Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: přechod z plochy na plochu je úděsný, stále to načítá ... na x-tý pokus jsem se dostala na mýtinu, klikla na kombajn a už zase ty proklaté ovce s kolečkem ... a dál nic ... nesklidím, nenakrmím ..

kytka50 a Veselka tohle ocenili.
  2. Lida7373

Lida7373 Stará škola

na tabletu mi trvalo 20 minut než se mi to uračilo načíst. To už nyní bude běžně?

Veselka tohle ocenil(a).
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Večerní sklizeň vedlejších farem trvá na Unity s pomocníky stejně dlouho, jako ve Flash ručně xD, to jsme to dopracovali, ale kupovat pomocníky na vedlejší nehodlám, to s nimi i tak seknu

Veselka a michalka59 tohle ocenili.
  4. ivca1101

ivca1101 Pisálek fóra

Jestli to tak bude pokračovat tak opravdu končím.Nenačte mě to hru,dostanu se jenom na výprodej a dál se farma nehne.Zkoušela jsem stáhnout klienta ale ten už vůbec nefunguje.No tak mě tam všechno na polích zaroste plevelem ale to je jedno protože pokud se to neopraví tak po deseti letech sbohem a začnu hrát jinou farmu kde to funguje jak má

5. xsonata

xsonata Pisálek fóra

ahoj vím,že vše nové má nějaké mouchy ale prohlížeč mám chrom a teď mě to háže na Operu na ploše je ikona farmeramy a po přihlášení není možno uložit heslo velikost je hrozná buď malé nebo pak zbytečně velké 125%

6. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Jedním slovem je to hrůza, tak to vypadá, že po tolika letech budu končit

Veselka tohle ocenil(a).
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak pro dnešek vypínám PC, bolí mne za krkem od stálého čekání ;)

mrkvicka9 a Veselka tohle ocenili.
  8. raddre

raddre Baron fóra

Zdravím, dneska jsem si zahrála farmu - ráno ve Flash playeru, pak mně to hodilo do Unity, a zkusila jsem i Klienta a to vše v prohližeči Firefox, mám-li to zhrnout pak následně:
    Flash player: dnes to bylo pomalé, sekalo se to, prostě to nebylo ono
    Unity: (použity pomocníci)načítání se opět prodloužilo a až na ty trvalé "kosmetické vady" to pak šlo rychle, myš při práci sice pořád odskakovala, ale vracela se zpět docela rychle, přecházení z plochy na plochu šlo rovněž rychle a plynule, co mně však vadilo byly barevné pruhy v dolní třetině plochy(na každé ploše jiná barva), které plavaly po obrazovce, irituje mně animace, bez niž nelze vidět uzrání plodin a stromů, nejhorší chybou Unity je, že dekorace umístěné v pravém horním rohu nelze bez kombajnu sklízet pro nepohlybovost cedule z názvem
    Klient: (sklizeň bez pomocníků) byl nejrychlejší u polí,stromů i chlévu, u výroben to při chybění zvěře házelo na trh pro krmivo, ale kam se mu zamanulo, takže velké zdržení, vše umístěno v pravém horním rohu nelze ručně sklízet opět kvůli popisce, přesun z plochy na plochu je rychlé a bez zádrhelu, je vidět sklízeň bez animace, při zvětšení na 125% je hra viditelná a bez animace, jsou barvy téměř stejné jako ve Flash playeru a netahají oči z důlku, vadí mi ale, že nejde rozšířit přes celý monitor, tím mně ruší mé ikony kolem. Nebudu ho odinstalovávat,ale ani v něm hrát

9. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Když se zavádí nová věc, snažím se být pozitivně naladěná, ale někdy to nestačí.

Snad se to opravdu zítra trochu zlepší, ráno jsem neměla kromě pomalejšího přechodu z farmy na farmu žádné problémy, ale když odkliknu mazlíky a roztočí se kytky když chci jít sklidit na hřbitov dekorace - tak to naštve - F5 nepomohlo, musela jsem načíst znova, pak to jakž takž už šlo. Na druhé farmě při sklizni akční kytky se roztočilo 202 kytek a tak jsem sklidila, kytky se točily stále- zasadila, dala vodu a hnůj - byly tam stále kytky, ale kurzor na políčku hlásil, že jsem byla úspěšná. Je jasné, že jsem se opět přihlásila, abych se o tom přesvědčila - bylo vše ok. Ovšem neumím si představit nemít pomocníky.
    Dnes také končím, kdo ještě bojuje - pevné nervy přeji a dobrou a ještě lepší noc.
    Zítra na viděnou!!

GordonSargent a raddre tohle ocenili.
  10. kounak

kounak Pisálek fóra

Jedním slovem,katastrofa,hrozně pomalé načítání,moc chyb.A to mám na měsíc koupené kombajny,to budou vánoce

Veselka tohle ocenil(a).
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

xsonata - ahoj, pokud máš na ploše tohoto zástupce, tak to je právě ten nový klient, kterého testujeme (stáhla sis ho)
    ikona klienta.png Můžeš tedy zkusit hrát přes něho (uživatel a heslo v něm zatím ukládat nejde)

Pak máš možnost přihlásit se do hry klasicky přes prohlížeč, jak jsi byla zvyklá (jen nemůžeš hrát po čas testu ve Flashi, ale v Unity). Zobrazí se ti toto okno
    zavřít stáhnutí klienta.png

Klienta už máš staženého, takže toto zavřeš křížkem a začne se ti načítat hra v Unity. Vyzkoušej si obojí, abys věděla, v čem ti hra půjde.

Pitrýsek47 a satelit tohle ocenili.
  12. jahudka13

jahudka13 Pisálek fóra

Jedná velká katastrofa,sedím tady jak blázen,pořád květinka,pak zase načítání a" Farmerama neodpovídá",tak nevím,snad i skončím po 10 letech.
    Na to nervy opravdu nemám.....a nemít pomocníky,,tak s tím seknu už dávno :-(

mrkvicka9 a Veselka tohle ocenili.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:D prokousal jsem se diskuzí a většina razí heslo Unity, stáhneme se do ulity xD začnu je počítat a po novém roce vám to spočítám ;)
    Hraju až na drobnosti v pohodě.

DANKA722 a satelit tohle ocenili.
  14. veterinář1964

veterinář1964 Pisálek fóra

Tak na měsíc starém notebooku se to načítá celkem rychle, ale nemohu hrát deskovou hru. Mám namletých pět karet a ukazuje mi to, že k použití 0. Na starším PC (5 let) , kde jsem sklízel ještě ráno, si ani neškrtnu. Hra se načítala 25 minut.

15. witchDannan

witchDannan Pisálek fóra

ahojky. Hraju na tabletu a vůbec mi to nejde. Když chci sklízet, tak po kliknutí na políčko se mi místo sklizně přesouvá. Nechápu proč v době chytrých telefonů, se upravuje hra tak, že jde hrát jen na počítači. Počítač nemám. Hraju na tabletu už dost dlouho, ale takhle asi budu muset skončit.

Veselka tohle ocenil(a).
  16. junicek01

junicek01 Pisálek fóra

Vrat´te to zpátky, jak to bylo, nebo končím. Mám toho už plný zuby.

m1mo tohle ocenil(a).
  17. Cascada75

Cascada75 Pisálek fóra

mě hra také nefunguje a stáhla jsem si klienta který se sice instaluje ale dál mě nepustí...Resetovat hru každé 2 min nemíním a na hru asi kašlu.Nechápu proč nenechají něco co nějak funguje na pokoji.Stále vymýšlí samé ***** a na dvě věci.
    No nic.Přeji všem klidný večer

18. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Já nejedu vůbec. Ani v Unity, ani v klientovi.
    V Unity jsem se přihlásila jen jednou, skončila jsem na mapě a dál ani ťuk. Teď už se ani nepřihlásím.
    V Klientovi netuším co mám dělat. Stáhnu si ho a čumí na mne bílá obrazovka.

Ranního Jacka a bonus na vyšší sklizeň jsem už dnes oželela a tím pádem i celou akci.
    Nebaví mě to, nemám na to nervy, nemám na to čas pořád zkoušet jestli náhodou......
    Dám Farmě zatím vale, zkusím to ještě po svátcích a pokud to nepojede alespoň trochu slušně, s lítostí se rozloučím

19. Filipov

Filipov Pilný autor

..... mně zase zmizly některé produkty - na př. náhrdelník ze žraločích zubů - jinak celkově je to paskvil :cry: :cry: :cry:

20. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

můj starý počítač také nechce tyto noviky akceptovat.Škoda hru hraji skoro od začátku a končit se mi nechce.:oops::cry::cry: