Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. irenabenczeova

irenabenczeova Pisálek fóra

>:(:cry:a už ma to nebaví celá hra je na nervy, nenačítava to poriadne ,neviem pozbierať všetko, kašlem na celú hru, nikto s tým nič nerobí žiadná oprava stačilo ZDÁVÁM SA:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

michalka59 tohle ocenil(a).
  2. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Nechci přestat hrát, ale sama za sebe bych si myslela, že když se při zkoušce najdou chyby tak se do příští zkoušky opraví!!!! Asi jsem naivní. A ono se pořád nic neděje.....dlouhé načítání, stromy s červenou vrtulkou ukazují, že mají ponožku a nepustí mě to na Baha, ale vůbec. Nemám ráno čas čekat, než se milostivě načte, já na rozdíl od RT musím pracovat....

3. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Takže v horní části parku nejde nic zbourat ani posouvat.

nejde nic kupovat na trhu. třeba hnůj.

Nejdou otvírat bedny ze zásob.

Jinak se to načetlo proti minulému týdnu o poznání rychleji.

4. mumyk

mumyk Pisálek fóra

Půl dne běžela Farmerama na Unity stejně jako na Adobe, tak jsem měla radost, že už to konečně půjde, ale jsme opět tam, kde jsme byli. Pomalé načítání, po načtení nic nefunguje, nedá se sklízet ani sít, o ostatním nemluvě. Hraji Farmeramu deset let, ale tohle se nedá, uvažuji o konci. Bude mi to velmi líto, ale mám jen jedny nervy.

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Dnes jsem zkusila Unity ,stále stejné chyby o kterých zatím nebudu psát,počkám jak to bude po skončení flashe.Ale zkusila jsem i přihlášení přes klienta a ani po třech min.mě to tam nepustilo,farma nejde roztáhnout a když dám maxi tak mi chce utéct z obrazovky,tohle zatím řešit nebudu.Třeba někdo na něco přijde později;)Prostě i když i na flashi se to zhoršilo, mám tak skoro všude chvilku kytičku, pořád je to ok...

6. junicek01

junicek01 Pisálek fóra

Chtěl bych se zeptat, jestli administrátoři umí číst. Protože ten paskvil Unity je děs a hrůza, nikdy jsem nic horšího v žádných hrách neviděl, spousta lidí (skoro všichni) jsou nespokojený z toho, co vývojáři předváděj, ale oni to asi neví a myslí si, jak je to skvělí. Dáváte jim vědět, co vytvořili za prasopsa? Tuhle hru hraju od roku 2013 (Far-162, Bah - 400) s menšími či většími přestávkami. Už jsem to tu psal jednou. Mám vás plný zuby, tím myslím všech, co se na tom zku..... Unity podílí. Krásnou hru úplně zabíjíte. Nechte to tak, jak to je, jinak končím a tentokrát ta přestávka bude napořád.

polacka tohle ocenil(a).
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

junicek01: Zdravím a ty číst umíš? Pochybuji, protože jinak bys byl v obraze co a jak a proč se děje.
    Informací je tu dost, v oznámeních i zpětných reakcích atd.

8. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Mé zkušenosti s dnešním ranním kolečkem ošetření farem.
    Vše v Unity, nevadí mně, že se farma načítá 80 sec., na to se zvykne. Po aktivaci řádků v nebi a mazlíků jsem byla docela úspěšná se sklízením dekorací. Hlavní farma šla sklidit bez problémů, ale divoška už ne, 202 načítacích kytek a tak se muselo opět logovat, potom už vše proběhlo bez problémů, pouze ten čas je cca jednou tak dlouhý než u Flashe.
    Také mně vadí, že nemohu mít otevřené další okno, aby se zatím načítala další farma.
    Když jsem plnila úkoly v sezóně, tak místo produktů a nářadí se zobrazovaly stromy nebo plodiny. Doufám, že to byla chyba pouze vizuální, je možné, že jsem na to moc spěchala.
    Problémy se sklizní, aspoň u mě, jsou u farem nad level 225 (mám 2), ale farmy kolem levelu 100, šly sklidit v pohodě a ani časově (kromě přihlášení) to nebylo o mnoho delší. Tyto sirotčí farmy mají pohopole, chlívky a stromy + dekorace.
    Věřím, že se vše podaří za těch pár dní co do konce Flash zbývají vychytat všechny chybky, nebo aspoň ty zásadní a hra bude opět fajn.

Ještě jsem zapomněla: do horního rohu v parku jsem dala místo dekorace 1x1 dekorace 1x2 a vedle ní postavila 4x4 a nakonec doplnila 1x1 - teď už jde, při trošce trpělivosti, vše ručně sklidit.
    Přeji všem pěkný den.
    :):):):):)

Naposledy upraveno: 18/12/20
  9. olišek8888

olišek8888 Zelenáč fóra

Dobrý,, ,Hra se dlouho načítá ,ta novota je k čertu,,přihlašuji se na 5x .Hra se neustále načítá,hraji to snad 10 let ale tohle mi tedy trápí..Hezký den !!A zdar

.brno. tohle ocenil(a).
  10. -Lucy20146-

-Lucy20146- Zelenáč fóra

Skali díky moc za radu funguje prima.

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

junicek01 - napísal:Mám vás plný zuby, tím myslím všech, co se na tom zku..... Unity podílí. Krásnou hru úplně zabíjíte. Nechte to tak, jak to je, jinak končím a tentokrát ta přestávka bude napořád.[/QUOTE]

A myslíš,že s takýmto prístupom nám budeš chýbať??

michnaj a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. 1terulas1

1terulas1 Pisálek fóra

Skromný dotaz . Nešlo by to udělat tak , aby to fungovalo alespoň 3 dny ???? Práce vypadá jak od pacientů doktora Chocholouška.

Katule008, .brno. a Mikeš tohle ocenili.
  13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahoj,
    na tvůj dotaz odpověď, ano administrátoři umí nejen psát, ale umí i číst. Ke zbytku nemá valný smysl se vyjadřovat, flash končí a tím je to dané, stěžuj si u společnosti Adobe, co si dovolila podporu flash ukončit. Zde ječíš na nesprávném místě. Kdyby flash fungoval dál, tak nikdo nic nevymýšlí a hra zůstane ve flash.
    Jistě zvládneš i číst a nejen ječet, tak prosím čti zde a upozorňuji, oznámení je v angličtině, a když to zvládnou číst ti "hloupatí" admini, jistě to zvládneš líp
    https://www.adobe.com/cz/products/flashplayer/end-of-life.html

Příjemný den
    Danda

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Trochu upozorneni k tomu ze "konci flash", no nekonci, ono to neumre protoze Adobe to nechce udrzovat... kdyz se nebude aktualizovat prohlizec, tak jaksi vse pobezi uplne stejne... stary auta taky neprestanou jezdit jen proto, ze vyrobce ho prestane vyrabet a dodavat nahradni dily :)
    Jde o to ze nechteji nest zodpovednost za skody skrz nej napachane, kdyz uz existuje neco lepsiho, jak Adobe, tak Google a tak...
    ehm, no lepsiho? hmmm...

Katule008 a Veselka tohle ocenili.
  15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Tassadar, pokud si aktualizuješ nedobrovolně operační systém, tzn používáš takový, který se sám aktualizuje, tak se tě nezeptá, jestli chceš ponechat flash v počítači, s aktualizací ti ho prostě odstraní a když ti nezůstane ani jeden prohlížeč, který by flash podporoval, tak zákonitě a logicky flash nebude fungovat a nic co na něm bylo závislé, nemyslíš?
    https://cdr.cz/clanek/adobe-flash-definitivne-zemre-na-konci-tohoto-roku

Danda

Naposledy upraveno: 18/12/20
    Peto121 tohle ocenil(a).
  16. -andulka03-

-andulka03- Rádoby autor

Dobrý den,stále to po mně chce stáhnout když to stáhnu tak to nenačte můžete m říc to ji bez stahování a instalae nepojede? Děkuji za odpověď.

17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -andulka03-, pokud nechceš stahovat samostatného klienta, tak info zrušíš a hra se ti načte v Unity. Také prozatím můžeš hrát hru ve flash. Mrkni ZDE (klikni).

upload_2020-12-18_19-8-43.png

Co se týká samostatného klienta, tak pokud jsi ho už stáhla, tak je potřeba nainstalovat. Podívej se do stažených souborů.
    upload_2020-12-18_19-10-26.png

Ať vás síla provází na všech cestách

18. libvojta

libvojta Zelenáč fóra

Ahoj, nevím jak vám, ale něž se načte hra, tak to je věčnost, klienta mám staženého toho posledního a stejně to nejde

polacka tohle ocenil(a).
  19. strejda.jirka

strejda.jirka Pisálek fóra

Zdravím, jak jsem pochopil, klient je čas od času aktualizován na vyšší verzi. Je prosím někde přehled verzí s popisem změn v dané verzi?

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

strejda.jirka - zdravím, takový přehled nemáme.
    Hezký večer