiešne.

Veselka tohle ocenil(a).
  20. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Ahoj, víš jak dlouho mi trvalo navolit velikost a barva? Chvíli. Teroristi nejsou tak omezováni. :cry:
    P.S.: Doufám, že pojem terorista není v zakázaných slovech.
    Teď vážně.
    Snad uznáš, že takové věci po hráčích chtít, to není normální. BP by mělo mít své vlastní testery a ne to dávat hráčům a přitom je víceméně nevyslechne, poněvadž oni něco nahlásí a při dalším testu jako by se nic nedělo. Jo, jestli chce team Farmeramy vyzkoušet odolnost vůči DDOS útoku s podmínkou, že to bude vedeno na Unity, tak ať to napíši na rovinu. xD Když se nepřihlásí, tak s nic nestane, to je možná odolné.
    To je dobrý, já měl něco podobného při minulém testu.
    Teď asi parafrázuji: "Jestli se ti Farmerama stále načítá, bude problém u tebe. (myšleno v PC)"

Jen doufám, že si pak lidi z RT vlezou do nitra a dojde jim, co dělají.

Naposledy upraveno: 11/12/20
    Veselka tohle ocenil(a).