Zpětná vazba Unity - hlášení chyb

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Id 42617362
    6,35 CZ, Firofox

No... přihlášení za cca 3 minuty, to jde
    sklizeň celé farmy za 27 minut s pomocníky... neustálé načítání, všeobecné zpomalení
    staré známé bolístky ( neanimace dozrálého ap přetrvávají)

dnes oproti včerejšku:
    Baha se zbláznila...ať kliknu na jakoukoli plochu, otevře se mi pozadí trosečníků. Kytičky se točí, podle kurzoru zjistím, že jsem sice na herním poli, které jsem původně chtěla, mohu sklidit i přes točící se kytky...ale již nezaseju a nevykydám. Pozadí trosečníků mi to nedovolí, ikona setí ap. je šedá a kytky se stále točí a točí.
    Takto naslepo jsem sice sklidila všechny bahaplochy, ale nemám dál uděláno nic. Nakonec se z Baha nedá lodí vrátit, musím hru restartovat.
    Na ploše strašidelný dům se mi nezobrazuje ikona dekorky Dýňové loutkové divadlo. Mám ji uloženou na pravé straně u okrajě. Pokud chvíli na ploše zůstanu, snaží se dekorka" vytáhnout" zpoza rámu. Chvíli poskakuje, snaží se usadit, ale pak zase zajede za rám plochy.

EDIT: trosečnickou plochu jsem otevřela jako první, možná proto se pak natahuje pod všechny ostatní bahaplochy

EDIT II: zapnutí animací pomohlo, již vidím stromy v "květu", u polí nevím, mám čerstvě zaseto. Díky Skali

Naposledy upraveno: 25/11/20
    dasa1143, Skali a matlafous123 tohle ocenili.
  2. michalik1

michalik1 Zelenáč fóra

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pod info řádkem nelze sklidit ručně, posílání dárků neskutečné, nejde dvakrát kliknout na dárek a pak už jen stejný rozesílat, ale musí se po každé zadat dárek a dlouhosáhle vyhledat souseda. Proč je u každého lvl je mi záhadou, to nepotřebuji znát. Chci jen rychle poslat dárky a to je fakt problém. Všechno se musí začínat zase od začátku, ať je to secí tabulka nebo posílání dárků a jiné. Když jdu na forum a rozkliknu si horní pravou lištu, tak když se vrátím, lišta je stále vysunutá a musím odkliknout, aby zmizela. Hnojník se jeví jako plný a přitom je jen částečně zaplněný. Mám na vedlejší farmě plný hnojník 400 kousků. Chci je prodat po 100 ks a jde mi z toho množství prodat jen 2x100. Pak chci prodat 2x100 a jde mi opět jenom 100 a nakonec prodám i tu zbývající stovku. To znamená třikrát zadávat cenu, což dost zdržuje.

4. BlankaN

BlankaN Zelenáč fóra

Vše celkem funguje. Jen pokud chci zasít plodiny tak se to začne načítat a nakonec mě to uplně vykopne.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak při zapnutí animace pole se problém s grafikou dozrávání opravdu vyřešil. Měla jsem ji vypnutou, protože animace chlívků mě rozčilovala. V Unity je ale animace chlívků aktivní i při vypnuté animaci, takže je zbytečné čučet na zoraná pole :p Přesto věřím, že v oblasti grafiky jde o potíže, které se později vyřeší, takže jsem prozatím v klidu.

Načítání a vůbec rychlost se tu hodně zmiňuje, ale za sebe nemůžu říct, že bych měla problém. Buď je to stejné jako ve Flashi anebo dokonce o ždibeček rychlejší. Hraju v GCh a zkoušela jsem i Edge a nepozorovala jsem mezi nimi rozdíl.
    Taky tu někdo žehral na nový trh, ale za ten já osobně dávám 1, přijde mi opravdu dobře předělaný a hvězdičku nepřidávám jen kvůli té nezměněné (a nesmyslné) regulaci cen shora.

Naprostá katastrofa je zasílání dárků.:mad: I ve Flashi to bylo trošku zdlouhavé, ale dalo se. Teď je to hrozné a navíc by mě zajímal myšlenkový pochod člověka, kterého napadlo pro "zpřehlednění" tabulky ke každému sousedovi/kamarádovi přidat ještě jednu řádku s jeho aktuálním lvl. Jako proč? To si někdo vážně myslí, že dárky zasíláme dle výše lvl?o_O

EDIT: Teď jsem ještě zjistila, že nefunguje kombinace myši a Enter (třeba při otevírání beden) a v roletách/seznamech nefunguje kolečko myši. A u KŠ nefunguje Esc, ale to už jsem psala dřív, jen se nic nezměnilo.

sovicka64 tohle ocenil(a).
  6. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Matlafous123-obdivuju Tvůj smysl pro humor již nějaký čas,vždy čtu Tvé příspěvky a i tentokrát jsem se pobavila,bohužel v tak těžké době coron a ještě nám berou adobe flash -jak to člověk vnímat má?xDxDxDxDxDxDPřesto všechno se naštvu a hodím vše do té topky,jako každý rok,udělám si čistku na farmě a budu přemýšlet,co že jsem za těch deset let na farmě prožila a v lednu,pokud to nebude fachčit,jak má,končím.:);):pxD

veverka61 a matlafous123 tohle ocenili.
  7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

goldedawn Povazuji za velky uspech, ze se zrovna ve vlakne k Unity podarilo nekoho pobavit,... dekuju ;)
    Nad vodu me porad jeste drzi nadeje v podobe chystane alternativy k WebGL, ktera k nam snad jeste v prosinci dorazi, takze uz taky sypu opatrne do sudu. Kdyz nic jineho, tak min. do Hamburku poslu, s pozdravem a diky za to velkolepe dilo, par shnilych tun ruznorodych prebytku, co mi ve stodole uz zacinaji lehce zasmradat stejne, jako vykony BP vyvojaru :D

Bokonon a goldedawn tohle ocenili.
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já ještě na Unity tentokrát nebyla ;), ale minule mi na trhu nezlobila cena, ale množství prodávaného hnoje, dala jsem cenu, pak 100 ks 4x, měla jsem 400 na hnojišti a množství se mi ze 100 změnilo na 50, což se mi taky vůbec nelíbí, jestli to neopravili, tak je to špatné.

Veselka tohle ocenil(a).
  9. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Tak jsem taky zkušal Unity a jak píše evoku57 též ně to dělá, zadám svoju cenu dám množství a hnedle se cena aspon u mě změní na maximum, no hruza dělá si to co chce :mad:a jde špatně si jí změnit ,nevidím kurzor kde je ,u flaše je vše vidět když se to mění u Unity nee :mad:

10. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Dobrý den, tři dni jsem hrála na Unity a super, vše jako Flash, ale dnes je to vše jako při testování, pole, stromy, nevím jestli jsou hotové, ale nestěžuji si, vím je to hodně práce.

sovicka64, modrýměsíc a Trilian55 tohle ocenili.
  11. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

12. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Dnes v noci jsem zase zašla na farmu přes unity,nedá se tak hrát,jsou tam prodlevy při klikání na polích a krmit stáje je ještě horší.Brzy jsem to vzdala,ale pak jsem se nemohla dostat na farmu přes flasch,šlo to až po restartu počítače.

modro.ocko22 a modrýměsíc tohle ocenili.
  13. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

je to dost ostre,az z toho bolia oci

14. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Takže jsem se těšil, že když si RT dá na údržbu 6 hodin tak vědí co s tím udělat, aby to bylo i v Unity hratelné. Nicméně výsledek je katastrofa. Dokonce se podařilo zpomalit i Flash, zřejmě proto, aby nám pak Unity připadala rychlejší :)
    A jestliže se mi doposud dařilo přes všechny grafické i logické hrůznosti a šílené načítaní čehokoliv v Unity přece jenom hrát, pak po této "údržbě" je to totální krach. Sice se přihlásím, ale jakákoliv plocha je pro mne nedostupná. Nějakou dobu se sice načítá, ale když dosáhne 100%, tak jsem kde? Ano, (a ať už vás jako odpověď napadlo cokoliv máte také pravdu) zase jenom na mapě.
    Takže přeji i nadále RT mnoho úspěchů v jejich úsilí.
    A doufám, že nám to na zítřek ohlášeným bonus kódem bohatě vynahradí. Očekávám nejméně 5ks křeččích doupat, nebo jinou adekvátní kompenzaci :)

Naposledy upraveno: 8/12/20
    Veselka a modro.ocko22 tohle ocenili.
  15. mufinka68

mufinka68 Zelenáč fóra

Fakt sem nepíši často...ale dneska "SUPER"!!...hraji již pár let...ale tohle je mazec!!!.. údržba přes 8 hodin k ničemu...ono toho kolem nás je málo!!!...:wuerg:

Veselka a rastaman19 tohle ocenili.
  16. cerna76

cerna76 Zelenáč fóra

nezlob te se ale mě to pořád nejde nevím co s tím

17. polacka

polacka Vévoda fóra

No vrátili jsme se o několik let zpět. Ve hře je tolik chyb, že potrvá nejméně pětiletku ( při rychlosti odstraňování chyb) než se dopracujeme k normálu. Přeji pevné nervy všem.

Veselka tohle ocenil(a).
  18. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Tak jsem se ze zvědavosti přihlásil do Unity. kolik práce se udělalo, ale zázrak se nekonal. Stále stejné chyby, stonek se načítá dlouho. Než se načtou dekorace v nebi tak se točí jen květiny. Celá farma je pomalejší o proti flash playeru. Prognóza bude taková, 1.1. 2021 skončí velké množství hráčů, z důvodu špatného ovládaní farmy, nebo nedostatek výkonu počítačů farmářů

Veselka a goldedawn tohle ocenili.
  19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nejsem na Unity, přesto mám problém, že se mi stromy z divošky prokreslují na mýtinu, kde mám hotovou macešku. Ta tam není ani vidět, protože ji zastiňují stromy z divošky. Po tak dlouhé údržbě to stejně nejede jak má. Navíc nefungují pomocníci.
    P.S. Po F5 a dvakrát aktualizované stránce se mýtina ukázala ve skutečné podobě, ale dřív bych sklidila ručně, než s pomocníky. Točí se kytička a nic a nic. Už mě to přestává bavit. Na Baha je zase problém, že se mi stáje z plochy plantáže přesunuly do deštného pralesa. Dlouhé přechody z plochu na plochu. Mám prémium, mají se mi stromy sklízet samy, dřív bych je sklidila ručně. Tak taková hra... s tou mi jděte k šípku!

Naposledy upraveno: 9/12/20
    dasa1143 tohle ocenil(a).
  20. -kopi10-

-kopi10- Zelenáč fóra

já se přihlásím a hned to zase spadne. Už nevím co s tím

velik52 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.